Athu nje POlic serb kishte hy ne Pus per nje shqiptar??
Po çfare gjest i mire more lere ne te ngordh aty ne pus qeni, ty e dit se çfare na kan ber neve ata..
“La filosofía del Real Madrid es tener a los mejores del mundo”
Drejte ne Bunar,ajo ashte veper Humane,Sepse sikurse mjeku edhe polici e dhane gati te njejtin betim,ndoshta serbi ashte me prejardhje SHQIPETARE,sepse ka shume raste ne serbi kure plaken,i roke smundja trurore e GENAVE,ku ne te shumten e rasteve PREJ 100 asi lloji te pacijentave shprehen se jane shqipetare,por edhe disa thojne se nuke jane serbe,qe ashte e njejte gja,dmth afer 40 per qinde,si fillimi i kesaj smundje ka te baje edhe me smundjen PRKINSONS,e cila ashte ne fillim me keto simptome te Genave te trunit dhe jete ne true,pre shumica shpetojne,shpetimi ashte ne raste kurre gjaku ashte o,ose gjaku i shqipetareve e perballon kete smundje prej 100 rasteve vetm 1 ose 2 nuke munden polici i mire ,sepse te gjithe do ta shperndajne kete lajme tue marre parasyshe sa gazetare miren me KOSOVEN afer 100 shtete...
Pa dallim kombesie per pleqte kam dhembshuri shume te madhe pasi te gjithe kemi te moshuar ne familje dhe nje njeri i tille me probleme shendetsore duhet te ndihmohet sa me shume qe t'i lehtesohen vuajtjet .
Nuk duhet te behet politike e as urrejtje nderetnike nuk kane vend ne kete veprim te dhembshur .
Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 14-05-2009 më 14:50
i lumte ka bere detyren eshte jete njeriu serb apo grek qofte
e more bastri pllana mos mat me kanar tanin,se ti je veq me leh si zagaric nuk je met per tjeter.
E sa per kontribut timin,mua nuk me takon te them por eshte shume e leht me vertetu.po e lem nje takim une dhe ti dhe te trgoi fije per pe o legeni i llapit qe ftyren jau more.
Kur ne kemi luftu ju nuk i leshojshit kafet more berllog tu pi kokakolla,veq kur ju erdh voja te botha qateher e pat se eshte koha,po ty nuk te prehet dem msa nje lope.
O hiqu tina se ai vet eshte shkin se tjeter nuk din veq me ofendu,nuk ka lan shqiptar pa e ofendu,vetem njerzit e lig e meshefen pas nofkes ky eshte naj analfabet qederi dje u kan me shkie e sot ne liri po mundohet me u ban patriot duke i quajt te gjith te tjeret tradhetar,une nuk i pres dem me sa nje lope aq ka kapacitet.
Pershendetje-Une kam ndihmuar direkt ne strukturat e UCK ne Durres per probleme te ndryshme!!!
Besoj se ne asnje rresht nuk kam permend me harrue.
Ajo cka une them eshte e nuk shkohet perpara ne arritjen e standarteve qe europa kerkon, nese ti jeton me nje mendje te militarizuar.Une e kuptoj se pasojat e luftes kane akoma nje ndikim te madh te ju,por dhe ne anen matane gjithashtu.Mos kujtoni ju se cdo serb eshte armik i kosoves?Kurre.Shume prej tyre nuk kane hyre ne lufte dhe kane pesuar tragjedi ne famijet e tyre.Fillozofia e gjithe kesaj eshte qe te behet nje analize e konflikteve te vjetra e te reja.Une mendoj se shembulli i te ndjerit RRugova eshte i pelqueshem.Qosja eshte percares dhe nuk vlen(ndoshta i shitur tek islamiket)Me ka bere shume pershtypje konflikti i tij me Kadarene.Eshte ky njeriu i devotshem,i vetmi intelektual, qe ka dhene nje kontribut te rendesidshem si ne mardheniet shqipetare po ashtu dhe ne ato te Kosoves.(sidomos ne ceshtjen e Rambujese) Por shkrimtari ka mbete i vetem, pasi kushdo qe i referohet atij sheh gabimet tek vetvetja.E i braktisur ai nuk mund te marre persiper probleme madhore qe e rrzikojne ate.Eshte mire qe njerez te tille si ai, te thirren dhe te merret nje mendim ku jane problemet tona te brendeshme ku jane ato ne mardhenie me fqinjet, si mund te riparohen ato,pra cduhet te bejme ne, drej paqes drejt shuarjes se konflikteve.Per mua si anest mendoj se perparsor eshte rikthim i identitetit fetar. Le te behemi te gjithe bij te Nene Terezes shenjtores me te re, e do te shihni se do te jemi me mire e do te kemi armiq me te bute,pasi ajo do dije te na mbroje e te na drejtoje me shembullin e saj.
Ju pareshndes.
Krijoni Kontakt