Close
Faqja 11 prej 38 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 380
    Citim Postuar mė parė nga sajmiratn Lexo Postimin
    me 2025 franca do jete 90 % muslimane ,atehere sarkozi do te jape llogari ne ferr bashke me disa anetare te forumit

ne krye me ***** qe ka hapur kete teme
    Me 2025 Shqiperia do te jete ne BE dhe 90% joislamike. 10% do mbeten nje pjese e prapambetur qe i ka cdo komb ne te cilen do besh pjese dhe ti me shoket e tu ne kete teme. Madje do t'ju tregojme me gisht sa here te kaloni ne rruge pasi do beni kontrast komik me pjesen normale te shoqerise, sikurse beni tashme
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Tani per tani ai mendon se ka me shume rezink nga arabizmi se sa nga homoseksualizmi. Ta zhduke kete rezik pastaj te meret me motrat.

Ardi
    Se paku ta ndaloj shkatrrimin e shoqeris duke bere te lejueshme homoseksualizmin se sa te miret me pun fetare
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Jo vetem aq po vecanerisht po te jene mysliman e cveshin lakuriq njeri mbi tjetrin u japin mish deri te hane te fryhen u hyne dru ne kuriz. Edhe kjo eshte shume shume pak. te ishte per mua e beja si enver hoxha ekzekutim pa gjykim. Ec e shifi pak ne amerike keta arabet e tu se si rine vene ne xhami me 2 makina policie para deres. le ta ngreje ****** e te thote ndonje llaf se i terheqin zvare. kshu duhet te sillesh me racen tuaj. po ku dreqin e fitoi ky bythziu me biberon ne goje qe ka frike te shkoje ne ale se do e shifnit lirine e te drejtave ju

Ardi
    ahahaha si pula rrin

kret valvisin flamurin amerikan lol se e din se shka i gje me bo ndryshe ahahahha
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Nje gje e ngjashme duhet te behet edhe per Shqiperine

__________________________________________________ _______

Presidenti francez Nicolas Sarkozy ne nje fjalim ne parlamentin francez denoi veshjen e ferexheve nga femrat muslimane duke e quajtur ate veshje perbuzese dhe servilizmi per femrat.

“Problemi i ferexheve nuk eshte nje problem fetar. Me shume eshte nje ceshtje per lirine dhe dinjitetin e femres. Ky nuk eshte nje simbol fetar. Eshte nje simbol servilizmi dhe une dua ta them ne menyre solemne qe ferexhete nuk jane te mirepritura ne France”- tha presidenti Sarkozy.

Deklarata e presidentit francez vjen pas kerkeses se disa ligjvenesve franceze per ndalimin e ferexhese ne France.

TCH
    Une them se nuk do te kete sukses ligji i menduar. Jo qe mendoj une ashtu, por sipas rendit kushtetutor francez dhe europian, ndalimi i shamive ne menyre gjenerale nuk eshte i mundshem. Ligji, po e beri nje ndalese te tille, do te anulohet. Mendoj une. Edhe nje here: Jo qe kam ndonje fije simpatie per shami, por thjeshte prognozoj kete skenario.

Kisha patur deshire te dij, se a ishte kjo nje deklarate oficiale e presidentit Sarkozy, pra e dhene ne ushtrim te funksionit te tij apo deklarate e bere diku ne sferen private.

*

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Jo vetem aq po vecanerisht po te jene mysliman e cveshin lakuriq njeri mbi tjetrin u japin mish deri te hane te fryhen u hyne dru ne kuriz. Edhe kjo eshte shume shume pak. te ishte per mua e beja si enver hoxha ekzekutim pa gjykim. Ec e shifi pak ne amerike keta arabet e tu se si rine vene ne xhami me 2 makina policie para deres. le ta ngreje ****** e te thote ndonje llaf se i terheqin zvare. kshu duhet te sillesh me racen tuaj. po ku dreqin e fitoi ky bythziu me biberon ne goje qe ka frike te shkoje ne ale se do e shifnit lirine e te drejtave ju

Ardi
    ē'i duhet policave ke dyert e xhamive mer ?

a nuk ishinne aereoport ,duke pritur kufomat e ushtarve qe vijne per dit nga iraku dhe afganistani?

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga paridi26 Lexo Postimin

a nuk ishinne aereoport ,duke pritur kufomat e ushtarve qe vijne per dit nga iraku dhe afganistani?
    ahahahah qesharake

5000 ushtar per 5 vjet luft kurgjo sjan

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Une them se nuk do te kete sukses ligji i menduar. Jo qe mendoj une ashtu, por sipas rendit kushtetutor francez dhe europian, ndalimi i shamive ne menyre gjenerale nuk eshte i mundshem. Ligji, po e beri nje ndalese te tille, do te anulohet. Mendoj une. Edhe nje here: Jo qe kam ndonje fije simpatie per shami, por thjeshte prognozoj kete skenario.

Kisha patur deshire te dij, se a ishte kjo nje deklarate oficiale e presidentit Sarkozy, pra e dhene ne ushtrim te funksionit te tij apo deklarate e bere diku ne sferen private.

*
    Postim obsolet.
    Kam keqkuptuar temen.
    Nuk behet fjale per shami, por ferexhe.
    Dicka fare tjeter..

*

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    ahahahah qesharake

5000 ushtar per 5 vjet luft kurgjo sjan
    o injorant un nuk e kisha per te fyer te vdekurit amerikan.ndersa ti shiko ēpergjigje jep

edhe vetem nje i vdekur eshte humbje e madhe .per nenen e tij per baban e tij per vellain per bashkshorten per femijen,qofte Amerikan apo jo.e aq me keq kur kjo ndoll per interesat e disa gjakpiresave.

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    o injorant un nuk e kisha per te fyer te vdekurit amerikan.ndersa ti shiko ēpergjigje jep

edhe vetem nje i vdekur eshte humbje e madhe .per nenen e tij per baban e tij per vellain per bashkshorten per femijen,qofte Amerikan apo jo.e aq me keq kur kjo ndoll per interesat e disa gjakpiresave.
    mjaft pellite oj lop se e dim per shka e kishe ti

se jan te njejtet ato ushtar amerikan qe na clirun po far i pjerdhme sdi shka a neri e mirsia
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga derjansi : 24-06-2009 mė 19:08

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678

Ci duhet policise me ushtaret amerikane? ushtaret e vrare KIA ne afganistan apo ne irak vine ne amerike me nderimet nga me te medhate te shoqeruar me uniforma ushtarake deri ne vendin e prehjes se fundit. Eshte detyra e forcave ushtarake te eskortin KIA se bashku me "Purple Heart". Edhe mos ha m... kot se po mos ishte per ata ushtarake kosova do ishte akoma nen sundimin serb.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Faqja 11 prej 38 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •