Pershendetje korcare kudo ku jeni!
Sot ne Korce organizohet festa e Karnavaleve,eshte vertet nje feste e bukur.
Ju ftojme te merrni pjese,jeni te mirepritur.
Pershendetje korcare kudo ku jeni!
Sot ne Korce organizohet festa e Karnavaleve,eshte vertet nje feste e bukur.
Ju ftojme te merrni pjese,jeni te mirepritur.
JETEN TA JETOSH PA E VRARE
E nderuara Pranvera e ke bere nje prezantim mjafte te bukur te Korces, deri tani nuk kam qene ne Korce edhe pse kam nje lakmi te mire per Korcen.
Kete vere nuk do e le pa e vizituar.
Me keto specialitete me ke bere te uritur dhe kam tani mjaft etje per te pire dicka te ftohte.
Pershendetje Korca.
Resina!Nuk di a i ndoqet performancat e shkelqyera qe u paraqiten ne paraden e sotme.Mrekullira ne veshjet tradicionale te vendeve pjesemarrese.Pune e shkelqyer e te gjitha shkollave,qyteteve me tradite ne keto lloj festash si Shkodra,Kavaja ,Fieri she vendet fqinje si Prilepi i Maqedonise,Tuzi i Malit te zi i cili u paraqit me dy formacione,Cirku i Tiranes etj. Fabulat qe percollen ishin te mrekullueshme.Cdo te shtune ne Korce ka nga nje aktivitet prandaj ejani ne fund jave ne Korce te nderuar forumista.Dhe nje falenderim per Bashkine e Koeces e cila kujdeset mjaft per argetimin e banoreve te saj.
Pershendetje Korca.Une e dua korcen se kam kujtime te bukura nga femijria ime.Dhe mqs kryetema me terhoqi vemendje,do ju lutesha shume,ate lakrorin po ka mundesi,uleni pak cmimin se 15 mij leke per nje tepsicke kam paguar heren e fundit per dy petka lakror
Tjeta te gjithve!
Feel the pump √
Krijoni Kontakt