Po!!!!
...e vissero filici e contenti!!
Jam pro.
Jam kundra
Po!!!!
...e vissero filici e contenti!!
Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
Xkč lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
KuNDeR Jam ...... Futuin Ne Chat Dhe Njifuni Me Mire ....... Mos e LLini Fare Dhe Forumin me Kto BudaLLiQe ........
FJŖLėt Janė G®ā .... VeP®aT Jćńė Bų®®ǻ
a akoma se keni ber nje gje te tille a
sesht keq te njihemi mes veti
pro .....eshte gje e mire dhe mendoj se dikushe munde edhe te realizohet dhe te gjeje dashurine me gjera te tilla
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
jam pro,,,,,,,
jam pro ketij mendimi.nuk ka gje te keqe ketu,kush do rregjistrohet,kush s'do nuk rregjistrohet.eshte ne doren tuaj.hapja e nje feqeje te till do ishte vertet nje faqe mbeshtetese e albasoulit .do ju thoja atyre qe duan ta hapin kete feqe;;ju prift e mara''lol
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Jam pro sepse nuk eshte me zor kjo , kush deshiron mund te futet kush nuk deshiron se ka obligim![]()
Une do isha komplet kundra pasi jane te rralle ata njerez qe nuk mund vendosin fotot e veta per njohje.
Nuk ja kemi arritur kohes akoma per ide te tilla si puna HI5 dhe faqeve tjera qe sherbejne per te njejten gje.
Per momentin per Shqiptaret mjafton Chati dhe Forumi per njohje, pas disa vitesh kur te modernizohemi si shtet mund te behet nje gje e tille.
I Dont Care If Im Hated On The Net.
Because I Have A Real Life.
kunder ... kam frik do kem heart attack kur te shof surrat patatet e shumices ...iiiiiiiiiiiiiii
Krijoni Kontakt