Close
Faqja 787 prej 1135 FillimFillim ... 287687737777785786787788789797837887 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 7,861 deri 7,870 prej 11341
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga ABSOLUTE Lexo Postimin
    valla bre Xhami, cka kurre nuk e kam ber, dua te te them eshte i vetmi nick i yti ky XHAMI qe eshte ka me pengon edhe ti sa kam pare une thelle ne intimitet, ke me shume bindje AGNOSTIKE, se sa ate cka mundohe3sh ta perfaqesosh, .. EH pra XHAMi, ndroje ket nick se eshte palidhje bre burr, shume palidhje , bile nese nuk gjen ndonje nick qe lidhet me islamizmin, bane MINARE!!
    Pershendetje ABSOLUTE

Te falenderoj per mundin qe ke marr per te shkruar , por edhe pse mundohem te te kuptoj , nuk ja arrij nje gjeje te tille .

Te pengon nicku im XHAMIA --a ki far arsye ??

Po ta la tjeter nick do del dikush tjeter dhe do kerkoj ta ndrroj se nuk i pelqen ai niku tjeter dhe keshtu me rradh .
    Edhe pse kam respekt per ty , mendoj se ske te drejte te perzihesh tek kjo qeshtje .
    Sa per bindjen time , nuk mendoj se paske arritur te shohish mire sepse jam musliman por jo me at besim qe eshte i imponuar prej te tjerve si ne disa raste por me besim qe kam fituar vet .

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Chingy Lexo Postimin
    Jam i sigurt sepse shpikje kane ndodhur para se te shkruhej Kurani dhe vazhdojn te behen pa u bazuar ne Kuran(citoj vetem Kurani sepse shoh qe vetem muslimanet pretendojn qe Kurani eshte nje enciklopedi shkencore e papare).Ke degjuar ndonje te thote zbulova kete gje sepse u bazova ne vargun kaq te Kuranit??Edhe une nuk jam as kundra Kuranit dhe as kundra Bibles..Vetem se funksioni i tyre eshte komplet shpirteror..Pra nuk kane lidhje me shkencen..Po as nuk mendoj qe jane kunder..Thjesht trajtojn tema komplementare me shkencen...

P.S. ato qe ti i quan rrena jane thjesht hipoteza qe me vone bien poshte si te gabuara..nuk ka asgje skandaloze ketu..
    Shum e sakt kjo qe thua ne fillim se shpikje ka pas para dhe mbas Kur'anit pa u bazuar ne te .

Me vjen keq sepse paske krijuar pershtypje te gabuar rreth Kur'anit sepse askush nuk mundet te thot se enciklopedi shkencore , por qe ka te verteta shkencore qe jane zbuluar vetem vitet e fundit kete smundet askush ta mohoj .

Edhe kur thua qe Kur'ani eshte shpirtror pajtohem me ty por ka ajete qe ne menyre te terthore paraqesin fakte shkencore .

i/e regjistruar Maska e sara123
    Anėtarėsuar
    06-04-2009
    Postime
    25
    Citim Postuar mė parė nga unreal Lexo Postimin
    po te ishin me shkencen,atehere te gjithe kleriket e t'gjitha besimeve do te ngordhnin per nje kafshate te gojes!

Shko te Dielen ne Kishė,ta zgjasin para hundes nje torbe dhe kerkojne Lekė.

Vdes njeri dhe duhet paguar Hoxhen per ti kenduar mbi varrė ne gjuhen Arabe,qe as hoxha i mjere nuk e din se c'thote!

c'donjeri kerkon vetem Lekė,Lekė,Lekė...Lekė dhe vetem Lekė.

Atehere si mos te jene kunder shkences!?
    o ti njeri ne heren e par e tregove paditurine tende, popullin thojn nje fjal: njeriu aq sa din edhe flet, me se pari nuk e ke kuptu pyetjen qe eshte ber, e kjo qe shkrujte nuk ka te bej as me shkenc as me kurgje po njerezit si ti qe nuk kan as shkollen fillore te kryer flasin keshtu. ndalu medito rreth pyetjes me se par e tani shkuaj rreth diturise qe ke per te a u kutpum.

Anėtarėsuar
    06-04-2009
    Postime
    25
    Citim Postuar mė parė nga FJORIN Lexo Postimin
    Pershendetje
    Kam nje pyetje ???

Kush mund te me thuaj qe :PERSE FETE JANE KUNDRA SHKENCES ??

Kerkoj vetem mendime per disa persona dhe jo hartime nga 2 faqe
    Une e kam mendimin tim . Historia e GALILEO GALILEIT me thote shume spjegime gjithashtu dhe e XHORDANO BRUNOS

por kerkoj me shume mendime nga dhe dua te shikoj sa te llogjikshem jane shqipteret rreth jetes dhe sa njohuri kane per veprimtarite e kishave dhe xhamive ne jeten e perditshme te njeriut

Shenim:
    tEMA ESHTE QE: PERSE FETE JANE KUNDRA SHKENCES dhe jo ZOTI KUNDRA SHKENCES OK
    me se pari duhet ta kuptojm termin fe qka don te thot de qfar jan ato fe dhe ku e kan bazen.

un po flas per Islamin, nuk eshte e vertet qe Islami si fe eshte ne kundershtim me shkencen, un prej teje kerkoj nje shembull qe islami dhe shkenca jan ne kundershtim.

Shkenca eshte shkenc qe merret me studime te ndryshme
    Feja (kuptohet Islami) eshte kushtetut dhe ka rregulla si duhet jetuar ne kete bot, e jo si me punu me kompjuter apo me teknologji te ndryshme etj

Fshatar i varfer Maska e Chingy
    Anėtarėsuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    363
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Shum e sakt kjo qe thua ne fillim se shpikje ka pas para dhe mbas Kur'anit pa u bazuar ne te .

Me vjen keq sepse paske krijuar pershtypje te gabuar rreth Kur'anit sepse askush nuk mundet te thot se enciklopedi shkencore , por qe ka te verteta shkencore qe jane zbuluar vetem vitet e fundit kete smundet askush ta mohoj .

Edhe kur thua qe Kur'ani eshte shpirtror pajtohem me ty por ka ajete qe ne menyre te terthore paraqesin fakte shkencore .
    Jo me keqkuptove...Une nuk kam krijuar pershtypje te gabuar ndaj Kuranit por ndaj interpretimeve fanatike dhe ne shume raste perrallore qe i behen..Keto mund ti krahasoj me interpretimet qe i behen Nostradamusit..Pasi ndodhin ngjarjet mundohen disa te interpretojn vargjet e ndryshme per te gjet dicka qe perputhet..Kjo ndodh edhe me Kuranin..Sic tha edhe Sara123 me siper Kurani eshte kushtetute qe rregullon sjelljet e njeriut dhe per kete eshte nje pasuri e njerezimit...Dhe per kete duhet ruajtur e respektuar si i tille dhe jo ta ngarkojm(ni) kot me gjera qe nuk i perkasin..Pershendetje..
    Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...

i/e regjistruar Maska e Octopus
    Anėtarėsuar
    09-05-2008
    Postime
    124
    Citim Postuar mė parė nga FJORIN Lexo Postimin
    Pershendetje
    Kam nje pyetje ???

Kush mund te me thuaj qe :PERSE FETE JANE KUNDRA SHKENCES ??

Kerkoj vetem mendime per disa persona dhe jo hartime nga 2 faqe
    Une e kam mendimin tim . Historia e GALILEO GALILEIT me thote shume spjegime gjithashtu dhe e XHORDANO BRUNOS

por kerkoj me shume mendime nga dhe dua te shikoj sa te llogjikshem jane shqipteret rreth jetes dhe sa njohuri kane per veprimtarite e kishave dhe xhamive ne jeten e perditshme te njeriut

Shenim:
    tEMA ESHTE QE: PERSE FETE JANE KUNDRA SHKENCES dhe jo ZOTI KUNDRA SHKENCES OK
    Jo tė gjitha fetė janė kundėr shkencės. Ėshtė e pakuptimtė tė pyetet p.sh. pėr raportin e Islamit ndaj shkencės pėr arsye se shkenca ėshtė pjesė pėrbėrėse e Islamit. Tė sqarohemi menjėherė kėtu, raporti i myslimanėve ndaj shkencės, veēanėrisht nė periudhėn e dekadencės sė tyre ėshtė ēėshtje tjetėr. Islami, pėr dallim nga fetė e mėhershme, ka hapur njė periudhė nė tė cilėn fjalėn kryesore e ka shkenca. Kur Muhammedit i kėrkonin tė bėjė ndonjė mrekulli me qėllim qė ta provojė se ishte i dėrguar nga Zoti ai thoshte qė ėshtė vetėm njeri. Kur’ani na bėn me dije qė ėshtė njė lloj tjetėr i mrekullive qė ėshtė mė efikase – mrekullia e natyrės. Kur’ani pandėrprerė na shtyn tė mendojmė se si ėshtė krijuar toka, qielli etj. Udhėtoni thotė nėpėr tokė dhe hapni sytė, mėsoni historitė e popujve tė ndryshėm qė tė shihni pse disa kanė pėrparuar e disa janė zhdukur. Nė ju dhe jashtė jush ka shenja. Mbetet nė ne t’i shohim e studiojmė. Krejt kėto janė imperative tė Kur’anit qė na urdhėron t’i zbulojmė mrekullitė nė natyrė. Kėto mrekulli shumė mė qartė flasin pėr Zotin, ekzistencėn dhe praninė e tij sesa mrekullitė metafizike me tė cilat karakterizoheshin tė Dėrguarit e mėhershėm.

Anėtarėsuar
    06-04-2009
    Postime
    25
    Nėse zoti ėshtė njė pse ka kaq shumė fe?

Po me vjen keq per ju se nuk po dini asgje lidhje me ket po veq po ja futni, edhe ate tekst qe e ka paraqit Paulus nuk eshte asgje tjeter veqse dikush nga kohrat e lashta i ka pershkru ndjenjat e veta si te gjith ju...
    Allahu apo Zoti apo Perendia siq po e quajn te kreshteret dhe shiptaret eshte nje dhe i vetem, pa fillim dhe pa mbarim. Ai kur e krijoj njeriun e pare Ademin a.s nuk e la ashtu te hutuar, (paramendoje ti sikur te shkoje ne nje vend te panjohur pa dit as gjuh dhe pa e njohur vendin si to te ndiheshe) mirpo e udhezoj dhe ja tregoj emrat e krejt sendeve dhe e krijoj si Musliman. Prej Ademit e deri tek Muhamedi s.a.v.s Allahu nuk ka shpallur tjeter fe perpos islamit, krejt kto fet tjera jan shpik nga njerez te ndryshem ose kan deviju nga islami. a u kuptum e mos folni pallavra po te verteta. per me teper me lexu dini te gjith ateher pra kapne Kuranin dhe studione edhe e shihni te verteten vet.

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Kurse per kete qe ke shkruar poshte nuk di a eshte shqip sepse smundem ta kuptoje
    Nuk dėshiron t'a kuptosh, sepse po t'a kuptoje do tė vdisje nga marazi.

i/e regjistruar Maska e katjushka
    Anėtarėsuar
    25-04-2009
    Vendndodhja
    athens
    Postime
    131
    Citim Postuar mė parė nga sara123 Lexo Postimin
    Nėse zoti ėshtė njė pse ka kaq shumė fe?

Po me vjen keq per ju se nuk po dini asgje lidhje me ket po veq po ja futni, edhe ate tekst qe e ka paraqit Paulus nuk eshte asgje tjeter veqse dikush nga kohrat e lashta i ka pershkru ndjenjat e veta si te gjith ju...
    Allahu apo Zoti apo Perendia siq po e quajn te kreshteret dhe shiptaret eshte nje dhe i vetem, pa fillim dhe pa mbarim. Ai kur e krijoj njeriun e pare Ademin a.s nuk e la ashtu te hutuar, (paramendoje ti sikur te shkoje ne nje vend te panjohur pa dit as gjuh dhe pa e njohur vendin si to te ndiheshe) mirpo e udhezoj dhe ja tregoj emrat e krejt sendeve dhe e krijoj si Musliman. Prej Ademit e deri tek Muhamedi s.a.v.s Allahu nuk ka shpallur tjeter fe perpos islamit, krejt kto fet tjera jan shpik nga njerez te ndryshem ose kan deviju nga islami. a u kuptum e mos folni pallavra po te verteta. per me teper me lexu dini te gjith ateher pra kapne Kuranin dhe studione edhe e shihni te verteten vet.
    me fal motra por ti paske ikur per l.......esh..........
    Nella tua gioia io mi ritrovo...nella tua malinconia io mi ci specchio

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga katjushka Lexo Postimin
    me fal motra por ti paske ikur per l.......esh..........

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •