Close
Faqja 10 prej 40 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 392
    i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    lexoi postimet tuja ma nalt ne ket tem sa shum i e ke mbrojt rrenen e gazetave te shkieve qe e ban per Fatmirin
    gjithashtu lexoi postimet e mia sa her te kam lut qe daja goni sille burimin se kush po te meson me rrejt ashtu
    por ti e dishe qe jan mediat serbe e thojshe se do te dalin nji dit haaaaaaa
    gjynah po me vjen beso dajok
    veq masi po e di qe ti e din qe une e di qe ti je pishman qe ke hy kendej po ti fali gjysen haaaaaaa ah daja ram daja ram
    opa u habita se e ngoj si shpesh kajken e selman kadris
    e knohet aty nifar daja ram qe po thoin se e ka pas rugovna diqka haaaa
    Thojne nje fjale: Me rrene nuk shkohet ne xhenet.As me prralla,nuk shkohet ne xhenet.Lej llap,edhe prrallat edhe rrenet.Po i ndryshon fjalet.Kjo eshte ligesi.Qysh ne fillim kam thane se me ka treguar nje shok,i cili eshte edhe vet ne hierarkine e larte te PDK-se.Ndaq besoje ndaq leje.Eshte problem i yti se ku dhe qka beson.Une pra nuk i kam mbrojte as rrenat e as te vertetat e askujt.Une kam treguar se cfare po flitet neper qytet.E se ti je katunar,dhe nuk ke lidhje me qytetin,une nuk te kam faj.
    Kur jemi te kanga dhe te shahirat,e kam edhe nje per ty.
    Dem Ahmeti,me duket se i llapit ka qene.Edhe rrogtarin(Novicen)shka e ka pase.Mos u mundo secilin me e quajt shka,se ju dembabadem kumbare i keni pase.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Sot u Varros Nena Fatmir Limajt ,aman kursejeni veten ne keto momente ,sepse eshte diqka jo etike ,te merremi me shpifje te tilla.
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Thojne nje fjale: Me rrene nuk shkohet ne xhenet.As me prralla,nuk shkohet ne xhenet.Lej llap,edhe prrallat edhe rrenet.Po i ndryshon fjalet.Kjo eshte ligesi.Qysh ne fillim kam thane se me ka treguar nje shok,i cili eshte edhe vet ne hierarkine e larte te PDK-se.Ndaq besoje ndaq leje.Eshte problem i yti se ku dhe qka beson.Une pra nuk i kam mbrojte as rrenat e as te vertetat e askujt.Une kam treguar se cfare po flitet neper qytet.E se ti je katunar,dhe nuk ke lidhje me qytetin,une nuk te kam faj.
    Dem Ahmeti,me duket se i llapit ka qene.Edhe rrogtarin(Novicen)shka e ka pase.Mos u mundo secilin me e quajt shka,se ju dembabadem kumbare i keni pase.
    Pajtohem me ty 100%

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162

..........Krenohemi me ju.......

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    o dajok bre po posht ke qen edhe ma posht ke ra
    po qysh te duelen rrent ne fush
    nuk te zgjati shum ai gezim breeeee

po mire te paska regue nji antar i keti forumi
    se Nena e Fatmirit per te cilen ke pas than ti se u zu ne kufi me miliona
    kur ajo e numroike ftymen efundit te kesaj bote
    po qka kam une te flas ma me ty per ket pun
    oj marria e zotit qe je ti
    skuqu pak se nuk ka qen e vertet ajo qka ke rrejt oj marri
    kerko falje publike qka ke rrejt me shkrime te shumadis
    qe per pak lek i shperndave ti me disa shok neper forume shqiptare
    mori marria e kesaj bote
    po a ka ma zi e keq e gjynah se Nana e Fatmirit tuj hjek me vdek ne spital
    (tash veq e ndjera)
    ti tuj rrejt per ta jo me ka tregue nji shok jo ka than filan shkau e shkina
    he mbi varrin tan te bifshin shkiet po shum i kie ne gjak e zemer
    une do te pushoi e nuk do te mirrem me ty qe i ke qit nji faqe te zez keti forumi
    se vetes dhe familjes sate skie qka i qet se skan as ftyr as marre as gjak shqiptari oj marri
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

I jepet lamtumira e fundit nėnės sė ministrit Limaj, Mejreme Limaj

Prishtinė, 19 Maj 2009 (Kosovapress) Koha 21:10

Mijėra qytetarė nga vendi i dhanė lamtumirėn e fundit nėnės sė ministrit tė Transportit dhe Postė-Telekomunikacionit, Fatmir Limaj, Mejreme Limaj, e cila u varros tė martėn nė fshatin Banjė tė Malishevės.

Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    o dajok bre po posht ke qen edhe ma posht ke ra
    po qysh te duelen rrent ne fush
    nuk te zgjati shum ai gezim breeeee

po mire te paska regue nji antar i keti forumi
    se Nena e Fatmirit per te cilen ke pas than ti se u zu ne kufi me miliona
    kur ajo e numroike ftymen efundit te kesaj bote
    po qka kam une te flas ma me ty per ket pun
    oj marria e zotit qe je ti
    skuqu pak se nuk ka qen e vertet ajo qka ke rrejt oj marri
    kerko falje publike qka ke rrejt me shkrime te shumadis
    qe per pak lek i shperndave ti me disa shok neper forume shqiptare
    mori marria e kesaj bote
    po a ka ma zi e keq e gjynah se Nana e Fatmirit tuj hjek me vdek ne spital
    (tash veq e ndjera)
    ti tuj rrejt per ta jo me ka tregue nji shok jo ka than filan shkau e shkina
    he mbi varrin tan te bifshin shkiet po shum i kie ne gjak e zemer
    une do te pushoi e nuk do te mirrem me ty qe i ke qit nji faqe te zez keti forumi
    se vetes dhe familjes sate skie qka i qet se skan as ftyr as marre as gjak shqiptari oj marri
    Prap ke postuar rrene dhe shpifje.Nuk ke qka ban,se ma mire nuk din ti.Kurren e kurres une nuk e kam permend nanen e Fatmirit e as kam cituar ndonje gazete.Rrenacak.Shpifes.Mashtrues.Falcifikator.Haj n-enverist.
    Familja ime me kohe ka zene vend krah familjeve shqiptare,per kete ti mos baje gajle.Kujdesu per veten tende,dhe mundohu ta largosh rrenen nga perditshmeria se ja qite faqen e zeze edhe atyre llapjaneve qe nuk jan si ti e si Deme Ahmeti.

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Prap ke postuar rrene dhe shpifje.Nuk ke qka ban,se ma mire nuk din ti.Kurren e kurres une nuk e kam permend nanen e Fatmirit e as kam cituar ndonje gazete.Rrenacak.Shpifes.Mashtrues.Falcifikator.Haj n-enverist.
    Familja ime me kohe ka zene vend krah familjeve shqiptare,per kete ti mos baje gajle.Kujdesu per veten tende,dhe mundohu ta largosh rrenen nga perditshmeria se ja qite faqen e zeze edhe atyre llapjaneve qe nuk jan si ti e si Deme Ahmeti.
    shyqyr qe jan ketu te gjitha postimet edhe tuajat edhe te miat
    e le ti lexoin e le ti shofin vet antaret dhe lexuesit e keti forumi

Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    shyqyr qe jan ketu te gjitha postimet edhe tuajat edhe te miat
    e le ti lexoin e le ti shofin vet antaret dhe lexuesit e keti forumi
    Po hajt o rrenc,gjeje nje postim te vetmin ku une kam permend nenen e Fatmirit.

Kumara i shkaut.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Po hajt o rrenc,gjeje nje postim te vetmin ku une kam permend nenen e Fatmirit.

Kumara i shkaut.
    LLapi eshte nje i smur psiqik
    Ai genjen ter diten per hater te partis,ti veq kqyre me kan nuk perputhet ne mendime te gjith i akuzon per tradhetar e tradhetar eshte vet.
    Te gjith ata qe mendojn ndryshe nga ai,i quan tradhetar e qka jo tjeter,ky nuk kupton se qdo kund ne bot qeveria kritikohet edhe ne ato vende ku standardi eshte shume i lart e lere me ne kosove qe njerzit jan ne depresion total sepse nuk po shofin perspektiv sidomos te rinjet vetem sillen rrugve.
    Populli tani eshte bind ma se keta jan hajna te gjith ne pushtet jan te lidhur me biznese,nuk mund te ushtroi kush biznes pa u lidh me politiken dmth pa ju dhan me hanger.
    E ky bastri pllana alias llapi ky veq me kan udbash i ketyne herit se qashtu me dasht partin si ky nuk um ka ra me ndegju,ky partin e kish per zemer,veq po me intereson a jeton nga politika apo eshte bodihavgji qe merret me forume se mos po e shan kush qeverin,ai qeverin ja ka sha para kamerave live ai deputeti i LDK-es qe i tha ta pshurrsha qeverin edhe su ban nami jo forumistat qe shprehin mendim te lire po ky ish magar bodihave kryt qyski e kish.

Faqja 10 prej 40 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Historiku i vrasjeve ne Tropoje
    Nga MaDaBeR nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 14-08-2012, 12:42
  3. Pse Hashim Thaqi nuk e viziton Fatmir Limajn ne Hage?
    Nga Arb nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 01-10-2009, 09:40
  4. Perfundoi gjykimi nė Hagė i Limajt, Balajt dhe Musliut
    Nga Arb nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 470
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 18:56
  5. Fatmir Velaj
    Nga liliella nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 19:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •