perkthyes, vetem nje gje te fundit po te them une ty:
Urime vdekjen e Komunizmit!
![]()
perkthyes, vetem nje gje te fundit po te them une ty:
Urime vdekjen e Komunizmit!
![]()
Komunista shpresoni edhe pak ore sa te dale rezultati final..
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Tipike injorante... dmth, po te mos jesh me PD, je komunist.
LOL
Duhet te jesh patjeter me PD, gjithnje, perjetesisht... cdo lloj forme tjeter sistemi, qe s'eshte PD, eshte kelysh komunizmi. Harroni qe cdo sistem, kur kalon ne ekstrem, eshte po njesoj diktature... vetem se ekstremi i majte eshte komunizmi, ekstremi i djathte eshte fashizmi. Demin e bejne po njesoj.
Shqipera s'ka me komuniste. Vetem ca veterane tek PPSH, dhe fanatiket ne malet e jugut te shqiperise.
Te vetmit qe sillen si komunistet sot, jane ata te rretheve te thella te Shqiperise, qofte ne veri, qofte ne jug. Ata jane ose komuniste, ose maloke.
Por jo te gjithe. LOL
megjithese, aq dini, aq beni. S'ju ve faj.Do te vije dita qe do te sqaroheni dhe ju andej nga skutat e harruara te shqiperise. Pak vone, por do te ndodhe e s'do te jeni me maloke apo komuniste, do te jeni shqiptare europiane.
Edhe sa minuta jete ju kan ngel komunista?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
perkthyes, ah i shkreti ti. une jam rritur dhe shkolluar ne Amerike.
te rrofshin konkluzionet ty. Ja, prandaj politika juaj eshte humbese, sepse sjeni ne gjendje te arrini konkluzione.
Mos qaj shoku komunist!
di njeri si jane rezultatet deri tani????
JO SEKS PARA MARTESE
Forca PD se po fiton , Berisha je mbret i shqiptarve ,ta gezosh kryeministrin dhe per 4 vjet te tjera , je idhulli im .
Fiton Berisha!
Votoni nr 10
Krijoni Kontakt