"Me ne fund dhe nje njeri qe shkruan realitetin e se vertetes,bravo."
nenshkruar nga Enver Hoxha i ndjere. [pak para se te shkallonte plotesisht]
(???)
realiteti! ... [+]
i se vertetes?
(!!!)
ti ruejt zoti ment e krese.
"Me ne fund dhe nje njeri qe shkruan realitetin e se vertetes,bravo."
nenshkruar nga Enver Hoxha i ndjere. [pak para se te shkallonte plotesisht]
(???)
realiteti! ... [+]
i se vertetes?
(!!!)
ti ruejt zoti ment e krese.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 30-05-2009 mė 22:33
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Votimi laluc ishte.
1)Nuk mund te diskutosh o te pretendosh te shkruash e te hiqesh si kompetent historian,pa ditur e studiuar gjuhet e vjetera.
2)Kush mbur o do te vleresoje akademin e shkencave o akademiket e te tjere te asaj kohe me radhe,demton historin e vjeter shqiptare.(o nuk kupton).
3)E verteta nuk votohet.
Javan, ke arritur ne konkluzion te gabuar, une nuk jam bere pale me askend, dhe nuk e le emocionin te me kontrolloje shprehjen dhe sidomos analizen. Persa i perket historise, e vetmja gjurme qe ndjek eshte ajo e se vertetes, gjithashtu nuk para dal shpejt ne konkluzione.
PS. Nuk i perkas zones se Fierit
e verteta dhe e drejta jane miq me te mire se edhe vete Platoni, miku im
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 30-05-2009 mė 23:01
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Ke arritur konkluzion te gabuar. Ai postim nuk te adresohej ty, por e nje entuziazmi me te cilin kisha kohe pa rene ne kontakt.
Dias10 une te drejtova nje pyetje. Kur u prononcove per ate artikull, cilat vlera kishe parasysh? Ne kete rast do te dijme ne se po flasim per te njejten gje. Une nuk deshiroj qe te debatoj mbi mangesiste kolosale te akademise se shkencave te shqiperise te cilat i kam reklamuar ne njerin nga cdo 3 postime qe kam bere ne forum. Nderkohe, ai artikull u soll ne kete teme per vlerat historike shtese.
Tani ku qendron ti, dhe ku konsiston debati qe ke hapur?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga javan : 30-05-2009 mė 23:13
Nuk mund te diskutohet rreth Luftes se Trojes, pa ju referuar burimit. Burimi nga ana e tij, vjen permes nje gjuhe qe pretendohet qe eshte e lashte, prandaj, ai dijetar qe hyn ne debat, me njohuri te mira rreth saj, ka shance me teper, per te qene me i sakte, sesa dikush qe ja kane servirur historine, ne nje gjuhe moderne.
Bile ai mund te jape dhe vleresime per vete vertetesine e historise.
e verteta dhe e drejta jane miq me te mire se edhe vete Platoni, miku im
Krijoni Kontakt