Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 87
    -
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Që Arabia njohu Kosovën sigurisht që është lajm i shkëlqyer. Sepse i bie që dy ndër shtetet më të fuqishme të Konf. Islamike të jenë pro-pavarësisë.
    Edhe justifikimin idiot të "lidhjeve fetare e kulturore" e kuptoj, sepse kjo është politika, asnjëherë s'i bie rruga nga e vërteta. Por ajo që të irriton është ekstaza fetare e ndokujt, që mezi priti mbi një vit, që të masturbonte mendërisht, nga gëzimi që "vendi i bekuar" na njohu shtetin.

Mua s'më pëlqen as adhurimi (që ndonjëherë shkon edhe më tej) ndaj Uashingtonit. Shqiptarët duhet t'u jenë mirënjohes Vetëm Heronjve (Luftëtarë dhe aktivistë) shqiptarë, sepse si Amerika si Arabia, të gjitha veprimet i bëjnë sipas interesave të tyre, pavarësisht nëse ne përfitojmë apo dëmtohemi. Dhe kjo është politika.
    Prandaj nuk kemi pse t'i servilosemi as Amerikës, dhe jo më ca sheikëve arabë, që çdo vendim e marrin vetëm kur i sjell rritjen e çmimit/sasisë të shitjeve të naftës.
    -

Fshatar i varfer Maska e Chingy
    Anëtarësuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    363
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Që Arabia njohu Kosovën sigurisht që është lajm i shkëlqyer. Sepse i bie që dy ndër shtetet më të fuqishme të Konf. Islamike të jenë pro-pavarësisë.
    Edhe justifikimin idiot të "lidhjeve fetare e kulturore" e kuptoj, sepse kjo është politika, asnjëherë s'i bie rruga nga e vërteta. Por ajo që të irriton është ekstaza fetare e ndokujt, që mezi priti mbi një vit, që të masturbonte mendërisht, nga gëzimi që "vendi i bekuar" na njohu shtetin.

Mua s'më pëlqen as adhurimi (që ndonjëherë shkon edhe më tej) ndaj Uashingtonit. Shqiptarët duhet t'u jenë mirënjohes Vetëm Heronjve (Luftëtarë dhe aktivistë) shqiptarë, sepse si Amerika si Arabia, të gjitha veprimet i bëjnë sipas interesave të tyre, pavarësisht nëse ne përfitojmë apo dëmtohemi. Dhe kjo është politika.
    Prandaj nuk kemi pse t'i servilosemi as Amerikës, dhe jo më ca sheikëve arabë, që çdo vendim e marrin vetëm kur i sjell rritjen e çmimit/sasisë të shitjeve të naftës.
    Gjithcka e drejt Kavir..E dim shum mire qe as Amerikes nuk esht se vdes per ne po ka edhe ajo interesat e vetat..Por ajo qe na intereson ne eshte se ajo qe beri Amerika ndaj Kosoves nuk e ka bere asnji komb tjeter ne te gjith historin njerezore kundrejt kombit tone...Dhe per kete i duhet ti jemi mirnjohes perjet..Ashtu sic duhet ti jemi mirnjohes edhe Arabis edhe shteteve te tjera qe po e ratifikojn kete pavaresi...Servila ndaj askujt po mirenjohes per jete...
    Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...

i/e regjistruar Maska e e-verteta
    Anëtarësuar
    17-04-2009
    Vendndodhja
    Ne boten e rrejshme..
    Postime
    7
    Me vjen mir..Urime ..

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin

Seshte pune simpatie,eshte pune realizmi(pra interesi).Falas nuk te dhuron njeri gjalle ne bote jo,mirenjohes absolutisht po.Dhe borxhet lahen ne kete bote,por vendos huadhenesi dhe jo huamarresi si borxhet do lahen.Demtohemi apo lendohemi,pune interesash per huadhenesin...Heronjte vdesin ne lufte,kush jeton me mbrapa...

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    Faleminderit Arabia Saudite per njohjen
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

i/e regjistruar Maska e tare bakiri
    Anëtarësuar
    21-08-2008
    Postime
    35
    falemnderit arabise saudite per njohjen e Kosoves . shpresojme qe ta njohin sa me shpejt dhe vende te tjera qe te plotesohet numri i nevojshem qe i duhet Kosoves per tu bere anetare e okb .
    Lume Shqiperia qe na ka ....

i/e regjistruar Maska e dragon+++
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    144
    Citim Postuar më parë nga Sabriu Lexo Postimin
    Urime te gjitheve, doli ashtu si deshiruam.
    urime tan kosovareve , por te bej nje pyetje ty sabri pse nuk e njohin tana vendet islamike kosoven ne nje koh kur pjesa me e madhe e vendeve krishtere e kan njohur mos ndoshta je thjesht nje bastardh i lan mbrapa qe nuk ju intereson botes islame....
    DRAGON+++

Citim Postuar më parë nga dragon+++ Lexo Postimin
    ... vendeve krishtere e kan njohur ....
    A e ka njohft Vatikani???
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 13-05-2009 më 20:10

Urime , Urime te perzemerta.
    Faleminderit per Arabine Saudite

Po e shtoj edhe nje flamur ne radhen e shteteve qe njohin Kosoven tone martire.
    Rrofte Kosova e Lavdishme e Adem Jasharit !

i/e regjistruar Maska e dragon+++
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    144
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    A e ka njohft Vatikani???
    ate qe mbaj mend un esht se kam par takimin e papes me zyrtaret me te lart te kosoves e i pash duke i puth doren ne nje far menyre kjo esht njohje , dhe ka ndodhur shum koh me para....
    DRAGON+++

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Historiku i shkurtër i LDK-së, 1989-2004
    Nga Arb në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 20-07-2012, 08:58
  3. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33
  4. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •