Patjeter Pro, deri tani jam shume i kenaqur nga njerzit qe kam njohur ne F.Sh, kam respekt.
Jam pro.
Jam kundra
Patjeter Pro, deri tani jam shume i kenaqur nga njerzit qe kam njohur ne F.Sh, kam respekt.
Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
https://chng.it/LqW9qg4bkD
Kunder e cke me te !
gjysmat e fotove sdo jene te verteta anyway( google search engine anyone?? :P ) gjysmat do perfundojne ne youtubepa te drejten e autorit e keshu me radhe...jo te tere e kan idene se cfare eshte online datting, shumica do shikojne se mos njohin nonje , mos kan na nje na lagjia ! kunder !
opinion individual
●∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●∙
KUNDER,ka plot faqe te tjera per njohje e te tjera ............
PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;
fjal paska shum ktu ...po grat ku jane???
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Aman ku paskeni qene se kam nje koleg ketu qe ka qene marins ne Kosove mbas luftes dhe i kane ngel fiksim gocat e Prishtines te shkretit.Ka goca aty tha (per FSH)?
![]()
Kosovaret jane te mira vertet.Ja i pam ne big brother,kan kulture dine cdo gje!
Nuk po tallem mo, e kam seriozisht. Si vajzat e Prishtines nuk ka thote se jane te bukura dhe shume easy-going, jo si puna jote qe te tremb me nje shikim kur te hipin nervat.![]()
I thashe po irakenet s'te pelqyen zotrote, apo jane shume te urta? Per irakenet kot thone tha se sado qe jane me shami ne koke, makinen e ngasin, cigare pine, per te dale, dalin sa zhdepen, por kur jane me burrat nuk e ngrene koken. lol
O e do nga Prishtina o do plasi. Po te njihni ndonje me thoni.Eshte Koreano-Amerikan, djale i vetem, po i vetem fare ama, me MBA, sa per para nuk i mbarohen, keshtu qe eshte shanc i mire. lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 10-06-2009 mė 12:04
Krijoni Kontakt