Rroni01
une do te perpiqem te jemi i korrigjuar por nuk lejoj dhe nuk toleroj qe e keqja te mbizotroje mbi ne.
Ėshtė logjike ,pra e keqja duhet te luftohet .
Pershendetje
Atėherė bėhuni tė sinqertė me veten dhe shėrohuni nga sindromi i Stokholmit.Okej po qojme ankese tek qeveria ta qe ta bejne Kosoven vend si Kina komunist apo si Arabia ku nuk vi ne shprehje liria e besimit.
E ke kuptu gabim; unė vuaj nga ksenofobia, nuk i du tė huajt. Islamofobia ėshtė vetėm njė pjesė e vogėl e ksenofobisė time tė madhe.Bashke me ju qe vuani nga islamofobia
As anglishtja nuk tė bėn amerikan. PSh Diogardi flet anglisht.As une nuk i dua te hujt , por ty te eshte perzier ne koke diqka qe smundesh te kuptosh se feja eshte personale , dhe besimtari i ka te garantura lirite e veta .
As raca nuk tė bėn magjup. Psh Bujar Qamili ėshtė shqiptar.
Shtrohet pyetja ēka dreēin tem, tė ban shqiptar?
Jo bre se kultura osht arabe. Nėse kalendari yt ka muajt me emra arabisht. Nėse e ke tė ndalum 28 nėntorin dhe e feston Bajramin, nėse krejt jeta jote varet nga libėr me prejardhje prej azie. Kjo nuk ėshtė kulturė shqiptare.Pyetje me kuptim te madhe , per veten time shqipetar te bene kultura dhe ndjenja e te qenurit shqiptar .
Sa i pėrket ndjenjės tė qenurit shqiptar, kjo nuk ndodh te muslimanėt. Asnjėherė nuk i kam dėgju muslimanėt duke thėnė: "Ne shqiptarėt, kemė kėtė atė etj" por vazhdimisht flasin: "Ne muslimanėt po shtohemi nė Evropė, do t'a marrim gjithė botėn etj."
Mos harro qė identiteti kombėtar e fetar janė e njėjta gjė. Kombi ėshtė bashkėsi shpirtėrore edhepse mund ti ketė rrėnjėt nė gjak, edhe komuniteti fetar ėshtė bashkėsi shpirtėrore.
Cila ėshtė bashkėsia jote shpirtėrore: Muslimane apo Shqiptare (njė pyetje retorike kėshtu)
Edhe unė nuk ofendova, mos ma baj at gajle![]()
Alibaba perveq ketyre me mjekra dhe ketyre te vajzave te mbuluara qe as une nuk i perkrahi muslimanet ne pergjithsi krenohen qe jane dhe shqipetare .
Mos te marrim shembull keta qe kan devijuar nga rruga sepse ja kan mbushur koken se keshtu eshte me se miri dhe harrojne qe jan shqipetare , por keta jane ne numer te vogel .
Po si qdo komunitet edhe i joni gezohet kur shtohet numri i besimtarve , por mos harro lufterat sidomos kete te fundit kur shumica kan qen musliman ata qe kan vdekur per atedhe .
Pra si po thua ti ne duhet ti flakerojme gjitha librat e fizikes , kimise , letersis sepse nuk qenkan tonat dhe duhet te punojme dhe jetojm vetem me tonat ??
Une gjithmon e jete e kam pas MUSLIMAN=SHQIPETAR , SHQIPETAR=MUSLIMAN
Krijoni Kontakt