Close
Faqja 34 prej 73 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 727
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Right click - Dokumentin - Open with - Chose Program - Recommended Program - Select Adobe Reader 9 - Ploteso me v ku te thot "Always use the selected program to open this kind of file" - OK.

Dhe cdo gje do jet e normalizuar, ashtu sic e ke pasur me perpara.

Citim Postuar mė parė nga PĘON Lexo Postimin
    Right click - Dokumentin - Open with - Chose Program - Recommended Program - Select Adobe Reader 9 - Ploteso me v ku te thot "Always use the selected program to open this kind of file" - OK.

Dhe cdo gje do jet e normalizuar, ashtu sic e ke pasur me perpara.

Paeon,

Shumė falenderime pėr pėrgjigjen.

Pėr sqarim tė mėtejshėm plotėsoj se nga janari qė kam ndėrruar pc, kurrė nuk kam arritur ta integroj adobe korrektėsisht nė programet e hapjes sė doc pdf.

Ndoshta po e teproj me kėrkesa, por "I am ignorant in english ". Ndaj do tė lutesha nėse ėshtė e mundur ta shkruash shqip proēedurėn. Kėshtu unė e pėrshtas nė frėngjisht dhe ndjek udhėzimet, ose nėse dikush e di poēedurėn frėngjisht ėshtė i/e mirėpritur.

Falenderime.

Elna,

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Kliko me te djathten - Hape me - Zgjidh programin - Programet e rekomanduara - Zgjidh Adobe Reader 9 - Perdorni gjithmon kete program per te hapur filet - Dhe jepi ok.

Gjithcka pastaj eshte e normalizuar.

P.s Per problemin qe thoni, ndoshta kjo ka ndodhur se mos e keni instaluar me pas programin e adobe, ose kur keni punuar me ndonje dokument ne Word, keni bere selektimin qe cdo file te hapet me kete program.

Kliko me te djathten - Hape me - Zgjidh programin - Programet e rekomanduara - Zgjidh Adobe Reader 9 - Perdorni gjithmon kete program per te hapur filet - Dhe jepi ok.
    Kur ndjek proēedurėn e mesipėrme nuk kam mundėsi zgjedhėse pėr hapjen e doc. D.m.th hapen automatikisht me Word, pa i lėnė mundėsi tjetėr programi.

P.s Per problemin qe thoni, ndoshta kjo ka ndodhur se mos e keni instaluar me pas programin e adobe, ose kur keni punuar me ndonje dokument ne Word, keni bere selektimin qe cdo file te hapet me kete program
    Po, Adobe Reader 9 e kam instaluar pas paketės microsoft office, si dhe ėshtė e mundur ti kem lėnė monopolin e docs Wordit :-(.

Tani vura re qė kam tė instaluar edhe Adobe 8.0 por edhe kėtė nuk e integroj dot nė Word.

Falenderime

Elna.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga Elna Durrėsi Lexo Postimin
    Kur ndjek proēedurėn e mesipėrme nuk kam mundėsi zgjedhėse pėr hapjen e doc. D.m.th hapen automatikisht me Word, pa i lėnė mundėsi tjetėr programi.

Po, Adobe Reader 9 e kam instaluar pas paketės microsoft office, si dhe ėshtė e mundur ti kem lėnė monopolin e docs Wordit :-(.

Tani vura re qė kam tė instaluar edhe Adobe 8.0 por edhe kėtė nuk e integroj dot nė Word.

Falenderime

Elna.
    Siper atij dokumenti Kliko me te djathten. Dhe ndiq proceduren qe te kam dhene une me larte.

Per te hequr njerin nga Adobe, Start - Control Panel - Add or Remove Programs - Selekto Programin - Unistall.

Dhe te ngelet vetem nje.

Siper atij dokumenti Kliko me te djathten. Dhe ndiq proceduren qe te kam dhene une me larte.
    Kur klikoj mbi doc qė dua tė vizualizoj me anėn e djathtė tė mausit nuk mė jepet asnje mundėsi pėrzgjedhėse pėrveē mundėsisė: Ouvrir (hap). Asgjė mė shumė :-(.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Me fal, ne cfare gjuhe e ke kompjuterin?

Qe ta jap komplet me detaje ne gjuhen qe posedon kompjuteri juaj. Si eshte procedura, qe te hapen sipas formateve te tyre filet.

Me fal, ne cfare gjuhe e ke kompjuterin?

Qe ta jap komplet me detaje ne gjuhen qe posedon kompjuteri juaj. Si eshte procedura, qe te hapen sipas formateve te tyre filet.
    Frėngjisht.

Falenderime.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Double-cliquez document - Ouvrir avec - Choisir le programme - Programmes - Parcourir - Toujours utiliser le programme sélectionné pour ouvrir ce type de fichier - Ok.

Se di sa i qarte kam qene! Po shpresoje te kem ndihmuar sadopak.

P.s Uroje ta zgjidhesh kete problem.

Nuk funksion ky option. Nuk me jepet asnje mundesi zgjedhje as me klikim tė thjeshtė, as me double klikim. Mbetem po me tė njėjtin problem.

Gjithsesi, shumė falenderime pėr bashkėpunimin dhe mundimin.

Mbrėmje tė mirė.

Elna.

Faqja 34 prej 73 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •