Postuar mė parė nga xhamia aman si skuptoni ju mer hahahahahha edhe kete me bo thuani joooo nuk mjafton vetem me dhan shpirt naa aman mor xhamia na kuptoj pa e fol ju fjalen po dona me ju ba juve me e pranu e me e shpreh
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga bombona aman mor xhamia na kuptoj pa e fol ju fjalen po dona me ju ba juve me e pranu e me e shpreh phaaaaaaa ja shikon maltretimin qe kem na epo kur ta dini pse nuk veproni ???
Postuar mė parė nga xhamia phaaaaaaa ja shikon maltretimin qe kem na epo kur ta dini pse nuk veproni ??? po pse qa thu ti me ba na; me i shku para nje mashkulli dhe me i than ''hej e di qe ti me don dhe un te du e du me u martu me ti a?''
Postuar mė parė nga bombona po pse qa thu ti me ba na; me i shku para nje mashkulli dhe me i than ''hej e di qe ti me don dhe un te du e du me u martu me ti a?'' jo nuk thash keshtu por kur mashkulli te kerkon diqka qe shtyn perpara lidhjen pa ju femrat me egoizem thoni jo
Postuar mė parė nga xhamia jo nuk thash keshtu por kur mashkulli te kerkon diqka qe shtyn perpara lidhjen pa ju femrat me egoizem thoni jo po pse i pergjithson femrat mor djal papapapa po ti flet keshtu nga veteksperienca a?
Postuar mė parė nga bombona po pse i pergjithson femrat mor djal papapapa po ti flet keshtu nga veteksperienca a? po duke pa dhe perjetuar them se shumica jeni keshtu hahhahhaahha me thuaj ti nuk bene pjes tek keto ????
Postuar mė parė nga xhamia po duke pa dhe perjetuar them se shumica jeni keshtu hahhahhaahha me thuaj ti nuk bene pjes tek keto ???? jo mo xhamia un nuk bej pjes tek ato se un jam un
Postuar mė parė nga bombona jo mo xhamia un nuk bej pjes tek ato se un jam un tani me ke pelqyer sepse keshtu duhet hahahahahahh te jesh vetvetja
Postuar mė parė nga xhamia tani me ke pelqyer sepse keshtu duhet hahahahahahh te jesh vetvetja iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pse e nxore gjuhen mor?eshte e vertet qe un jam vetvetja100%
Postuar mė parė nga bombona iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pse e nxore gjuhen mor?eshte e vertet qe un jam vetvetja100% hahahhahhahh shpresoj te jesh gjithmon edhe te jesh realiste
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt