e ky zot i madh cfare po nodh ne shqiperi, te isha une do i kapja ato njerez dhe do ja tregoja mire qefin.Une thjesht mendoj kam gjyshen gyshin qe blejn ilace dhe ato te farmacis ti shesin ilace per kafsh o zot!
Kte mendim kam edhe un per disa doktore e farmaciste qe zene vendet e punes pas cdo fushate elektorale, si te majte apo te djathte.Jo per ti djegur por ti shuash komplet si qenie njerezore.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Gjithandej behen abuzime ,por nuk pati ndonje sinjalizim nga brenda shteti nuk kontrollon dot ,gjithandej ,kam kunatin financier (financa ketu ,eshte me e forte se policia ,ti mbyll te gjitha aktivitetet ,se ka shkelje te ligjit ,dhe te çon per ndjekje penale )
çfare nuk me tregon me abuzimet qe behen ,njerez qe duan te perfitojne duke futur mallra te pakontrolluara ne te zeze ka gjithandej ,ne Europe eshte problem me mallrat kineze dhe indiane qe nuk kan marken CE .
Por aty mundesia per te abuzuar eshte me e madhe sepse nuk ka kontrollin e mjaftueshem dhe ka korrupsion .
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Kjo pune ka tradite tek ne . Ne kohen e xhaxhit STREPTOMICINAT dhe TETRACIKLINAT qe perdornim ishin sjelle per kuajt dhe meqe ishte bllokade i perdornin per njerezit(njerez i thencin ate kohe).
Gezuar!
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Kjo nuk eshte dicka e re. Kam sjellur ketu lajme edhe video, ku banoret e Matit dhe te Kukesit vene tek veterineret te bejne vaksinat. Ilacet jane jashte standartit, dhe marrin ato te skaduarat qe u shesin vendet te cilat duan te shesin ilacet e tyre te skaduara, si cdo gje tjeter.
Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .
A u qu ndaj njani me jau fut plumb pushke atyne qe ju shesin kto ilace, apo thjeshte pranojne qe tju merret jeta nga dale nga dale dhe nuk e kan guximin me luftu per jete te tyne?
A do ti kujtojne kto skandale kur te shkojne tek kutite e votimit?
A i kan perkujtuar skandalet e tjere kur shkuan tek kutite e votimit tash e 18 vjet me rralle?
Kjo jete ashte lufte, ai qe nuk lufton per mbijetesen e tij meriton te vdese.
A do ti kujtojne kto skandale kur te shkojne tek kutite e votimit?
A i kan perkujtuar skandalet e tjere kur shkuan tek kutite e votimit tash e 18 vjet me rralle?
Jo nuk mendojnë,kujtojnë . Ata që votojnë thjesht thonë Pse të mos votoj ai ka shtrruar këtë rrugë këtë rrugë , e nuk mendojnë,kujtojnë problemet që i ka sjell.
Ose
Ndodh që të thonë : Filani votoi për këtë si të mos votoi dhe unë.
Kjo është logjika shqiptareske.
Me Rrespekt : ILMGAP
Krijoni Kontakt