Un jam vet ne nje situate veshtiresie ekonomike me nusen time qe sapo jemi fejuar. babi im ka plot lek po nuk i intereson fare! un mendoj se kur duhen personat sinqerish mungesa e parave i lidh me shum, kur nuk duhen tamam i ndan.
Un jam vet ne nje situate veshtiresie ekonomike me nusen time qe sapo jemi fejuar. babi im ka plot lek po nuk i intereson fare! un mendoj se kur duhen personat sinqerish mungesa e parave i lidh me shum, kur nuk duhen tamam i ndan.
Si kanė ardhur kohėt,natyrisht qė jo vetėm e dėmton mungesa e parasė dashurinė por paraja e zuri pėrfundimisht vėndin e parė nė ēdo gjė.
e si do ja deshmoni te dashures, dashurine, kur doni ta qerasni per kafe e nuk keni para shume???? apo e rendesishme eshte te mbyllesh n'shpi?
e nevojshme eshte edhe paraja...permes parave behen suprizat e lezetshme...nuk do te thote te jesh milioner, por sa per gjerat elementare duhet te kesh, psh per nje trendafil, nje kafe....nje kondom...etj etj
We loved with a love that was more than love...
Ne qoftese esht nje dashuri e forte dhe e paster mes dy personave ,besoj se paraja nuk e prish dashurin
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
a demtohet dashuria nga paraja? jo. por martesa edhe mund te demtohet nga paraja (pra aty ku ska dashuri).
Per dy te dashruar adoleshent jan te rendesishme per do arsye,se njrzit kr jan te ri duhet me shetit, e njeriu kur esht i dashurum shetit me te dashurumen, e asaj duhet me i ble dhurata e sena, e kur nuk ka ajo menon qe nuk je ka intersohesh eshe nuk je ka e don etj.etj..........
Te ata te martumit shkon diqysh ni koh,por masi te bahen fmia esht ma zor se ata duhet me pas pare me i rrit e me i shkollu, aty fillon problemi,e qishtu sidomos te ne shqiptart ndikon kjo shom qe parat ndikojn ne dashuri, po nejse nashta naj here mushum men e flm se tema koka shum e qellume.......
Krijoni Kontakt