Postuar më parë nga Roi Pershendetje Mik Agim.. I Miri i zotit uje mos mej qit kosit........................ Përshëndetje i nderuar E di se atje ke vapë të madhe, por shqiptarët kanë të zhvilluar mekanizmat mbrojtës, jeta u ka imponuar... Kalofsh mirë mik!
Postuar më parë nga jul-linda E di luga çka ka vegshi . Kush nuk di ç'është lodhja nuk ka punuar kurr...... Jul-linda, Nuk e di a eshte e saket por keshtu mendoj. Pershendetje.. Nuk ka pyll pa ......
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Postuar më parë nga Roi Jul-linda, Nuk e di a eshte e saket por keshtu mendoj. Pershendetje.. Nuk ka pyll pa thi! Po e zbuloj zgjidhjen, kështu thonë te ne...
Postuar më parë nga kitrra7 Specit të kafshuar dhe gruas së lëshuar.( nuk i nxinet besë) Bie një kashtë...................... .
Postuar më parë nga kitrra7 Bie një kashtë e nxjerrë të gjashtë! Përshëndetje z. Kitrra 7....
Postuar më parë nga Roi Pershendetje Mik Agim.. I Miri i zotit uje mos mej qit kosit........................ ...SE NJË PIKË ME I RA , UNË NUK E HA??!!
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
- Mali me malin...
Postuar më parë nga Agim Metbala - Mali me malin... ... s´takohen,por njerzit takohen nje dite.Se pakut keshtu jan rreshtat e nje kenge(Luan Hajra). Mire se u gjeta ne sofren tuaj (sofren tone).
Postuar më parë nga Daja-GONI ... s´takohen,por njerzit takohen nje dite.Se pakut keshtu jan rreshtat e nje kenge(Luan Hajra). Mire se u gjeta ne sofren tuaj (sofren tone). Daja-Goni, mirë se erdhët edhe në këtë temë - perlat e letërsisë gojore... Ju përshëndes apostafat me një gjysëm fjale të urtë të re... - Pyka pykën...
Postuar më parë nga Agim Metbala Daja-Goni, mirë se erdhët edhe në këtë temë - perlat e letërsisë gojore... Ju përshëndes apostafat me një gjysëm fjale të urtë të re... - Pyka pykën... Pyka pyken e rreh ( pra e shtyen,e fute me thelle) .
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt