Reagon ndaj thashethemeve
Shpifje nga njerėzit e Beogradit
Ai ka treguar se fillimisht ishte shpifur se babai i tij ėshtė zėnė me para nė kufi nė Jazhincė, nė kohėn kur sipas Limajt, babai i tij ėshtė i palėvizshėm nė shtėpi qė njė kohė tė gjatė.
Ish-komandanti i UĒK-sė me nofkėn “Ēeliku” ka rrėfyer se ėshtė shpifur qė nėna tij ėshtė zėnė me para nė kufirin e Bllacės, nė kohėn kur ajo, tregon ai, ėshtė nė kontroll intensiv nė QKU, nė gjendje tė rėndė shėndetėsore.
Sė fundi shpifja e radhės, sipas Limajt, ka qenė qė bashkėshortja e tij ėshtė ndaluar me njė shumė tė konsiderueshme tė tė hollave. Kėtė dezinformatė ai e ka shpjeguar duke treguar se bashkėshortja e tij tash e njė kohė vuan nga njė sėmundje e rėndė.
“Kėto janė metoda tė UDB-sė, qė ka pėrdorur Serbia, shpifjet e tilla mua mė kanė dėrguar edhe nė Hagė, por ja qė doli ndryshe”, vlerėson Limaj
Pavarėsisht shpifjeve dhe dezinfromatave dhe gjendjes sė rėndė tė disa anėtarėve tė familjes, Fatmir Limaj thotė se ėshtė i palėkundur nė ndėrtimin e vendit.
“Unė vendin tim e dua dhe e kam pasion gjithēka qė kam, i kam dhėnė kėtij vendi dhe do tė vazhdoj angazhimet pėr tė pėrmbushur detyrat qė kemi para qytetarėve tė vendit”, tha nė fund Limaj.
Krijoni Kontakt