ndoh qe duhet edhe kete file: e hap notepad e kopjon kete tekst:
[General]
Manufacturer=Dell
Model=GX-260
[Support Information]
Line1=Kompjuteri Personal
Line2=emri dhe mbiemri yt ose qka don ti te shihet
Line3=Tel: 000 / 000 000
Line4=E-mail: emri@hotmail.com
dhe kete tekst e ruan si OEM.ini dhe te nje jetin e dergon C:\WINDOWS\system32
ma merr mendja qe qetash isha dashte me kry pune,te pakten te une po, por nuk e kam te modifikuar SO
edhe diqka shiko se po me duket qe ti e ke kete fajlle aty tanime, ndoshta duhet ta gjesh e ta zavendesosh, kerko me OEM, ose edhe foton qe shfaqet aty .
Perdor Asterisk password recovery 5.28.
Te duhet versioni i regjistruar dhe jo prove 30 dite.Versioni prove zbulon deri 2 karaktere,jo komplet passwordin e fshehur ne asterisk*********
Nje program falas per te zbuluar passwordin e fshehur ne asterisk ne faqe interneti. http://www.exefind.com/ie-asterisk-p...er-P18414.html
==
Spot auditor AIO http://spotauditor.nsauditor.com/
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 22-05-2009 mė 18:32
Pershendetje per te gjith,dhe njeherit kam nje pytje per ekspertet.
ne pc-in personale e kam te aplikuar fjalkalimin qe kerkon windosi per startim,dhe e keqja eshte se e kam harruar fjalkalimin,ndersa pc-in po e perdori vetem si usser.
-si mundet te menjanohet fjalkalimi si adminstrator.
llogaria e jote a merre pjese ne grupin e administratoreve apo te Limituar, nese nuk ke llogari tjeter ne kompjuter ateher je ne grupin e administratoreve, nese llogaria e jote ben pjese ne grupin e administratoreve ateher shko keshtu:
Start-run-cmd-ok te hapet dritarja ku duhet te shkruash:
net user administrator * pas kesaj te kerkon ta shkruash paswordin e ri (e shenon) dhe ENTER
te kerkon prape verifikimin e paswordit te ri e shenon dhe ENTER
dhe ish dashur te nderrohet paswordi i administratorit.
ose me thjeshte shkruaje net user administrator 123456 dhe paswordi yt do te jete 123456 pastaj e nderron
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 09-06-2009 mė 04:36
ka dhe program me e heq fare paswordin e administratorit..nqs ke gjera te rendesishme ne pc dergoje ne servis edhe e heqin pa te prish asnje pune .. ose shiko ne youtube se ka menyra me e thy pasw e administratori..
Krijoni Kontakt