Close
Faqja 29 prej 33 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 321
    Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Kenga jone doli me mire seç e mendoja dhe ishte fale Kejsit qe vertet ka ze te mire, se kenga vete nuk me pelqeu, keshtu qe Kejsi nuk ka pse te jete e "shkrete". Gjithashtu edhe shqiptimi i saj i kenges ne anglisht ishte shume me mire se sa perfaqsimi i disa vendeve te tjera.
    Kenga fituese vetem si perfaqsuese e Norvegjise qe nuk me tingelloi, nje melodi dhe koreografi e denje per te perfaqsuar Rusine
    Me pelqyen kenget e Islandes, Azerbaxhanit dhe Frances.

He moj Shigjeta, ku ishe dhe ti. Vec une e kisha permendur kengen e Frances e po me dukej vetja si e tepert tek kjo teme ku zemra e pjesmarresve rrihte vecanerisht per Azerbajxhanin. Se c'ka kjo kenge e Azerbajxhanit te bukur pervec kengetares femer nje Zot e di, po nejse.
    Une te Frances e kisha te paren ne liste pas kenges tone, por naten finale vendosa te paren ate te Britanise se Madhe.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Une bile u habita ne naten finale kur e pashe Patricia Kaas (perfaqesuesen e Frances) se si ka pranuar te marr pjese ne kete festival dhe mendova qe do te fitonte meqe ajo qendron shume me lart se niveli i ketij festivali.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    Citim Postuar më parë nga Dita Lexo Postimin
    Per ate kengetaren e Azerbajxhanit ... ne provat e kesaj kenge kishte qene i pranishem Vladimir Putin dora vete. Keshtu e prezantuan ne televizion austriak dje. A thua ai te kete shkuar per kengen valle?
    un e ti e dim pse ka shku Putin ke provat teknike por shhhhhhhhhhh mos u trego te tjereve..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Une bile u habita ne naten finale kur e pashe Patricia Kaas (perfaqesuesen e Frances) se si ka pranuar te marr pjese ne kete festival dhe mendova qe do te fitonte meqe ajo qendron shume me lart se niveli i ketij festivali.
    qa Patricia bre burr ... ajo recitonte nuk kendonte ,,..

i/e regjistruar Maska e *mistrecja*
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    EU
    Postime
    143
    bukur e kendoj me pelqeu

Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Citim Postuar më parë nga dritek7 Lexo Postimin
    qa Patricia bre burr ... ajo recitonte nuk kendonte ,,..
    Une e dija qe Rina eshte femer!!!
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    patria kas ne eurovizion...u qudita mjaft !
    kenga qe kendote nuk ishte per erovizion , ajo imitnte marlen dietrich ne luften 40-45....nuk mur asnji pik .....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim:
    Postuar më parë nga mije
    na shkriu fare kjo Kejsi po nuk fitohet Euro Vizioni me kalamaja por atje duhet derguar dikush si Ardit Gjebrea apo Soni Malaj..
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    nuk besoj se eshte faji i Kejsit ........
    jane faktore te tjere qe percaktojne fituesin e eurovizionit...
    p.sh. Anglia Franca Greqia pse nuk fituan....pavarsisht se moren pjese me kengetar me fame.........
    se mos kenga fituese ish ndonje keng e hajrit ....
    ne eurovizion me teper shikohen simpatite gjeografike dhe interesat e ndersjellta midis shteteve
    keni dhen pergjegje te bukur...
    kengtaret me famme asnji smuren vende te larta...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Pershendetje ! * Eurovisioni*

Mendoj se kengetarja jone Kejsi Tola ka interpretuar mire, dhe mendoj se ideja e vallzimit te "dy xhuxhave" dhe nje "super-endrre" ka qene nje minus i madh per pjasmarrjen tone.
    Me gjithe perpjekjen artistiko-fiktive te paraqesin kengen edhe si cfaqje teatrale ,mendoj se e kane huq cakun dhe me mire do te shkonte nje vallzim i thjeshte me ritmin e muzikes,kuptohet nga vallzues profesional dhe te pashem qe do ti jepnin edhe pak me shume takat Kejsit,se sa ti zbrisnin poena sic ndodhi ne fakt.
    Sigurisht qe eshte nje sukses madheshtor per Kejsin e re , e uroj per interpretim dhe perfaqsim te denje ,si soliste e re duhet te kenaqet shpirterisht tek bente gara me gjithe boten...suksese ne te ardhmen!
    Shqiperia ka plot talente dhe ne te ardhmen do ta shohim edhe ne maje te botes, besoj.

Mendoj se fituesi Alexander Rybak e ka merituar vendin e pare, ka mreteruar me skenen me interpretim me sharm ,elegance dhe vetbesim,s'kishte se si mos ta bente kete kur vete ishte autor i kenges, fuqise dhe magjise se violines dhe interpretimit te ngjenjave te tij... i deshiroj suksese...dhe plot urime...!

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 18-05-2009 më 19:14
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Citim Postuar më parë nga bili99 Lexo Postimin
    Pershendetje ! * Eurovisioni*

Mendoj se kengetarja jone Kejsi Tola ka interpretuar mire, dhe mendoj se ideja e vallzimit te "dy xhuxhave" dhe nje "super-endrre" ka qene nje minus i madh per pjasmarrjen tone.
    Me gjithe perpjekjen artistiko-fiktive te paraqesin kengen edhe si cfaqje teatrale ,mendoj se e kane huq cakun dhe me mire do te shkonte nje vallzim i thjeshte me ritmin e muzikes,kuptohet nga vallzues profesional dhe te pashem qe do ti jepnin edhe pak me shume takat Kejsit,se sa ti zbrisnin poena sic ndodhi ne fakt.
    Sigurisht qe eshte nje sukses madheshtor per Kejsin e re , e uroj per interpretim dhe perfaqsim te denje ,si soliste e re duhet te kenaqet shpirterisht tek bente gara me gjithe boten...suksese ne te ardhmen!
    Shqiperia ka plot talente dhe ne te ardhmen do ta shohim edhe ne maje te botes, besoj.

Mendoj se fituesi Alexander Rybak e ka merituar vendin e pare, ka mreteruar me skenen me interpretim me sharm ,elegance dhe vetbesim,s'kishte se si mos ta bente kete kur vete ishte autor i kenges, fuqise dhe magjise se violines dhe interpretimit te ngjenjave te tij... i deshiroj suksese...dhe plot urime...!

me nderime,
    bili99

Interesant se sa te ndryshme jane kendveshtrimet e njerezve. Ajo cka e ktheu ne unike paraqitjen e Shqiperise ne kete festival ishte pikerisht koreografia e gjetur dhe e realizuar me shume sukses me balerine te zote, duke perfshire ketu dhe Kejsin qe ish pergatitur po ashtu shume mire.

Kejsi nuk mori me shume pike se nuk i deshi qejfi vendeve qe dhane votat, jo se pati ndonje gje qe nuk shkonte ne interpretim dhe shfaqjen qe ata dhane ne skene. Pare ne kete drejtim uroj qe ajo te trajtohet si fituese ne kthimin ne Shqiperi e jo si humbese.

Faqja 29 prej 33 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Franz Baron von Nopca (1877-1933)
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 30-04-2024, 02:46
  2. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  3. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  4. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  5. Jezuiti italian që adhuronte Shqipërinë
    Nga PLaku-i-Detit në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 06:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •