Jam skeptik. Nėse e besoj kjo dmth se jam nl gjendje tė fus duart nė zjarr, gjė qė nuk e bėj.Beson ti teorin e shperthimit te madh apo jo ?
Nėse e kundėrshtoj vėrtetėsinė e saj me ēdo kusht, prapė mė duhet tė vė duart nė zjarr, gjė qė prapė nuk e bėj.
Konkluzioni: Nuk e besoj. Dmth jam skeptik. Nuk jam tifoz.
Sa i pėrket mėnyrės qė logjikoni ju fetarėt, shihet qartė dorėzimi si pasojė e dobėsisė, "ah u lodhėm bre, nuk po mund t'a zbulojmė prejardhjen e njeriut, hajt mė mirė tė besojmė Kuranin, se nuk na ka mbet tjetėr udhė". Ndryshe nuk iu shoh.
Epo tani meteria ekziston, ashtu. Eshte thjeshte nje pyetje nga erdhi, kush e krijoi !!!
Nese nuk e di mos u merzit sepse nuk je i vetmi qe nuk e di kete.
Por llogjikisht nese meteria ekziston eshte dashur te krijohet nga dikush qe eshte mbi materien dhe qe vet nuk eshte materie, sepse materia nuk mund te krijoj materia, dhe ky sipas ligjit te implikacionit eshte Allahu, ose Zoti ne shqip.
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Po e zeme qe Zoti egziston, por edhe ate e ka krijuar dikush ne kete rast.
Ose, nese ka egzistuar gjithe, pse mos te kene egzistuar edhe tjera gjera, e jo vec Ai/Ajo?
Ai qe te ma gjeje me te voglin fakt, pra flasim per fakte dhe jo per metafora dhe perralla jahudo-arabe, atehere nuk do te shkruaj asnje fjale me ketu ne kete forum.Pra e dini s ecka do te thote fjala fakt (prove), dhe jo ne stil :"o ju qe nuk besuat..............................".As kaq here permendet ne kete dhe ate, dhe bla, bla, bla.
Secilin liber qe ta marr do te gjeje me shume fakte per gjerat perrreth nesh se sa ne keto libra qe ju disa i quani te shnjeta.Nuk besoj qe Zoti nuk kishte ditur me konkret te u thone "profeteve" per universin, per trupat qjllor, per te ardhmen, ....................
Une ta marr nje liber perrallash dhe te filloj kaq here permendet kjo fjale ne kete faqe, kaq shkronja a ne kete dhe ate faqe, kaq fjale ka ketu aty....Ato jane ushqim per njerzit naiv.
Ju lutem nje fakt, nuk dua me shume, por jo metafora, OK.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Fadili ia vodhi Enverit tri lopė. Askush nuk e dinte qė Fadili e bėri kėtė punė.
Kėrkuan hajnin sa e kėrkuan dhe nuk e gjetėn. Mė nė fund vendosėn qė tė besojnė nė zot.
E "beson" te vertet ligjin qe ka formolu Hable rreth zgjerimit te universit ??
Apsolut je gabim ti kur thua qe lodhemi kishe ne fetaret , ti merr rast te pergjithsuar , dhe kjo eshte gabim . Ne perkrahim (po flas per muslimanet me mend ne koke) shkencen dhe te arriturat shkencore , po ti flet per arabet e per irakianet duke i pergjithsuar gjithe muslimanet .
Krijoni Kontakt