Une a??
Une jam pi katuni .Bilem Prishtina asht qaty ngat katunit tem .Jo, nuk asht edhe bash ngat se kur te jesin pa tamel e voe i hypin autobusit e me ardhe ne qender te katunit se qaty na e bajna pazarin!!
Shpin e kam qaty te Laknat po nuk rri vet aty e kam shti ni student!
Krejt shpin e ka marren vet se po thot une jam mret ,baba um punon ne hyqymet!
Bilem püo thot ; une jam djal i mbare se qe tri vjet ne vit te pare!
E me than te drejten me ka siguru se edhe nja 10 vjet qirane ka me ma pagu!
Po me ba e me ba e me ju ba baba Marrshall shpin duhet me ja ba hallall !
P.S
Ky ke nje prezentim per merakun tim se tybe Drenice ,llap e Dugagjin nje oxhak e nje tym!!
...reper i fort te kuke.....![]()
Pershendetje per te gjithe,por me se shumti MeTin !
Inteligjences Zoti i ka vėnė kufi kurse idiotesisė jo.
Konrad Adenauer
Oooooooooooo xhamia a pe she qe ktyre katunarve te kosoves ju vejke marre me fol qe na pan neve spo nalen mo hahahahah
Nje pershendetje per te ter kosovaret
nje pershendetje pak ma extra per bonbonen
nje pershendetje edhe pak ma extra per Linda5
e nje edhe pak ma extra per Manekenen.
skam fjet me pulat mbrem oj Linda5 po une nuk rri me lugata ter naten hahah![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Nje pershendetje extra dhe per ty Mehmeti
Nje pershendetje per xhamin dhe bombonen,se jeni shum te mire
Ore katunar po nuk te pash mrom dhe thash ke shku me fjet me pulat,apo kishe shku anej nga kafiqi..hahahah ....pse vetem wochenende rri lugat ti???? hemmmmmmmmmm ,duhet pa kjo puna jote ...hahahahahahahhahah, se xhamija ishte knej skishte shku me flejt me Ziege ..........hahahahahahahahah
hajt se tani nuk kam kohe po do vij prap ne darke ,po do vij vone, ab 23 uhr dhe du nji kafe prej teje,se mos shkon me bo nani ..lol
Nje pershendetje per te gjithe qe marin pjese ne kte sofer![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
wie mein vater auf deutsch sagt " VIEL DANKE SCHÖN" lol per pershendetjen (:
Wochenender rri me gjat se skam pune skam shkoll dhe per ate smerzitem (: e ditet tjera sdua te flej ne U-bahn apo ne str.bahn hahah dhe pastaj duhet te kujdesem per kafiqin skam kohe tani shume me hahahaha
Epo mir kur te vijsh kafen e ke gati dhe ate me shum sheqer
xhamia ka be shluss me ziege tash e ka gjet nje tjeter hahaha
Pershendetje krejtve qe lexojn e shkruajn tek kjo tema![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
hahahhahahaha oo pis e dyta her qe sme pershendet veq dije tu kom idhnu hahahahhahahahahahahhaha
un linden edhe bombonen i pershendes sepse manekenja diqka nervoz me mu hahahahhahaha
hahahahahahhahahahahahahha oo un prom jom kan i zont me shacin hahahahahhahahahhahhahahahahahhaha
te pershendes ne emer timin edhe te qokollades
oo katunar edhe ti katunarke linda5 mos mu boni kishe po di gjermanisht ktu hahhahahhahhhahahahah
Krijoni Kontakt