Close
Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 153
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    o gena,

ke pwerserit nja 10 here te njeten gje.

mos u merzit as per grekek as per arabet,

Nji fjale e urte shqipe thote:

"Koken hengershin"

hajt bohu goc e mbare dhe lexo noj teme lirike ne forum...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Genna Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve

Ne radhe te pare ju kerkoj te falur ne qoftese bej ndonje gabim ne shkrim dhe ne shprehjen ne gjuhen Shqipe, jam rritur foshnje jasht Shqiperis, dhe gjuhen e kam te mesuar nga Prinderit jo ne shkoll. Faleminderit

Kjo periudh qe po kalojm ( demostata, djegie, vrasje ) me shtyhu te shkruaj kete teme. Eshte e vertet po kalojm nje situat te veshtire, po ama situatat e krijojm ne vet prandaj titullova dhe kete teme "Duhet Te Jemi Optimist"

Rinia

Kam ven re ne shume diskutime qe shume persona flasin per te SHKUAREN..........
    Ishim Ishim Ishim
    Shkuam Shkuam Shkuam
    Berem Berem Berem
    Dhe me kete gje kuptova qe nuk jemi fare OPTIMIST, eshte koha qe duhet te mendojm per te ARDHMEN..........
    Do Jemi Do Jemi Do Jemi
    Do Shkojm Do Shkojm Do Shkojm
    Do Bejm Do Bejm Do Bejm
    E shkuara nuk duhet te harruar kurre, perkundrazi duhet ta mbajm gjithmon me vete si objekt per te korrigjuar te ardhmen, Po ama jo te gjejm nje sebeb dhe vetem te flasim per te shkuaren se keshtu nuk bejm kurr nje hap perpara po rrim ne vend numro.
    Kete gje e them sidomos per RININ tone ( moshataret e mi ) sepse brezi une eshte qe duhet te mendoj me shume per te ardhmen, Prinderit tane beren aq sa kishin mundesin na dhuruan kthimin e Demokracis nga nje Diktatures te madhe, dhe ne duhet te punojm tani per ta ngritur kete qe Prinderit tane beren, jo ta kthejm mbrapsht.
    Kam ven re: mire Prinderit tane flasin vetem per te shkuaren sepse Ata kan nje far te drejte sepse kan jetuar dy situatat e jetes ate te DIKTATURES dhe kete te DEMOKRACIS, po shikoj qe dhe Rinia eshte infektuar me kete gje, cdo dite neper parke o klube flasin per te shkuaren ATA THAN,, ATA BEREN,, ATA ISHIN,,
    Ndersa une jam e mendimit qe ne Rinia nuk duhet te bejm nje gje te till, po duhet te hedhim nje hap perpara.
    Ne qoftese hecim me keto perparime si shume moshatar te mi qe shprehin ketu mendimet e ashpra ISLAMISTE: PSE KERKOJM ATEHERE QE TE FUTEMI DHE NE SI SHTET NE EUROP??? E dini qe Europa eshte perqindje me e madhe Katolik? (( per extrmistet tane))
    Ateher si mund ti pergjigjemi ne Europes neser??

Extremistet

Dhe une jam nga familie Muslumane, jetoj ne Europ, besojm dhe festojm festat tona tradicionale pa problem, po ama nuk jemi me mendimin te vrasim e te djegim dhe kjo gje me shtyn te mendoj qe ne JEMI ME BESIMTAR SE ATA QE DALIN E DJEGIN E VRASIN dhe ne dark shkojn te FALEN per mekatet((duke perfshir te gjitha demostratat jo vetem te Grekut))
    E kan gjetur si justifikim tani te gjith nje e me dy thon e bejm per HALLAUN, ne cilen faqe te KURANIT ndodhet kjo thirje nga HALLAU qe ne duhet te djegim e te vrasim??
    Ja ta them une qe keto thirje nga Hallau nuk ekzistojn, po jan dembelat dhe iniorantet qe hane e pine sonte dhe neser KISMET ZOTI cfar ben.
    Jo gabim!!! Zoti na ka dhen duart qe te punojm dhe mendjen qe te mendojm, Zoti nuk na sjell dot buken ne tavolin ose te ardhmen pa e punuar ne vet!!!

Demostratat

Dhe Demostratat qe po behen tani kane te bejn me kohen e shkuar, duke then qe ATA KESHTU NA E BEREN, DHE NE KESHTU PO JA BEJM.
    Pse mos te kemi nje rrugzgjidhje tjeter per ti dhen njepergjigje atij shteti qe nuk gezon te na shikoj mire? Po gjithmon i kunder pergjigjemi me te njejten gje? Ju dogjet makina.....edhe ne po djegim.
    Me duken gjera shume pa vlere keto qe po bejn me demostratat, duhet te gjejn nje rrugzgjidhje tjeter, jo te kapen ne kete teme dhe hajde tani te rrim ca muaj me kete histori, po ama si perfundim nuk do ket asnje rrugzghidhje po vetem dhimbje te madhe, sidomos nga victimat qe po e paguajn shtrejnt keto demostrata qofshin Musluman ( dhe une jam Muslumane) o qofshin Ortodoks.
    Ne radhe te pare jemi njerez pastaj vine gjerat e tjera, te drejtat e njeriut ne kete bote duhet te jene te njejta si per NE MUSLUMANENT dhe per ORTODOKSIN dhe per KATOLIKET, etj e etj.........

Falemiderit te gjitheve...

Te lumte dora per gjithcka qe ke shkruar.

Nuk mund ti heqesh nje presje apo tja shtosh ketij postimi qe ke bere. Me te vertete qe shkrime te tilla me horiziont te hapur edhe nje qendrim asnjeanes, jan shum te rralla per tu gjet ne forumin tone. Te falenderoj per shkrimet e bukura qe ben. Do ishte nje mrekulli sikur 70% e Rinise Shqiptare te mendonte si ty.

TE LUMTE.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anetare World Forum Maska e Genna
    Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Citim Postuar mė parė nga shigjeta Lexo Postimin
    Nga cfare shkruhet ne lajme deri tani nuk kam lexuar per ndonje.
    Shqiptaret nese do protestojne kane plot gjera te tjera per te kerkuar duke filluar qe nga te drejtat e ēameve tek mesimi i gjuhes shqipe per femijet.
    Pershendetje....

Shqipetaret duhet te protesjon per mesin e gjuhes Shqipe per femije ne shtet te huaja???

E dini Ju sa shtete emigrante qarkullojn ne Europ?
    Ja po ta ta them une me statistik, jan nga 83 deri ne 124 (( me dialektet)) gjuh emigrantesh qe qarkullojn ne Europ.
    Arehere keto shtete duhet te ken ne shkoll nje ore mesimi per 83-124 lloj gjuhesh?
    Nuk ju duket e ekzagjeruar kjo gje qe po thoni??

Edhe une kam dalur ne moshen 3-vjece nga Shqiperia, dhe jam rritur ne Holland.
    Klasen e par e fillova direkt me alfabetin Hollandez.
    Po ama kjo gje nuk i trembi Prinderit e mi, Ata vet me benin cdo dite nje ore mesimi ne gjuhen Shqipe, dhe ne shtepin ton filtesh dhe flitet vetem Shqip.
    Keshtu qe nuk mund ta harrojm gjuhen tone (( e pranoj qe bej ca gabime po kryesoria eshte qe une shkruaj dhe flas Shqip pa ber shkoll Shqipe))
    Kjo varet nga Prinderit, po kam vene re qe shume nga ata duan te shesin mend qe kan qen jashtetit dhe vet prinderit bejn sikur nuk flasin Shqip.
    Duke then Uaaaa kaq vite aman po harrojm dhe gjuhen tone!!!
    GABIM, nuk harrohet gjuha e prejardhjes po te duash.
    Dhe per femijet qe jan rritur jash shtetit dhe nuk flasin gjuhen tone sot e kan fajin prinderit e tyre qe nuk e kan ushqyer femijen me gjuhen e prej-ardhjes.
    Nuk mund tja vem fajin shteteve qe po emigrojm qe nuk na japin mesim Shqip, se nuk jemi vetem ne Shqipetaret emigrant po jan dhe emigrant qe flasin 83-124 lloj
    gjuhesh.
    Nuk paskan pun tjeter keta shtete tani po te mbushin shkollat me 83-124 lloj gjuhesh. HEJ ZOTI MADH
    Ke dy menyra qe femija te mesoj gjuhen,

1)prinderit vet ne shtepi ( gje qe mua me duket super normale qe ne shtepi te flitet gjuha e prejardhjes) keshtu femijet nuk humbin gjuhen dhe traditat tona.

2) pago dhe coje ne shkoll private femijen, meqe nuk paskan deshir prinderit qe te perdorin gjuhen e NENES me femijen ne shtepi.

Faleminderit!!!
    Jam Krenare Qe Jam Shqipetare

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar mė parė nga Genna Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve

Ne radhe te pare ju kerkoj te falur ne qoftese bej ndonje gabim ne shkrim dhe ne shprehjen ne gjuhen Shqipe, jam rritur foshnje jasht Shqiperis, dhe gjuhen e kam te mesuar nga Prinderit jo ne shkoll. Faleminderit

Kjo periudh qe po kalojm ( demostata, djegie, vrasje ) me shtyhu te shkruaj kete teme. Eshte e vertet po kalojm nje situat te veshtire, po ama situatat e krijojm ne vet prandaj titullova dhe kete teme "Duhet Te Jemi Optimist"

Rinia

Kam ven re ne shume diskutime qe shume persona flasin per te SHKUAREN..........
    Ishim Ishim Ishim
    Shkuam Shkuam Shkuam
    Berem Berem Berem
    Dhe me kete gje kuptova qe nuk jemi fare OPTIMIST, eshte koha qe duhet te mendojm per te ARDHMEN..........
    Do Jemi Do Jemi Do Jemi
    Do Shkojm Do Shkojm Do Shkojm
    Do Bejm Do Bejm Do Bejm
    E shkuara nuk duhet te harruar kurre, perkundrazi duhet ta mbajm gjithmon me vete si objekt per te korrigjuar te ardhmen, Po ama jo te gjejm nje sebeb dhe vetem te flasim per te shkuaren se keshtu nuk bejm kurr nje hap perpara po rrim ne vend numro.
    Kete gje e them sidomos per RININ tone ( moshataret e mi ) sepse brezi une eshte qe duhet te mendoj me shume per te ardhmen, Prinderit tane beren aq sa kishin mundesin na dhuruan kthimin e Demokracis nga nje Diktatures te madhe, dhe ne duhet te punojm tani per ta ngritur kete qe Prinderit tane beren, jo ta kthejm mbrapsht.
    Kam ven re: mire Prinderit tane flasin vetem per te shkuaren sepse Ata kan nje far te drejte sepse kan jetuar dy situatat e jetes ate te DIKTATURES dhe kete te DEMOKRACIS, po shikoj qe dhe Rinia eshte infektuar me kete gje, cdo dite neper parke o klube flasin per te shkuaren ATA THAN,, ATA BEREN,, ATA ISHIN,,
    Ndersa une jam e mendimit qe ne Rinia nuk duhet te bejm nje gje te till, po duhet te hedhim nje hap perpara.
    Ne qoftese hecim me keto perparime si shume moshatar te mi qe shprehin ketu mendimet e ashpra ISLAMISTE: PSE KERKOJM ATEHERE QE TE FUTEMI DHE NE SI SHTET NE EUROP??? E dini qe Europa eshte perqindje me e madhe Katolik? (( per extrmistet tane))

Extremistet

Dhe une jam nga familie Muslumane, jetoj ne Europ, besojm dhe festojm festat tona tradicionale pa problem, po ama nuk jemi me mendimin te vrasim e te djegim dhe kjo gje me shtyn te mendoj qe ne JEMI ME BESIMTAR SE ATA QE DALIN E DJEGIN E VRASIN dhe ne dark shkojn te FALEN per mekatet((duke perfshir te gjitha demostratat jo vetem te Grekut))
    E kan gjetur si justifikim tani te gjith nje e me dy thon e bejm per HALLAUN, ne cilen faqe te KURANIT ndodhet kjo thirje nga HALLAU qe ne duhet te djegim e te vrasim??
    Ja ta them une qe keto thirje nga Hallau nuk ekzistojn, po jan dembelat dhe iniorantet qe hane e pine sonte dhe neser KISMET ZOTI cfar ben.
    Jo gabim!!! Zoti na ka dhen duart qe te punojm dhe mendjen qe te mendojm, Zoti nuk na sjell dot buken ne tavolin ose te ardhmen pa e punuar ne vet!!!

Demostratat

Dhe Demostratat qe po behen tani kane te bejn me kohen e shkuar, duke then qe ATA KESHTU NA E BEREN, DHE NE KESHTU PO JA BEJM.
    Pse mos te kemi nje rrugzgjidhje tjeter per ti dhen njepergjigje atij shteti qe nuk gezon te na shikoj mire? Po gjithmon i kunder pergjigjemi me te njejten gje? Ju dogjet makina.....edhe ne po djegim.
    Me duken gjera shume pa vlere keto qe po bejn me demostratat, duhet te gjejn nje rrugzgjidhje tjeter, jo te kapen ne kete teme dhe hajde tani te rrim ca muaj me kete histori, po ama si perfundim nuk do ket asnje rrugzghidhje po vetem dhimbje te madhe, sidomos nga victimat qe po e paguajn shtrejnt keto demostrata qofshin Musluman ( dhe une jam Muslumane) o qofshin Ortodoks.
    Ne radhe te pare jemi njerez pastaj vine gjerat e tjera, te drejtat e njeriut ne kete bote duhet te jene te njejta si per NE MUSLUMANENT dhe per ORTODOKSIN dhe per KATOLIKET, etj e etj.........

Falemiderit te gjitheve...
    Kurxho ske thon, je mundu me bo diqka, amo hiq kurxho ske thon , bash hiq.
    Kto fjalimet me paraftyrojn ato pacifistet qe shofin veq lula, veq lula kan para syve te tyre, jetojn ne ondrra.
    Une lexova pjes pjes, dhe me ra ne sy kjo:
    E dini qe Europa eshte perqindje me e madhe Katolik? (( per extrmistet tane))
    Dhe qfar pastaj qe Europa eshte katolike, amos dot thuash qe ti perulemi dhe tbehemi katolik dhe ne, sepse jemi ne Eruop ?.
    Europa na ka borxh shum, shum here na ka bo te pa drejt veq se shumica e popullit jon musliman.
    Ne fund te fundit, ne rrot te somes le te shkon kejt Evropa, kur kemi jetuar deri tani pa evrop, jetojm edhe me tutje, me zi nuk behet.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli

Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    o gena,

ke pwerserit nja 10 here te njeten gje.

mos u merzit as per grekek as per arabet,

Nji fjale e urte shqipe thote:

"Koken hengershin"

hajt bohu goc e mbare dhe lexo noj teme lirike ne forum...
    Pershendetje.

Ke te drejt Xhuxhumaku, e kam perseritur 10 her.
    Po kam deshire qe disa qe jan ne gjum te ngrihen dhe te mendojn qysh duhet mendur.
    Te falenderoj per pergjigjen. SUKSES

Faleminderit!!!!

Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Citim Postuar mė parė nga celyy Lexo Postimin
    Kurxho ske thon, je mundu me bo diqka, amo hiq kurxho ske thon , bash hiq.
    Kto fjalimet me paraftyrojn ato pacifistet qe shofin veq lula, veq lula kan para syve te tyre, jetojn ne ondrra.
    Une lexova pjes pjes, dhe me ra ne sy kjo:

Dhe qfar pastaj qe Europa eshte katolike, amos dot thuash qe ti perulemi dhe tbehemi katolik dhe ne, sepse jemi ne Eruop ?.
    Europa na ka borxh shum, shum here na ka bo te pa drejt veq se shumica e popullit jon musliman.
    Ne fund te fundit, ne rrot te somes le te shkon kejt Evropa, kur kemi jetuar deri tani pa evrop, jetojm edhe me tutje, me zi nuk behet.
    Pershendetje!!!

Opinion i varfer i Yti dhe i ceket.
    Megjithese nuk kuptova shume se gjuha Juaj qenka komplet ndryshe nga Shqipja qe flas une.
    Po pikerisht per persona si Ty e bera kete tem, qe mendojn keshtu ceket TE HAM E TE PIM SOT NESER KISMET
    Ndersa per qe europa eshte Katolike nuk e thash qe duhet te nderrojm BESIMTARIN tone, se dhe une me familjen jam ne Europ dhe nuk e kemi nderuar aspak Besimtarin tone dhe traditat tona.
    Po e thash qe nese ne duam te bashkohemi me Europen atehere duhet te mesohemi te bashk-jetojm me Europianet.
    Ketu e kisha temen, po nga qe Ju keni nje munges llogjike per te kuptuar dhe lexuar kete teme nuk e keni kuptuar mire.

Ju uroj SUKSES

Faleminderit!!!!

i/e regjistruar Maska e Kaoni
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    268
    Une i mbeshtes keto protestat e ketyre zgjebsave ne Greqi, sepse mbajne tensionin te ngritur. Sa me shume rremuje ne Greqi aq me pak turiste. Sa me pak turist ne Greqi aq me shume do shkojne ne Shqiperi.
    Keshtu qe flaken qitjani ne cdo shtepi.
    Une shpresoj qe Shqiptaret te mos perzjehen ne keto protesta fetare, por kur preken interesat e tyre.

Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Te lumte dora per gjithcka qe ke shkruar.

Nuk mund ti heqesh nje presje apo tja shtosh ketij postimi qe ke bere. Me te vertete qe shkrime te tilla me horiziont te hapur edhe nje qendrim asnjeanes, jan shum te rralla per tu gjet ne forumin tone. Te falenderoj per shkrimet e bukura qe ben. Do ishte nje mrekulli sikur 70% e Rinise Shqiptare te mendonte si ty.

TE LUMTE.
    Pershendetje.

Falemnderit shume per komplimentin qe me bere.
    Dhe per ndihmen qe me dhe per kundershtarin.

Faleminderit

Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Citim Postuar mė parė nga Kaoni Lexo Postimin
    Une i mbeshtes keto protestat e ketyre zgjebsave ne Greqi, sepse mbajne tensionin te ngritur. Sa me shume rremuje ne Greqi aq me pak turiste. Sa me pak turist ne Greqi aq me shume do shkojne ne Shqiperi.
    Keshtu qe flaken qitjani ne cdo shtepi.
    Une shpresoj qe Shqiptaret te mos perzjehen ne keto protesta fetare, por kur preken interesat e tyre.
    Pershendetje

Nuk eshte kjo rruga e zgjidhjes se problemit.
    Trazirat gjithmon sjellin trazira.

Faleminderit

i/e regjistruar Maska e BESIIM
    Anėtarėsuar
    07-04-2009
    Vendndodhja
    France
    Postime
    309
    Do te ishte mire qe ata protestuesit me kall ma shume me ja shti flaken e jo veq me protestu
    Hiqni maskat, mbajtja e tyre kohė tė gjatė rrezikon t`ju bėhet fytyrė!

Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si tė bėhesh musliman
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 09:57
  2. Kandidimi i myftiut, Forumi Musliman kritika ndaj PDK-se
    Nga iliria e para nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-01-2007, 05:33
  3. Njė miliard musliman nė krah tė Muhammedit a.s
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-12-2004, 14:12
  4. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 02-10-2004, 05:01
  5. Nano- Shqipėria nuk ėshtė me shumicė muslimane
    Nga dodoni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 17-05-2004, 17:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •