Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Cool

Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin
    posht qeveria.....posht qeveria...sali berisha ka fajin sepse ate shoferin e kamjonit e kishte puntor te tij,,,biles flitet qe ai shoferi per cdo ngarekese kamjoni....i jipte nga 200 leke Sali Berishes....ta rrrezojme malokin sa nuk eshte vone...

posht qeveria, se na vrau edhe trebicken, na shkaktoi gerdecin, ishte shkaktare qe vrau veten nje polic ne krume, nje infermjere ne berat dhe nje bujk ne Vlore...

kjo qeveri eshte e paafte sepse nuk garanton te pakten as exhelin..........i qeveri e paafte.

Well I guess you said it, so don't complain next time.....
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

posht qeveria.....posht qeveria...sali berisha ka fajin sepse ate shoferin e kamjonit e kishte puntor te tij,,,biles flitet qe ai shoferi per cdo ngarekese kamjoni....i jipte nga 200 leke Sali Berishes....ta rrrezojme malokin sa nuk eshte vone...

posht qeveria, se na vrau edhe trebicken, na shkaktoi gerdecin, ishte shkaktare qe vrau veten nje polic ne krume, nje infermjere ne berat dhe nje bujk ne Vlore...

kjo qeveri eshte e paafte sepse nuk garanton te pakten as exhelin..........i qeveri e paafte.
    Me fal se ndoshta bej dhe gabim qe po ju pyes, por jeni kontrolluar ndonjehere per probleme mendore sepse paskeni ca probleme me perqendrimin? Lexova titullin e temes dhe pastaj komentet tuaja dhe me bene qe te lexoja prape titullin e temes.

Me vjen shume keq per ju por jam e sigurte qe po te merrni ndonje ilac nuk do jeni ne kete gjendje.

Gjithe te mirat
    Ndryshuar për herë të fundit nga INFINITY© : 04-06-2009 më 18:26

Ngushellime familjes se ketij djali te vogel edhe pse nuk eshte hera e pare dhe as e fundit qe gjera te tilla ndodhin ne atdheun tone te dashur.

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    posht qeveria,,,sepse ne Shqiperi importohen me shume coca cola se pepsi....posht qeveria coca cola ka shum gaz ne krahasim me pepsin...

prandaj duhet te votojme erjon bracen me nuse te tjera....eshte koha per bracen.,,erdhi koha e njeriut me puntor qe ka pa shqiperia.

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga Apolloni@ Lexo Postimin
    Me fal se ndoshta bej dhe gabim qe po ju pyes, por jeni kontrolluar ndonjehere per probleme mendore sepse paskeni ca probleme me perqendrimin? Lexova titullin e temes dhe pastaj komentet e tuaja dhe me bene qe te lexoja prape titullin e temes.

Me vjen shume keq per ju por jam e sigurte qe po te merrni ndonje ilac nuk do jeni ne kete gjendje.

Gjithe te mirat

ilac per mua mund te jesh vetem ti,,,edhe dije qe per nje gjys ore le qe shendoshem une,,,por as ty ste kap ilet/semundje gjer sa te vdesesh...

une thjesht po shaj qeverine, ke problem ti maloke e berishes?

ilac per mua mund te jesh vetem ti,,,edhe dije qe per nje gjys ore le qe shendoshem une,,,por as ty ste kap ilet/semundje gjer sa te vdesesh...

une thjesht po shaj qeverine, ke problem ti maloke e berishes?

Faleminderit per pergjigjen. Ju lutem mos u ndjeni keq se jam e sigurte qe ka shprese dhe per ju.

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092

Faleminderit per pergjigjen. Ju lutem mos u ndjeni keq se jam e sigurte qe ka shprese dhe per ju.

he pra do bashkshendoshemi ne te dy apo jo???

my place or urs...

dhe mos harro posht qeveriaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,se ciljetes i ka ra gripi.

he pra do bashkshendoshemi ne te dy apo jo???

my place or urs...

dhe mos harro posht qeveriaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,se ciljetes i ka ra gripi.
    Nqs shkon ne ndonje qender psikiatrike, jam e sigurte qe do te bejne derman.

Une jam kunder shendoshjes dhe jam me shume fat se kam dike qe me ndihmon jashte mase shume ta mbaj trupin ne form.

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Nqs shkon ne ndonje qender psikiatrike, jam e sigurte qe do te bejne derman.

Une jam kunder shendoshjes dhe jam me shume fat se kam dike qe me ndihmon jashte mase shume ta mbaj trupin ne form.

po ti me sa shoh po me dashke te miren...nqs po atehere hajde dhe ma bo caren, sepse edhe ilacet pastaj do pijne me shum uje looool

sinqerisht,,,,do i bosh mire mua por me mire vetes....hajde takohemi dhe nje ore qe te rrime bashk, 30 minuta lem te boj ca kom qef une 30 minuta te lo une ty me bo ca te kish qef...sepse duhet patjeter te ket barazi gjinore loool

pse me dukesh pak budalle ti mua?? apo thjesht, kshu je nga natyra?

Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    aulona,

kjo eshte fatkeqesi...

qe mund te ndodhe kudo,

ja psh homza tu u hudh nga treni ne angli per mos me pagu bilete shko ditekt ne traktorin e jamesit...

ca faj ka james se homza diq?

p.s homze joke lale joke...
    Te rrosh vete o xhuxhu. Na la Homza. Iku. E Homza, Homza...Po kallashin kujt ia le o Homza...po... me mbyten lotet... vdekja eshte e rende sidomos kur te futin ne dhe... si do ia boj Homza vetem atje.... eh joke homza, joke!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lista e 813 personave në kërkim nga Interpoli
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  2. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-12-2008, 02:12
  4. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-07-2006, 12:10
  5. Kishat, Famullite dhe Misionet... ne Shqiperi, Kosove etj.
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 11-04-2006, 18:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •