Close
Faqja 9 prej 25 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 243
    i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Kete pyetje, ben mire t'ia drejtosh Perendise, me koken e ngritur lart nga qielli. Une si besimtar i krishtere as nuk perpiqem te kuptoj se si nje Virgjereshe mund te lindi nje Perendi-Njeri pa prishje, dhe te vazhdoje te ngelet virgjereshe. Mendja njerezore te shtyn te besosh se "kjo eshte e pamundur", por une nuk jam pre e mendjes njerezore, une kam besim se ajo qe eshte e pamundur per njerezit, eshte mese e mundur per Perendine.

Une kam besim dhe besoj se ishte plani i Perendise qe Shpetimtari i botes te lindte nga nje Virgjereshe e lumeruar nga te gjitha brezat e njerezimit ne perjetesi duke bere realitet profecite e hershme te profeteve te popullit te Izraelit.

Nuk do te beje keq qe te lexoje te gjithe paragrafin qe ke cituar. Ajo thenie e Krishtit ne Bibel, erdhi si pergjigje ndaj dy vellezerve qe ishin dishepuj te tij, te cilet i kerkuan qe te jene gjithmone "ne te majten e te djathten e tij ne Mbreterine e Atit" per te cilen ai bente fjale. Dhe pergjigjia e Krishtit eshte nje korrigjim dhe nje mesim per dishepujt e tij qe te mos kerkonin ate qe nuk u takon por te tregoheshin te bindur ndaj Vullnetit te Perendise, ashtu si edhe Ai Vete, ishte i bindur ndaj Vullnetit te Atit.

Mire ne te krishteret qe e kemi pare Zotin tone Jisu Krisht, po ti si mysliman ku e ke pare Zotin aqsa na hiqesh edhe si kompetent sikur di se cilat cilesi i takojne Perendise e ciles jo?!

Albo
    Albo,se pari ,ju that se perendija kishte plan,qeshpetimtari botes te linde nga nje vergjeresh,jisu krishtin,po cili esht ose si quhet ati aka emer,sa naive nga ana juaj,te besoni ne gjera te kota,ne edim por edhe ju,se kurr asnje njer ne tok nuk ka par ALLAHUN xh sh,mos ja fut kot. Pse zoti a nuk ika mundesit qe kur te doji te zbret vet,por paska ardhe,si i posa lindur ne tok,ne vendin ku fuqija Etij e krioj.
    pengameri isa, ka qen vetem lajmetar i ardhjes te pengamerit te fundit qe Allahu xh sh, ja pastroj urretjen nga zemra e njeriut,dhe pagezoj me emrin Muhamed a s,.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,340
    Postimet nė Bllog
    22
    Asnje se ka para Zotin nga njerzit edhe Mosisiu kur deshiroi ta shikoj smundi me e pa.Jezusi deklaroi ne bibel se Zoti smund te shihej.Bibla thote qarte se askush nuk mund ta shikoj Zotin ne kete bote sikurse smund ta shikoj diellin per nje kohe te gjate.
    Blafsemia juaj se keni pare Zotin eshte nje nga mekatet me te medha kundrejt Zotit.
    Sic te thashe edhe me lart, une nuk besoj ne "Zotin e myslimaneve", as nuk besoj vetem ne pershkrimin e profeteve per Zotin. Zoti im e ka emrin Jisu Krisht dhe eshte Perendi-Njeri, edhe Perendi edhe Njeri, edhe Biri i Vetemlindur i Atit prej te gjitha koherave, edhe Biri i Virgjereshes Mari, edhe Fjala e Perendise me te Cilen Perendia krijoi gjithcka, edhe Jisu i Nazaretit qe beri plot mrekullira mes popullit te Izraelit duke ngjallur edhe te vdekurit nga varri.

"Perendia eshte me ne" eshte perkufizimi me i mire i besimit orthodhoks, Perendia zbriti nga qielli ne toke e u be njeri, eci mbi toke, predikoi, beri mrekulli, u denua, kryqezua, vdiq dhe u ringjall te treten dite. E u ringjit perseri ne qiell e ri ne te djathte te Atit. Do te vije perseri ne toke per te gjykuar te gjalle e te vdekur.

Zoti im Krisht eshte Perendi-Njeri! Dhe me e bukura me ju myslimanet eshte se edhe pse i deshmuat mrekullit e Zotit tone Krisht nga afer, te verberit qe shikojne, te paralizuarit qe ecin, te vdekurit qe ngrihen nga varret, ju perseri nuk besoni ne Zotin tone Krisht. Dhe kur nuk besoni Ate qe predikoi mes jush dhe te paret tuaj e deshmuan ne person, si mund te besoni ne Atin qe nuk e ka pare syri i njeriut?!

Albo

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Prape Blafsemi.

Nuk mund te jete Zoti njeri

Osea 11/ 9: "…sepse jam njė Perėndi dhe jo njė njeri…"

Sipas Jobit 9/ 32: "Nė tė vėrtetė Ai nuk ėshtė njeri si unė, tė cilit mund ti pėrgjigjemi dhe tė dalim nė gjyq bashkė."

Sipas Samuelit 1,15/ 29: "…dhe nuk do tė pendohet sepse Ai nuk ėshtė njeri qė tė pendohet."

.Ne e njohim Zotin sipas asaj qe i ka zbrit profeteve dhe jo sipas mitologjive greke.Nese do besosh se njeriu eshte Zot atehere ta gezosh emrin pagan mitologjik.Grekerit e lashte besonin tek Zeusi qe ishte i derguari i profetit Idris (enoch) nderkohe grekerit e hyjnizuan dhe e bene Zot.Po keshtu ka ndodhur me shume idhujtare qe njerzit e thjehte qe ecnin ne toke i benin hyjni.Mitologjite e centaureve nuk mund te jene monoteiste keshtu qe ju thyeni urdherat e Jezusit se Ai vete adhuronte Zotin.Ai ju lut Zotit dhe e quajti veten te derguar dhe Mesia.Ju nuk beni gje tjeter vetem se predikoni teorine e antikrishtit ku sipas bibles njeriu do quhet per Zot.Prandaj Gjoni e cileson tek letra e tij se teoria e antikrishtit eshte hyjnizimi i Jezusit .Nderkohe qe vete Jezusi ka thene mos me hyjnizoni.

Prandaj muslimanet kane kritika rreth bibles se ajo nuk eshte ne origjinalitetin e saj por eshte mbush me mesimet politeiste dhe mitologjike greke.Per kete arsye Zoti shpalli kuranin si librin e fundit per sqarimin e Njerzve ne rrugen e monoteizmit.

Gjithashtu bibla flet tek zbulesa per ardhjen e dyte te jezusit dhe vrasjen nga ana e tij te hebrejve dhe kur e pershkruan Jezusin thote Bir i Njeriut dhe nuk thote aspak Zoti.

Paganizmi kristian ne hyjnizimin e njeriut eshte me te vertete politeizmi te cilen do ta paguajne pergjithmone ne ferr.Pasi parajsa nuk pranon njerez pagane pasi te tille e ka krijuar Zoti.

Deshmoni pra qe ne muslimnet Jemi Adhures te nje Zoti te vetem.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _Mersin_ : 19-05-2009 mė 08:07
    "Shoku Mjekesise"

Xp Maska e Vista
    Anėtarėsuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Luka , kapitulli 18

18

Njė nga krerėt e pyeti duke thėnė: ``Mėsues i mirė, ē`duhet tė bėj pėr tė trashėguar jetėn e pėrjetshme?``.

19

Dhe Jezusi i tha: ``Pėrse mė quan tė mirė? Askush nuk ėshtė i mirė, pėrveē njė tė vetmi, domethėnė Perėndisė.
    E Verteta ėshtė e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anė)

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,340
    Postimet nė Bllog
    22
    Prape Blafsemi.
    Kur te japin shpjegime edhe myslimanet per fene e krishtere. Ik e lexo e studio Kuranin e boll na u hoqet kopetente per gjera qe as nuk i njihni e as nuk i besoni. Nuk ka nevoje te shkruani ju myslimanet ne kete teme se nuk ka lidhje me besimin tuaj, prandaj lexoni e mesoni ne heshtje.

Osea 11/ 9: "…sepse jam njė Perėndi dhe jo njė njeri…"

Sipas Jobit 9/ 32: "Nė tė vėrtetė Ai nuk ėshtė njeri si unė, tė cilit mund ti pėrgjigjemi dhe tė dalim nė gjyq bashkė."

Sipas Samuelit 1,15/ 29: "…dhe nuk do tė pendohet sepse Ai nuk ėshtė njeri qė tė pendohet."
    Cila eshte e perbashketa e ketyre qe ke cituar me lart? Kane jetur perpara ardhjes se Mesiahs, Shpetimtarit Krisht ne toke. Dhe te gjitha citatet vijne nga Dhiata e Vjeter, jo nga Dhiata e Re. Jisu Krishti eshte Zoti i te Krishtereve dhe te krishteret e kerkojne faljen e mekateve dhe jeten e ameshuar ne pranit te Perendise Triun VETEM nepermjet Krishtit e askujt tjeter. Pasi vete Krishti na mesoi:

"Une jam rruga, e verteta, jeta e nuk nuk ka rruge tjeter per tek Ati vetem nepermjet Meje."

Krishti eshte Zoti qe me ben mua te krishtere e ty mysliman. Une pranoj ate si Zot e Shpetimtarin tim, ti e mohon Krishtin si Zot prandaj nuk je i krishtere por nje mysliman.

Albo

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Sic te thashe edhe me lart, une nuk besoj ne "Zotin e myslimaneve", as nuk besoj vetem ne pershkrimin e profeteve per Zotin. Zoti im e ka emrin Jisu Krisht dhe eshte Perendi-Njeri, edhe Perendi edhe Njeri, edhe Biri i Vetemlindur i Atit prej te gjitha koherave, edhe Biri i Virgjereshes Mari, edhe Fjala e Perendise me te Cilen Perendia krijoi gjithcka, edhe Jisu i Nazaretit qe beri plot mrekullira mes popullit te Izraelit duke ngjallur edhe te vdekurit nga varri.

"Perendia eshte me ne" eshte perkufizimi me i mire i besimit orthodhoks, Perendia zbriti nga qielli ne toke e u be njeri, eci mbi toke, predikoi, beri mrekulli, u denua, kryqezua, vdiq dhe u ringjall te treten dite. E u ringjit perseri ne qiell e ri ne te djathte te Atit. Do te vije perseri ne toke per te gjykuar te gjalle e te vdekur.

Zoti im Krisht eshte Perendi-Njeri! Dhe me e bukura me ju myslimanet eshte se edhe pse i deshmuat mrekullit e Zotit tone Krisht nga afer, te verberit qe shikojne, te paralizuarit qe ecin, te vdekurit qe ngrihen nga varret, ju perseri nuk besoni ne Zotin tone Krisht. Dhe kur nuk besoni Ate qe predikoi mes jush dhe te paret tuaj e deshmuan ne person, si mund te besoni ne Atin qe nuk e ka pare syri i njeriut?!

Albo
    Kjo thenie "une nuk besoj ne "Zotin e myslimaneve" perdoret jasht mase nga ana e kristijaneve per te justifikuar menyren e besimit te tyre.
    Por te ngratet gabojne dhe nuk e kuptojne qe pa dashje krijojne Zotra tjere dhe krejt hipoteza e tyre qe gjoja besojne ne nje Zot te vetem bie ne uje.
    Te thuash se ne "nuk besojme Zotin e muslimaneve" e shtje njelloj sikur me thene se ekzistojne shum Zotra, te cilet jane te ndryshem per nga natyra dhe njerin nga ato e pranojme si Zot te vertete per x arsye dhe te tjeret i refuzojme per x arsye.
    Kjo eshte blasfemi!!! Me e madhja blasfemi qe mund te behet ndaj Krijuesit!

Ekziston nje Zot, dhe AI Zot nuk eshte as i krishtereve, as i muslimaneve, as i cifuteve , as i budisteve etj etj por eshte i TERE NJEREZIMIT!
    Tani te gjithe besojne ne te njejtin ZOT, por ne menyra te ndryshme.
    Asnje musliman nuk thot se te tjeret besojne ne Zotra tjere, ate qe ne themi eshte se besimi i juaj tek Zoti i vetem eshte i gabuar, por Zoti eshte Nje, e jo dy ose tre.
    Ndersa juve po shpreheni se nuk Besoni Zotin e muslimaneve?!!!
    Kjo shoku im i dashur eshte BLASFEMI E HAPUR!
    Ti mund te thuash se nuk beson Zotin ashtu sic e besojne muslimanet, por jo qe nuk beson ne Zotin e Muslimaneve, sepse kur shprehesh keshtu len te kuptohet se ekzistojne me shum Zotra.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Kjo thenie "une nuk besoj ne "Zotin e myslimaneve" perdoret jasht mase nga ana e kristijaneve per te justifikuar menyren e besimit te tyre.
    Por te ngratet gabojne dhe nuk e kuptojne qe pa dashje krijojne Zotra tjere dhe krejt hipoteza e tyre qe gjoja besojne ne nje Zot te vetem bie ne uje.
    Te thuash se ne "nuk besojme Zotin e muslimaneve" e shtje njelloj sikur me thene se ekzistojne shum Zotra, te cilet jane te ndryshem per nga natyra dhe njerin nga ato e pranojme si Zot te vertete per x arsye dhe te tjeret i refuzojme per x arsye.
    Kjo eshte blasfemi!!! Me e madhja blasfemi qe mund te behet ndaj Krijuesit!

Ekziston nje Zot, dhe AI Zot nuk eshte as i krishtereve, as i muslimaneve, as i cifuteve , as i budisteve etj etj por eshte i TERE NJEREZIMIT!
    Tani te gjithe besojne ne te njejtin ZOT, por ne menyra te ndryshme.
    Asnje musliman nuk thot se te tjeret besojne ne Zotra tjere, ate qe ne themi eshte se besimi i juaj tek Zoti i vetem eshte i gabuar, por Zoti eshte Nje, e jo dy ose tre.
    Ndersa juve po shpreheni se nuk Besoni Zotin e muslimaneve?!!!
    Kjo shoku im i dashur eshte BLASFEMI E HAPUR!
    Ti mund te thuash se nuk beson Zotin ashtu sic e besojne muslimanet, por jo qe nuk beson ne Zotin e Muslimaneve, sepse kur shprehesh keshtu len te kuptohet se ekzistojne me shum Zotra.

GV_USA
    Myslimanet besojne ne at allahun e Kuranit qe nuk i ka mesuar ende vetat, dhe flet per veten ne veten e trete. Ky allahu i ka premtu shume gra besimtareve te tij ne xhenet, te krishteret nuk besojne se do te martohen pas vdekjes (as me nje grua, se le me me 72 te virgjera), pra keto per nje te krishtere jane blasfemi dhe budallalleqe, per juve jane te logjikshme. Faktet e argumentet jane, sa i pranojme varet nga ne. Cili eshte Zoti yt, ky allahu i Kuranit qe ju ben thirrje myslimaneve te mos miqesohen me te krishteret, apo ky Zoti i Bibles qe u thote te krishtereve te duan edhe armiqte e tyre. Cili?!

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Myslimanet besojne ne at allahun e Kuranit qe nuk i ka mesuar ende vetat, dhe flet per veten ne veten e trete. Ky allahu i ka premtu shume gra besimtareve te tij ne xhenet, te krishteret nuk besojne se do te martohen pas vdekjes (as me nje grua, se le me me 72 te virgjera), pra keto per nje te krishtere jane blasfemi dhe budallalleqe, per juve jane te logjikshme. Faktet e argumentet jane, sa i pranojme varet nga ne. Cili eshte Zoti yt, ky allahu i Kuranit qe ju ben thirrje myslimaneve te mos miqesohen me te krishteret, apo ky Zoti i Bibles qe u thote te krishtereve te duan edhe armiqte e tyre. Cili?!
    Degjo ti e ke vertetuar me kohe ketu ne forum qe ke IQ=01.
    Ti mund te refuzojsh menyren se si muslimanet besojne tek Perendija, por nuk mund te thuash se ne nje Perendi tjeter ne te cilen nuk besoni juve.
    Kur shpreheni keshtu juve automatikisht krijoni shum Perendi, ju besoni njeren nga ato Perendi dhe muslimanet nje PErendi tjeter!
    Parashtrohet pyetja sa Perendi jane ?!! 1 ?!! 15 ?!! 179 ?!! Sa jane ?!!
    Nese eshte nje Perendi , atehere te gjithe besojme tek e njejta Perendi, por ne menyra te ndryshme.
    Ne mund te diskutojme dhe te debatojme se kush beson ne menyre te drejte ose jo, por nuk mund te themi se juve ose dikush tjete beson ne Perendi tjeter.
    Te gjithe i takojme Allahut, dhe Tek Ai do te kthehemi.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e buja_20
    Anėtarėsuar
    13-03-2009
    Postime
    263
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    mesia4ever
    Mesia forever ēfar e sheh mė tė logjikshme?
    shko nė wc dhe bane nevojen e madhe edhe tė voglėn shikoje mirė se ēfar do tė del prej nevojės tė madhe dhe merri erė mirė pastaj eja kėtu e mė trego ēfar ėshtė mė keq tė besosh: a tė besosh qė Zoti i Gjithėfuqishėm erdhi nė tokė e veproi ashtu siē tė thashė unė tė bėsh apo ėshtė mė keq tė besosh qė nė parajs do tė ketė shpėrblime qė ne nuk mundemi tė paramendojmė nė kėtė jetė se si do tė jenė shpėrblimet?? zgjidh vetė ...

nė njė hadith Muhammedi a.s. tregon qė ALLahu thotė:

"Kam pėrgatitur pėr robin tim tė mirė at qė syri nuk ka parė, qė veshi nuk ka ndėgjuar dhe as qė nė zemrėn e njeriut mund tė jetė e mundshme tė dėshirohet"

nė njė hadith tjetėr ka thėnė Muhammedi a.s. qė do tu jepet ēfar tė dėshironi!

Isai a.s. gjithashtu nė bibel ka thėnė qė nuk mundeni tė paramendoni se si do tė jetė nė Parajs gjithashtu edhe ne nuk kemi fuqinė tė pėrshkruajmė parajsen..

ka dy anė:
    Parajs qė fitohet duke zbatuar ligjet e Zotit e njėri nga ato ėshtė tė bėhesh synet e ti nuk je ba dhe

dėnim pėrjetė zjarr pėrjetė:

Mateu 2541
    Pastaj ai do t'u thotė edhe atyre qė do tė jenė nė tė majtė: "Largohuni nga unė, tė mallkuar, nė zjarr tė pėrjetshėm, tė pėrgatitur pėr djallin dhe engjėjt e tij!

Besėlidhja e Zotit me Abrahamin Synet – rethprerje:
    < ZANAFILLA >
    Kapitulli 17
    14Dhe mashkulli i parrethprerė, qė nuk ėshtė rrethprerė nė mishin e prepucit tė tij, do tė hidhet jashtė popullit tė tij, sepse ka shkelur besėlidhjen time".

Kush e don Zotin?
    Eksodi 20 6 dhe unė pėrdor dashamirėsi pėr mijėra, pėr ata qė mė duan dhe qė zbatojnė urdhėrimet e mia.

Kush i zbaton urdhėrimet e Zotit sot?
    Krishterėt qė nuk bėhen synet?
    apo Muslimanėt qė e zbatojnė kėtė?
    E ēka duhet bėrė me ata qė nuk bėhen synet(rethpriten)?

do tė hidhet jashtė popullit tė tij, sepse ka shkelur besėlidhjen time". [Zanafilla 17:14]

prej cilėve je ti me emrin Mesia??

Isaia 30
    9 Sepse ky ėshtė njė popull rebel, janė bij gėnjeshtarė, bij qė nuk duan tė dėgjojnė ligjin e Zotit,

je ti Mesia prej atyne qė zbaton ligjet??
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga buja_20 : 19-05-2009 mė 16:33

i/e regjistruar Maska e buja_20
    Anėtarėsuar
    13-03-2009
    Postime
    263
    Mesia_
    Faktet e argumentet jane, sa i pranojme varet nga ne. Cili eshte Zoti yt, ky allahu i Kuranit qe ju ben thirrje myslimaneve te mos miqesohen me te krishteret, apo ky Zoti i Bibles qe u thote te krishtereve te duan edhe armiqte e tyre. Cili?!
    ēfar krahasimi tė fortė paske ba ej hehehe...
    ok nėse ky Zoti i biblės tė thotė tė mėson ti duash armiqt ather kush ėshtė ai Zoti Øtjetėr i biblės qė thotė ti shfarosėsh armiqtė tė mos lėsh gjallė gra fėmijė kafshėt ti shfarosėsh krejt pėr njė vetėm fėmijėt femra virtgjere ti lėsh gjallė!!??

apo kush ėshtė ai Zoti tjetėr qė urdhėron tė vriten ato njerėz qė punojnė ditėn e ZOtit qė ka shenjtėruar Zoti??

Allahu na mėson mos tė marrim pėr mbrojtės tė Krishterėt pėrshkak se e kanė besimin e gabuar e kanė besimin ku i Madhüeruari ofendohet nė besimin..e nėse i marrin muslimanėt tė Krishterėt si mbrojtės do tė jenė nė rrezik pėr tė shkuar nė zjarr sepse djalli e ka mė lehtė pėr Muslimanin nėse ai bashkohet me tė Kishterin dhe me kalimin e kohės e humb besimin... unė vet kam shokė krishter plot dhe kam qenė nonstop tė thuash me ata xhdo ditė e nuk mund tė them se kam mėsuar di4ka tė mirė prej atyre..githashtu edhe prej musliman jo vetem krishter,,Allahu hjek verrejtjen prej njerzve qe jan te humbur qe nuk kan besim ne Zot nuk falenderohen Zotit nuk kujtojne Zotin dhe qė kan besimin e gabuar..por ai na urdheron te ju themi juve qė tė bashkohemi dhe ti nenshtrohemi vetem Zotit tė vetėm Zotit njė pa shokė pa bir pa vajz i vetėm i vetėm jo tre zota nė njė i vetėm:"bibel:"mos tė keshė perėndi tė tjerė para meje"..ju besoni qė Jezusi ulet ne te djathten e Zotit pra janė dy. e Zoti te thote mos te keshe te tjere para meje...

gjithashtu nė Bibel do tė gjesh tė njėjtat gjėra qė duhet tė hikni prej atyre qė nuk besojnė perėndinė apo qė duhet tė vriten ata qė adhurojnė tjera perėndi kėtė e ke nė Bibel por tash nuk e sjelli mos e bej shumė...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga buja_20 : 19-05-2009 mė 16:58

Faqja 9 prej 25 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Referenca e burime historike
    Nga Kreksi nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 09-04-2015, 16:42
  2. Pėr dėshmitarėt e Jehovait
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  3. Disa data historike
    Nga urtesia nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 12-10-2006, 13:47
  4. Ē'ėshtė Krishti?
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 17:18
  5. Kronologjia e ngjarjeve qė nga 360 para Krishtit deri mė sot.
    Nga ALBA nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 25-09-2005, 17:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •