Postuar mė parė nga bombona e te duket i vogel ai aaa i vogel i vogel po punen e bon te madhe ahahhaaha mos e vet se te kallxon vet lol ahahaha po ka ja di ti se qysh e bon punen xhamija lol? ahahahahah i rezikshem dylenxhiu, me duket se nickun xhamija e ka vu sa me na hedh hi syve ne se 99mij t'zezat i ban lol ahahahahahah
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Postuar mė parė nga derjansi mos e vet se te kallxon vet lol ahahaha po ka ja di ti se qysh e bon punen xhamija lol? ahahahahah i rezikshem dylenxhiu, me duket se nickun xhamija e ka vu sa me na hedh hi syve ne se 99mij t'zezat i ban lol ahahahahahah jo mer un nuk di gjo po vet nick te tregon se eshte mysliman i fort e nuk ka nejt me prit ai po i ka rreshtu femijet haahhahhahaa
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga derjansi lol thuj mamit ne shkoll n'prishtin me cove lol me ja mor ditunin po djemt spo m'le ma je mor lol Jam me gjith familjen ketu. Ditunin ja vlen me va marr e sa per djemt jo lol hahahaha
Postuar mė parė nga diita Jam me gjith familjen ketu. Ditunin ja vlen me va marr e sa per djemt jo lol hahahaha diita shum e guximshme te konke lol bash midis sofre e bane refuzimin lol
dita nuk mu pergjigje nga je ti?
Postuar mė parė nga derjansi diita shum e guximshme te konke lol bash midis sofre e bane refuzimin lol Refuzimin e kam be me vakt une lol hahah
shum keq lol paske shpetu mir pa te perla kush vec prej inatit lol ahahahahahaha
Postuar mė parė nga bombona dita nuk mu pergjigje nga je ti? Une jam prej Struge. E lindur e rritur ne Prishtine.
Postuar mė parė nga derjansi shum keq lol paske shpetu mir pa te perla kush vec prej inatit lol ahahahahahaha Po nuk them une qe djemt ketu jane te keqinj. Por ne jemi pak lokalista prandaj hehehe Po nganjehere edhe une nuk e di cka dua tamam hahahah
Postuar mė parė nga diita Une jam prej Struge. E lindur e rritur ne Prishtine. e po nuk paske faj mi qe nuk i njihke shkodranet ti hahhahahhah
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt