Close
Faqja 6 prej 20 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 200
    Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    kam jetu ne amerike, ne amerike ke pune dhe pak gjum, plus qe ke edhe leprin ne bark. per zbavitje merr vendin e fundit sepse nuk ke ku te shkosh, vetem kafe e duhan. kurse per ushqime ze vendin e parafunit, ske qa te hash, ushqimet nuk kane shije, kurse per leke zen vendin e pare, sepse kur punon gjith diten, shkon ne darke ne shtepi dhe vesh bizhamat me fjet, kur qohesh ne mengjes vesh pantollat e punes, kshuqe ske cfare harxhon , gjith ato leke qe i merr do i fusesh nen jastek, sepse nuk te del koha ti harxhosh, kurse ne evrope merr me pak, por te gjen shpirti rahati, sepse ben qef.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga padrilla Lexo Postimin
    kam jetu ne amerike, ne amerike ke pune dhe pak gjum, plus qe ke edhe leprin ne bark. per zbavitje merr vendin e fundit sepse nuk ke ku te shkosh, vetem kafe e duhan. kurse per ushqime ze vendin e parafunit, ske qa te hash, ushqimet nuk kane shije, kurse per leke zen vendin e pare, sepse kur punon gjith diten, shkon ne darke ne shtepi dhe vesh bizhamat me fjet, kur qohesh ne mengjes vesh pantollat e punes, kshuqe ske cfare harxhon , gjith ato leke qe i merr do i fusesh nen jastek, sepse nuk te del koha ti harxhosh, kurse ne evrope merr me pak, por te gjen shpirti rahati, sepse ben qef.
    Epo ja vure vulen temes pra. ti fiton. ke te drejte.

Por nese te gjithe njerezit do ishin njelloj of course. Ja qe ka te ndryshem, kjo edhe dhe bukuria. Lol

Ne lidhje me temen, jeten e ben kudo. Po vetem duhet te dish ta jetosh. Disa sdine, sikur dhe ne hene ti cosh dhe prape nuk dine . Disa permenden punen pa pushim ne usa, e vertete qe punohet ketej, por ama dhe weekendi fillon te premte ne darke dhe deri te diele ne darke mund ti hipesh makines dhe te shkosh nga te duash. Kjo eshte jeta pra kudo. Ne europe nje qe punon te njejten gje ben dhe atje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 28-06-2009 më 21:59

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    Pink, ka pak ndryshim, sepse ne amerik ka pak shqiptar qe ju fillon uikendi te premten ne darke. shumica ka uikend te djelen e pashkve ose per krishlinje, mbase njef nga ato tipa ti. shqiptar qe punojn si ti ka pak amerika sepse do han buk dhe ato ne shqipri
    Ndryshuar për herë të fundit nga padrilla : 28-06-2009 më 22:08

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Pink, ka pak ndryshim, sepse ne amerik ka pak shqiptar qe ju fillon uikendi te premten ne darke. shumica ka uikend te djelen e pashkve ose per krishlinje, mbase njef nga ato tipa ti. shqiptar qe punojn si ti ka pak amerika.
    Jo mer padrille. Po ta marresh tamam tamam, shqiptaret e amerikes ne pergjithesi jane kapur me mire se ato te europes.Kjo tregon shume. Une c'a kam pare ketej te gjithe jane rregulluar per bukuri.

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Jo mer padrille. Po ta marresh tamam tamam, shqiptaret e amerikes ne pergjithesi jane kapur me mire se ato te europes.Kjo tregon shume. Une c'a kam pare ketej te gjithe jane rregulluar per bukuri.

Pink, te jap te drejte.

por mos harro qe ne amerike, nuk vonojn dhe ti marrin prape

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Pink, te jap te drejte.

por mos harro qe ne amerike, nuk vonojn dhe ti marrin prape
    C'a te marrin prape ?Lol

shpine, punen, shendetin? Kudo ndodh kjo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    ushqime pa shije, ske vend ku te shkosh? whattt? lol me vertet e ke ti padrilla? vende te bukura ne amerik ka plot dhe jan te pafund, varet cfare te sjell kenaqsi ty, dhe varet ku jeton ti (cfare ke afer)...biles do thoja ka me shume aktivitet dhe vende te ndryshme ku mund te zbavitesh sesa ne shqiperi...shqiperia ka vec plazhe, restorante dhe klube/disko...ketu mund te gjesh cdo lloj vende per tu kenaqur...njeriu nuk punon si qen sic e beni ju, burri im shkon ne pune nga ora 7 e mengjesit dhe vin nga ora 3-4, qe ka plot pushim per te bere po deshe...disa njerez punojn dy punera sa skan pushim fare, por kjo nuk perfaqeson te gjithe njerzit...the bottom line eshte, sic tha pink duhet te dish ku te shkosh dhe si te besh qejf...un personalisht do merzitesha dhe nuk do vlersoja aq shume shqiperin nese jetoja aty...do merzitesha te beja te njejten gje dhe besoj se do shkoja pothuajse ne te njejtat vende gjithemone...me mire te shkosh njehere ne vite per nja nje muaj ne shqiperi qe te te marri malli per vendin, sesa te jetosh atje dhe te te merzitet
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Po ti ke qene i/e internuar me ndo nje vend te amerikes?

Fare pa lidhje ky shkrim.

Po pate lek ne cdo vend jeton si zotri. Amerika te jep me shume mundesira te besh lek kshu qe matematikisht i bie ne amerike te jete jeta me e mire

Djali i fisit ASRA Maska e ardi_truss
    Anëtarësuar
    15-06-2005
    Vendndodhja
    te rrapi ne Mashkullore
    Postime
    133
    Une per vete jetoj ne Amerike dhe kam jetuar edhe ne Europe..Me sac lexova me lart shumica po fusin ne nje thes europen me shqiperine..PO flasim ne krahasimin e jetes qe behet ne amerike dhe ne europe dhe jo te amerikes dhe shqiperise...Europa ka te keqen e diskriminimit dhe pagave te ulta, por aman per jeten qe behet andej dhe njerzit qe mbushin rruget nuk ke si te ankohesh dhe do e preferoja 100 here me shume se sa te amerikes..ktu ne amerike behesh pak a shume si robot..pune-shtepi, shtepi-pune.. njeri ne rruge nuk shikon, te duash te besh ndonje xhiro te thjeshte pa harxhuar para eshte e pamundur. Por ne fund te fundit njeriu eshte lakmitar i parase dhe kete Amerika e di shume mire prandaj te jep nje kasolle prej druri qe e quan shtepi, te jep edhe nja 2 makina qe mos lodhesh ****** shume edhe nja dy pare ne banke dhe ne fund fare themi te tere ska si ameriqija..dhe peralla vazhdon
    Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    Jeta më e bukur bëhet aty ku të gjen prehje shpirti pa marrë parasysh Europë apo Amerikë. Kush din jetën ta jetojë din dhe ta zbukurojë e shijojë atë ngado që të hedhin valët e saj.

Faqja 6 prej 20 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •