Postuar më parë nga meganoi Kali i huaj te.........(Ndoshta eshte postuar kjo fjale e urte,nese po me falni) Kali i huaj te le ne rruge.
Postuar më parë nga pranvera bica Kali i huaj te le ne rruge. Kali i huaj te shkel midis rruges !
KOSOVA - SHENJA E SHENJTË E SHQIPTARISË
Postuar më parë nga gjakushi Kali i huaj te shkel midis rruges ! I nderuar Gjakush, mirë se erdhët në temën mjaftë tërheqëse, zbavitë e didaktike... Çfarë koincidence, unë isha duke dhënë koment në temën e Juaj tek Letërsia shqiptare e Ju në këtë temë... Përshëndetje i nderuar!
Postuar më parë nga e panjohura E fut ne gastare(Edhe ja mbyll gryken bile) Në kohë të sodit, jo vetëm se e fyt në gastare (shishe), dhe jo se ja mbyll grykën me tapë, por e stilizon e zbukuron edhe me kordhele...
- Qeni, qenin...
Nuk e hane!(Po puna e te lagurit a ishte ashtu si thash une a jo)Hahaha
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Postuar më parë nga e panjohura Nuk e hane!(Po puna e te lagurit a ishte ashtu si thash une a jo)Hahaha Po qeshi edhe një herë... Po t'u kam përgjegjur në të dy anët... Si keni lexuar përgjigjet?
- Ishalla e ka hoxha...
- E kishte zënë, si qorri (i verbëri)...
Postuar më parë nga Agim Metbala Po qeshi edhe një herë... Po t'u kam përgjegjur në të dy anët... Si keni lexuar përgjigjet? Nuk me the qe eshte ashtu por veq me the citoj: ,,Të them të drejtën, vet rruhem...''
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt