Me fal se ndoshta bej dhe gabim qe po ju pyes, por jeni kontrolluar ndonjehere per probleme mendore sepse paskeni ca probleme me perqendrimin? Lexova titullin e temes dhe pastaj komentet tuaja dhe me bene qe te lexoja prape titullin e temes.
Me vjen shume keq per ju por jam e sigurte qe po te merrni ndonje ilac nuk do jeni ne kete gjendje.
Gjithe te mirat
Ndryshuar për herë të fundit nga INFINITY© : 04-06-2009 më 18:26
Ngushellime familjes se ketij djali te vogel edhe pse nuk eshte hera e pare dhe as e fundit qe gjera te tilla ndodhin ne atdheun tone te dashur.![]()
posht qeveria,,,sepse ne Shqiperi importohen me shume coca cola se pepsi....posht qeveria coca cola ka shum gaz ne krahasim me pepsin...
prandaj duhet te votojme erjon bracen me nuse te tjera....eshte koha per bracen.,,erdhi koha e njeriut me puntor qe ka pa shqiperia.
po ti me sa shoh po me dashke te miren...nqs po atehere hajde dhe ma bo caren, sepse edhe ilacet pastaj do pijne me shum uje looool
sinqerisht,,,,do i bosh mire mua por me mire vetes....hajde takohemi dhe nje ore qe te rrime bashk, 30 minuta lem te boj ca kom qef une 30 minuta te lo une ty me bo ca te kish qef...sepse duhet patjeter te ket barazi gjinore loool
pse me dukesh pak budalle ti mua?? apo thjesht, kshu je nga natyra?
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Krijoni Kontakt