Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22
    i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016

Durrës, 2 kushërira tentojnë të vetëmbyten se ngelën në provim

DURRES- Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në qytetin e Durrësit. Dy adoleshente kushërira me njëra-tjetrën kanë tentuar të vetëmbyten, një ditë pasi ishin larguar nga shtëpia. Shkak për vetëmbytjen është bërë ngelja në provime.

Vajzat kishin lënë edhe një letër në të cilën shpjegonin arësyen e largimit nga shtëpia. Vetëm pas denoncimit të familjarëve është vënë në lëvizje policia e rendit dhe ajo e kufirit, të cilat mundën të gjejnë vajzat rreth 100 metra thellë në det, praën pistës Iliria.

Dy kushërirat e moshës 16 dhe 17 vjecare me inicialet E.K dhe S.B janë transportuar më pas në spitalin e Durrësit dhe ndodhen në gjendje të rëndë. Gjendja e vajzave ështe jashtë rrezikut për jetën por janë duke u mbajtur në terapi për shkak të komplikacioneve që kanë pësuar në tentativë për tu vetëmbytur. Mësohet se adoleshentet ishin larguar nga shtëpia një ditë më parë.
    (m.a/BalkanWeb)
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Tani sa per ngjarje te pazakonte nuk eshte e tille.Ne Shqiperi tentimet per vetvrasje dhe vetvrasjet jane ne mode dhe sidomos ne moshat e reja.
    Prindrit duhet ti mbajne prane femijet sa te munden .Nuk eshte dicka e jashtzakonshme ngelja ne provime as nje shgenjim dashurie .
    Jeta ka gjera me serioze akoma per te cilat duhet luftuar.

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    po jeta ka gjera me serjoze po keto vajza sdin gje se jam akoma te reja. po prinderit duhet te bejne me shum kujdes me femijet thuaj se ne shqiperi nuk duan tja dine fare. spara ka mardhenje femij-prinder te ngushte qe prinderit ti kuptojne famijet pa thene ata asedhe nje fjale, se kan halle te tjera ekonomike
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Kur nje femije vendos ta biesh ne jete duhet te mendosh shume mire .
    Femija nuk ka nevoje per gjera materiale por per dashuri, afrimitet, diskutim , keshilla , etj.
    Dhe nena ime nuk me qendroi kurre prane , nuk i thoja dot se cfare me mundonte , nuk i thoja dot se me rrifte zemra per dike dhe kur ai me plagosi kisha shoqerine qe me jepte force dhe kurajo.
    Nenat shqiptare nuk diskutojne me femijet se si te ruhen nga nje shtatzani e padeshirueshme .
    por kjo nuk do te thote se te gjithe duhet te vrasim vetem.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Gezohem qe u gjenden te gjalla vajzat. Provimet jane mundim i madh, rri plas trute duke mesuar edhe kur vjen fundi e kerkon noten e mire mbas gjithe atij mundimi.
    Ksanthi mbase ke te drejte ketyre vajzave si kane ndejtur afer mamate, e kam veshtire ta besoj kete sepse kjo e imja eshte totalisht ndryshe i di te gjitha. Nje te qare e mire me veten tende ose njera tjetres mua me duket duhet ta kishte zgjedhur kete problemin e provimit.
    Mbase qe te dyja gocat kane pasur presion nga familjaret....., por ruj mendjen me thoshin kta te mijte kur nxehesha, merzitesha, e qaja me nje note te keqe. Te marresh note te keqe ne provim eshte dicka normale qe i ndodh shumices se studentave, por mundohesh ta kompensosh duke e ngritur noten me provimet e tjera.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

e mo david...

Citim Postuar më parë nga davidd Lexo Postimin
    DURRES- Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në qytetin e Durrësit. Dy adoleshente kushërira me njëra-tjetrën kanë tentuar të vetëmbyten, një ditë pasi ishin larguar nga shtëpia. Shkak për vetëmbytjen është bërë ngelja në provime.

Vajzat kishin lënë edhe një letër në të cilën shpjegonin arësyen e largimit nga shtëpia. Vetëm pas denoncimit të familjarëve është vënë në lëvizje policia e rendit dhe ajo e kufirit, të cilat mundën të gjejnë vajzat rreth 100 metra thellë në det, praën pistës Iliria.

Dy kushërirat e moshës 16 dhe 17 vjecare me inicialet E.K dhe S.B janë transportuar më pas në spitalin e Durrësit dhe ndodhen në gjendje të rëndë. Gjendja e vajzave ështe jashtë rrezikut për jetën por janë duke u mbajtur në terapi për shkak të komplikacioneve që kanë pësuar në tentativë për tu vetëmbytur. Mësohet se adoleshentet ishin larguar nga shtëpia një ditë më parë.
    (m.a/BalkanWeb)
    kushedi ku e kan kaluar pjesen me te madhe te kohes dy kusherirat ...pjesen e kohes qe ju duhej ta kalonin ne klase duke mesuar...ta kalonin ne sallen e studimit duke lexuar e mesuar...ne bibloteke apo ne shtepi mbi librat qe ju duhej ti jepnin provim...por duket e kan kaluar kodrave te liqenit me dashnoret e tyre dhe nuk jua ka ndie per mesimet..e kan menduar se provimet kalojne edhe pa mesuar...hajt ma te bejme nje here qejf se pune e madhe provimet...me nje te shkelur te syrit profesorit edhe 10-ta ne librese....e kur kan ngele ne keto provime , e kur ska bere fajde e shkelura e syrit ndaj profesorit , e kur ndoshta edhe dashnoret ju kan kthyer shpinen nuk ju ka mbet rruge tjeter pos futja ne dete..sepse sigurisht duhej te jepnin llogari para prinderve te tyre pse ato rezultonin ngelese...prinder qe mund te kishin derdh edhe gjak qe ato dy vajza te shkolloheshin...nuk jane te vetme keto dy vajza qe papergjegjshmeria i dergon drejt ngeljes...jane me qindra te tjera qe sot enden rrugeve te tiranes , kodrave te liqenit , moteleve dhe hoteleve te qyteteve te ndryshme te shqiperise e kosoves qe hazdisen me kurvar e vagabonda ..qe duhej te ishin ne auditore...e kur ju vjen veza per te dale shesin trupin per te marre nje note kaluese ne diplomen e tyre...apo ne te shumtat e rasteve shkojne si te dhjera tek prinderit e tyre dhe ju ankohen se profesori apo profesorja jua ben me hile se i kan inate....
    rini e shperfityruar...kur cdo rruge e kan te hapur per te qene njesh....por qe ndjek rrugen per te qene zero....
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 04-03-2010 më 09:50

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    gjynaf qe per nji provim me vra veten..as nuk ja vle hic...qenkan te semura mendore ato se nuk ka mundsi per nji gje te till me vra veten hajde hajde....

HoneY-BunnY √
    Anëtarësuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Weeee!
    Qenke i mbushur me mllef Malesori.
    Ti ke qene ndonji here vete student?!
    Dhe pedagoget ste kane vleresuar mire pa arsye?
    Nuk te kane dhene noten qe meriton pavarsisht se sa shume ke mesuar.Apo me keq akoma,te te ngelin se ashtu ju teket atyre.
    Dije se ashtu sic ka nga ato qe bredhin rrugeve dhe nuk mesojne ka edhe nga ato qe mesojne dhe nuk vleresohen.
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    O Malsor ca bote jeton ti njehere qe e cove ne kaq extreme te degjenerume gjendjen? Te lexosh shkrimet e tua mendon tjetri qe ti vete je i tille.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar më parë nga aMLe Lexo Postimin
    Weeee!
    Qenke i mbushur me mllef Malesori.
    Ti ke qene ndonji here vete student?!
    Dhe pedagoget ste kane vleresuar mire pa arsye?
    Nuk te kane dhene noten qe meriton pavarsisht se sa shume ke mesuar.Apo me keq akoma,te te ngelin se ashtu ju teket atyre.
    Dije se ashtu sic ka nga ato qe bredhin rrugeve dhe nuk mesojne ka edhe nga ato qe mesojne dhe nuk vleresohen.
    ke shume te drejt me ket...njof une raste sa te duash mesojn qe i del shpirti dhe prap nuk i kalojn po nuk dhe lek...gje shume e keqe ne shqiper po nuk ke cfare ti besh jan mesuar atje te marin lek edhe pse e meriton me forcat e tua 10....rasti me i ri muajin qe kaloj me tja nji kushuri nga 70 veta kaluan vetem 2 a nuk esht turp kjo gje...kur e ndigjova nuk e besova po ja qe esht e vertet do japesh 100 mi lekshin tha me kalu se nuk ke nga te shkosh po nuk deshe me ngel...e po turp....

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •