Close
Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 153
    fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga shigjeta Lexo Postimin
    Nga cfare shkruhet ne lajme deri tani nuk kam lexuar per ndonje.
    Shqiptaret nese do protestojne kane plot gjera te tjera per te kerkuar duke filluar qe nga te drejtat e ēameve tek mesimi i gjuhes shqipe per femijet.
    dhe ju shpresoni se shqiptaret ne greqi do te protestojne...............
    e une them jo......... nuk kane organizim shqiptaret ne greqi .....ketu ne cdo lagje ka 1 shoqate shqiptaresh....... jane bere te gjithe shqiptaret kryetare shoqatash.....dhe kur vjen puna per per te mbrojtur bashkpatriotet e tyre as qe e vene ujin ne zjarr
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prenceedi : 25-05-2009 mė 07:51

i/e regjistruar Maska e Gjenco
    Anėtarėsuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Ne Tirane
    Postime
    12
    Ka gadi 200 vjet (qe nga 1823) qe Athina qe fliste shqip ne ate kohe, zgjerohet e zgjerohet, e sa me shume qe zgjerohet harron gjuhen e atyre, te cilet derdhen gjakun qe ajo te shkeputet nga turku, si dhe harron qe pothuaj cdo zgjerim eshte mbi tokat e tyre.
    Greqia harron qe po e mbajne emigrantet, te cilet per nje cope buke punojne ne kushtet e nje dikriminimi te thelle racor nga greket, e kete diskriminim, ndoshta me shume e vuajne shqiptaret.
    Greqia harron qe eshte nje vend i komunitetit evropian dhe se eshte e detyruar te respektoje ca te drejta, te cilat i ka pranuar boterisht.
    Greqia harron se cdo fillim e ka dhe nje fund!
    Urojme qe ky fund te jete sa me i afert!

Gjesti i policit nuk eshte thjesht gjesti i nje punonjesi, qe nga idiotesia ose injoranca personale kryen nje veprim qe ka nga mbrapa nje jehone te jashtezakonshme diplomatike, pasi ky gjest perplas edhe njehere dy botet : Boten islamike dhe boten perendimore.
    Shembuj te shumte ne Greqi flasin per sjellje te tilla me karaker nacionalist, thellesisht fetar e shovinist. Mos harrojme kenget per shqiptaret dhe turqit, "Vrapimin" e shqiptareve te rrethuar nga dy ane me kordone te policise greke, vet rrahjen e femijve ne rajonin e policise etj etj
    Pra shembulli i fundit i nje polici manifeston te njejten ndjenje perbuzjeje dhe urrejtjeje, qe karakterizon edhe te tjere punonjes te administrates shteterore helene, por te cilet, per shkak te detyrave qe kryejne nuk jane kaq te dukshem ne publik.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    per keta myslot qe bejne protesta ne vend te huaj duhen ca tanke qe ti shtypin si krimbat mu ne mes te athines.

Xp Maska e Vista
    Anėtarėsuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    per keta myslot qe bejne protesta ne vend te huaj duhen ca tanke qe ti shtypin si krimbat mu ne mes te athines.
    kush me shtyp , gayreket ? ahahahah

ah minoritar i keq je ti , a po te vjen mir ty kur Bollano jot po kerkon tabelat e rruges ne gjuhen greke a ?
    Ju jeni humbes o grek , luften keni me e humb , homos milet.
    E Verteta ėshtė e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anė)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Vista Lexo Postimin

ah minoritar i keq je ti , a po te vjen mir ty kur Bollano jot po kerkon tabelat e rruges ne gjuhen greke a ?
    une jam shqiptar, dhe urrej si jevgjit greke, po ashtu edhe jevgjit arab.
    vdekje emigranteve jevgj myslo kudo qe ndodhen.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-05-2009
    Postime
    18
    Citim Postuar mė parė nga Vista Lexo Postimin

hec met ti,mos ju jep ngjyra fetare emigranteve Shqiptare ne greqi,se nuk ua ndjen per myslymanizem......i ngaterron me pakistanezet ti

nuk na rruhet nese gris kuranin (liber arabesh)polici grek..........ne mbrojm interesat tona pik.

boll kemi hallet tona,do merremi dhe me libra arabesh tani.

Xp Maska e Vista
    Anėtarėsuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    une jam shqiptar, dhe urrej si jevgjit greke, po ashtu edhe jevgjit arab.
    vdekje emigranteve jevgj myslo kudo qe ndodhen.

jo jo , ti kishe then kto fjal per Janullatosin e Bollanon e per greket e Shqiperis , me mir dot ishte , por ty te pengojn muslimanet qe jetojn ne Greqi , pse ?

Sepse je grek dhe jeton-punon per Greqin , normalisht qe nje greku te Shqiperise me shum i djeg per Greqi sesa per Shqiperi.
    E Verteta ėshtė e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anė)

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    hajde qyfyre hajde....... ))

ke nerva te forta ti xfiles:PP
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Anetare World Forum Maska e Genna
    Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Citim Postuar mė parė nga ORIONI Lexo Postimin
    Ku flet dhe kjo penelopa.
    Po ti harrove greket moj penelope qe ia vune vete zjarrin Athines.Kush ia kishte fajin atyre muslimanet.
    Po arabet nuk jane si shqiptaret njerez pa gjak dhe nerv.Lloj maskaralluqe na kane bere grekerit dhe akoma rrine urte.Eneveri i fuste neper varre masive rrinin urte dhe e qanin me lot.

Arabet ta diegin janullatosin me zift dhe me acid po i preke ne ceshtje fetare.Sa na jane mbjelle disa kallogjore kaurre dhe disa grekofil ne himare e na duan pavarsine si Kosova.Po ju djegim te gjalle si rrace deri ne Athine o klyshh asfaltie.Ja prit sa te mbaj Bin Ladeni konferencen per shtyp dhe shiko si do behet greqia.Do ta bejme si kartargjena apo jo?

Fajin e ka turqit qe nuk shurrojne ne det te vdisni aty te gjithe nga Selaniku deri ne krete.Pederast grek.

Te digjet Athina Te digjet Athina kryeqyteti homove.

Per kto qorrat greke.Pse nuk folen kur greket ia vune vete zjarrin athines.Pse u vra nje grek u dogjen kushdei sa lagje.Kur e vrane shqiptarin ne ndeshjen shqiperi athine asnje su nie.Kur e grisen flamurin shqiptar asgje sberi ze.Flaken do ju vejme ju rraces se poshter greke.
    Pershendetje!!!

Ne radhe te par dua te te them qe vij nga nje familje Muslumanesh, edhe pse nuk jetojm ne shtetin tone festat dhe traditat e Muslumanit i festojm rregullisht, po ama nuk jemi dakord me demostrata dhe vrasjen ne rruge!!

1) Arabet nuk jan si SHQIPETARET njerez pa gjak dhe nerv???

2) Fajin e ka Turku qe nuk i shuan??

1)-Ne radhe te pare Arabet duhet ta kishin per nder te ishin si ne Shqipetaret e jo ne te ishim si Ata. Dhe sa i perket qe ata paskan gjak dhe Ne jo, me fal po eshte nje shprehje qe nuk ka kuptim, sepse Shqipetari e ka treguar veten me 100-ndra vite qe ka dhe GJAK dhe NERV dhe Kultur, gje qe Ju nuk e paskeni studiuar mire. Per shrehjen qe keni thene qe Arabet DJEGIN ME ZIFT per prekjen Fetare, edhe kjo eshte nje shprehje pa kuptim, sepse keta lloj njerzish nuk quhen me BESIMTARE po quhen EXTREMIST, gje qe do te thot INJORANC, qe politica i perdor keta njerez per arsyet e tyre per te mbuluar gjurmet ne momentin qe Politicanet e kan te nevojshme. Edhe ne jemi Musluman mbrojm dhe festojm te drejtat tona po jo si bejn Arabet e TU, djegin-vrasin. Te jesh nje Besimtar i mire duhet qe dhe te respektosh Besimtrin e te tjerve, jo si bejn Ata ne mengjes ne XHAMI dhe sa dalin nga andej me vrap neper KABARE, dhe kur vjen darka me eren e alcholit qe kan shkojn prap ne XHAMI eshte HALLALL KJO QE BEJN???? ja po ta them une qe nuk eshte HALLALL !! Dhe kur e shikojn qe nuk po u ecen puna me ngrihen e djegin ne cdo shtet qe jan, gje qe nuk sjell as edhe nje te mire, ne vend qe te bejn gjera te tilla me mire ti shtrohen punes dhe nje BSIMTARIE te paster jo vetem sa per sy e faqe si e bejn Ata. Ka dal si mode tani keto kohet e fundit ISLAMISTAT ISLAMISTAT jo per nje gje po po na turperojn edhe ne qe BESOJM DHE MBROJM PASTER FENE TONE. Ketu ne Holland ne Muslumanet i kemi te gjitha kushtet, gati cdo qytet ka Xhamin e tij, po ama nuk i kan kerkuar me djegie e vrasje ne rruge po me nje grup perfaqesues ne Parlament. Ka pasur raste qe dhe kan debatuar ashper po ama e perseris nuk kan qene extreme. "RESPEKTO QE TE RESPEKTOJN" kan then te paret tane. "RESPEKTI NUK DHUROHET PO FITOHET"

2)-E kam degjuar kete shprehje shume her, dhe kam studiuar historin si ka luftuar Turku shume vite me perpara, po ama duhet te dime dhe te pranojm nje gje qe Turku nuk eshte me Turku qe ka qene.
    a) nuk eshte komshi i mire as me Krishteret as me Muslumanet, mire Greku nuk i pelqen se jan Krishter gje qe mua me duket absurde qe te urresh nje shtet per Besimtarin qe kan Ata, po IRAK??? qe jan Musluman pse nuk i pelqen Turkut??? Gje qe e tregoj veten ne 2003 qe i tha Amerikanit hajde ketu nga mua dhe bjeri IRAKUT!!!
    Nuk jan dhe ata ne Irak Musluman???
    Atehere dalim ne nje teme qe Turku nuk e ben vetem per Krishteret kete gje po per ineresat e tyre ka lene qe dhe Muslumanet ta paguajn shtrejnt kete gje.
    Kush ishin interesat e tyre???

a) ca miliona dollar te shitur tek Amerikani.
    b) qe te kishin nje arsyje qe dhe Turku de sulmonte Kurdhet.

Gje qe Irakeshet e paguan shume shtrejnt kete nga KOMSHIU-TURK
    Edhe qe e ke then siper qe le te presim konferensen e Bin-Laden dhe pastaj e shikojm nuk e di a je ne dijeni po Bin-Laden si urren Amerikanin ashtu urren edhe Turkun per veprin qe beri ne 2003 qe i hapi deren Amerikanit.
    Prandaj mos u gezo shume qe Turku ta vere Greqin perpara se po vuri Greqin do vere dhe Shtetin Tend e Timin bashk, si na kishte 500vjet rrjesht, apo harrove?? TURKU NUK ESHTE I MIRE ME ASNJE SHTET VETEM INTERESAT E TIJ SHIKON
    Vete Turket ketu ne Europ demostruan kunder veprimit qe beri shteti Turk ne 2003

Per mbyllje:

Nuk jam PRO-GREKE, absolut JO, po jam me te drejtat e njeriut. Dua dhe pres edhe une diten qe Greku te pagoj gabimet qe ka bere, po jo pse jan ORTODOKS, kete e di gjith bota qe Greket jan ortodoks, po dua qe ata te pagojn ne menyr shteterore sipas ligjeve KEQ TRAJTIMIN E EMIGRANTEVE NE GREQI, qe kan vite e vite te emigruar dhe akoma nuk kan nje dokumet per te levizur rregullisht, i vetmi shtet ne bote qe nuk ka paisur emigrantin me dokumentin e duhur. Po per te zgjidhur kete ceshtje nuk jam dakord te vrasim e te djegim, sidomos ku behet fjala qe dhe ne kemi shume familje Shqipetare ne Greqi, gje qe do te thot dhe ata po e vuajn shume kete gjendje.

Faleminderit!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Genna : 25-05-2009 mė 12:36
    Jam Krenare Qe Jam Shqipetare

Anetare World Forum Maska e Genna
    Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294

Duhet Te Jemi OPTIMIST

Pershendetje te gjitheve

Ne radhe te pare ju kerkoj te falur ne qoftese bej ndonje gabim ne shkrim dhe ne shprehjen ne gjuhen Shqipe, jam rritur foshnje jasht Shqiperis, dhe gjuhen e kam te mesuar nga Prinderit jo ne shkoll. Faleminderit

Kjo periudh qe po kalojm ( demostata, djegie, vrasje ) me shtyhu te shkruaj kete teme. Eshte e vertet po kalojm nje situat te veshtire, po ama situatat e krijojm ne vet prandaj titullova dhe kete teme "Duhet Te Jemi Optimist"

Rinia

Kam ven re ne shume diskutime qe shume persona flasin per te SHKUAREN..........
    Ishim Ishim Ishim
    Shkuam Shkuam Shkuam
    Berem Berem Berem
    Dhe me kete gje kuptova qe nuk jemi fare OPTIMIST, eshte koha qe duhet te mendojm per te ARDHMEN..........
    Do Jemi Do Jemi Do Jemi
    Do Shkojm Do Shkojm Do Shkojm
    Do Bejm Do Bejm Do Bejm
    E shkuara nuk duhet te harruar kurre, perkundrazi duhet ta mbajm gjithmon me vete si objekt per te korrigjuar te ardhmen, Po ama jo te gjejm nje sebeb dhe vetem te flasim per te shkuaren se keshtu nuk bejm kurr nje hap perpara po rrim ne vend numro.
    Kete gje e them sidomos per RININ tone ( moshataret e mi ) sepse brezi une eshte qe duhet te mendoj me shume per te ardhmen, Prinderit tane beren aq sa kishin mundesin na dhuruan kthimin e Demokracis nga nje Diktatures te madhe, dhe ne duhet te punojm tani per ta ngritur kete qe Prinderit tane beren, jo ta kthejm mbrapsht.
    Kam ven re: mire Prinderit tane flasin vetem per te shkuaren sepse Ata kan nje far te drejte sepse kan jetuar dy situatat e jetes ate te DIKTATURES dhe kete te DEMOKRACIS, po shikoj qe dhe Rinia eshte infektuar me kete gje, cdo dite neper parke o klube flasin per te shkuaren ATA THAN,, ATA BEREN,, ATA ISHIN,,
    Ndersa une jam e mendimit qe ne Rinia nuk duhet te bejm nje gje te till, po duhet te hedhim nje hap perpara.
    Ne qoftese hecim me keto perparime si shume moshatar te mi qe shprehin ketu mendimet e ashpra ISLAMISTE: PSE KERKOJM ATEHERE QE TE FUTEMI DHE NE SI SHTET NE EUROP??? E dini qe Europa eshte perqindje me e madhe Katolik? (( per extrmistet tane))
    Ateher si mund ti pergjigjemi ne Europes neser??

Extremistet

Dhe une jam nga familie Muslumane, jetoj ne Europ, besojm dhe festojm festat tona tradicionale pa problem, po ama nuk jemi me mendimin te vrasim e te djegim dhe kjo gje me shtyn te mendoj qe ne JEMI ME BESIMTAR SE ATA QE DALIN E DJEGIN E VRASIN dhe ne dark shkojn te FALEN per mekatet((duke perfshir te gjitha demostratat jo vetem te Grekut))
    E kan gjetur si justifikim tani te gjith nje e me dy thon e bejm per HALLAUN, ne cilen faqe te KURANIT ndodhet kjo thirje nga HALLAU qe ne duhet te djegim e te vrasim??
    Ja ta them une qe keto thirje nga Hallau nuk ekzistojn, po jan dembelat dhe iniorantet qe hane e pine sonte dhe neser KISMET ZOTI cfar ben.
    Jo gabim!!! Zoti na ka dhen duart qe te punojm dhe mendjen qe te mendojm, Zoti nuk na sjell dot buken ne tavolin ose te ardhmen pa e punuar ne vet!!!

Demostratat

Dhe Demostratat qe po behen tani kane te bejn me kohen e shkuar, duke then qe ATA KESHTU NA E BEREN, DHE NE KESHTU PO JA BEJM.
    Pse mos te kemi nje rrugzgjidhje tjeter per ti dhen njepergjigje atij shteti qe nuk gezon te na shikoj mire? Po gjithmon i kunder pergjigjemi me te njejten gje? Ju dogjet makina.....edhe ne po djegim.
    Me duken gjera shume pa vlere keto qe po bejn me demostratat, duhet te gjejn nje rrugzgjidhje tjeter, jo te kapen ne kete teme dhe hajde tani te rrim ca muaj me kete histori, po ama si perfundim nuk do ket asnje rrugzghidhje po vetem dhimbje te madhe, sidomos nga victimat qe po e paguajn shtrejnt keto demostrata qofshin Musluman ( dhe une jam Muslumane) o qofshin Ortodoks.
    Ne radhe te pare jemi njerez pastaj vine gjerat e tjera, te drejtat e njeriut ne kete bote duhet te jene te njejta si per NE MUSLUMANENT dhe per ORTODOKSIN dhe per KATOLIKET, etj e etj.........

Falemiderit te gjitheve...
    Jam Krenare Qe Jam Shqipetare

Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si tė bėhesh musliman
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 09:57
  2. Kandidimi i myftiut, Forumi Musliman kritika ndaj PDK-se
    Nga iliria e para nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-01-2007, 05:33
  3. Njė miliard musliman nė krah tė Muhammedit a.s
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-12-2004, 14:12
  4. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 02-10-2004, 05:01
  5. Nano- Shqipėria nuk ėshtė me shumicė muslimane
    Nga dodoni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 17-05-2004, 17:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •