Mirė se ju gjeta sofra korēare!
JAM KORĒAR DHE NDJEHEM SI I SHTĖPISĖ ATY NĖ ATĖ SOFĖR EDHE PSE KEMI VITE E VITE QĖ JEMI LARGUAR NGA E BUKURA E SHQIPĖRISĖ.
Kam mall si tė gjithė.
Prandaj Zoti i ka ndare njerezit ne 'te mencur' dhe budallenj moj korcare e nderuar.Dhe ju si duket beni pjese ne te paret deri sa mundoheni t'u jepni mend te tjereve.Korca eshte endare ne pjese,rajone e lagje e ku di une ,une bej pjese ne pjesen e qendres,kur te te pihet kafe ne qender eja me kerko dhe shohim kush e ka gabim te shprehurin...Pershendetje!
![]()
Goxha edukate mesuesja e letersise ,(nuk besoj se te dhashen shkak per ofendime)kujdes kur shkruan me kete gjuhe, lexo me kujdes ato qe kam shkruar une,mos nenkupto gjera te tjera.Sa per qendren e Korces mos ma trego mua qe kam lindur e rritur ne Korce.Ti mbase di me mire qendren e Prenjasit.
Te me falin te tjeret per keto qe po shkruaj.
JETEN TA JETOSH PA E VRARE
Te dashur forumista !Sot ne Korce u be festa e lakrorit me sac! Nje feste tradicionale tashme kjo. Parku rinia ku ishin parkuar sacet ishte mbushur plot me qytetare dhe te erdhur plot nga rrethet. Tepsite tradicionale qe ne Korce quhen dhe thirren tepsi 500-qindshe shperndaheshin ne tavolinat e ngritura enkas per kete eveniment dhe provohej ky lakror nga qytetaret...Tymi valvitej ne qiell me zigzaket e tij dhe thoshte se ku ka tym ka dhe zjarr.Keq me vjen qe nuk kisha ndonje forumist....po ju pres ne festen e birres ne 13 deri 16 gusht.... miresetevini....
Krijoni Kontakt