noooooooooo clay_more do e ket per ner te jete sekretari im, una kurre sekretare heeeeeeee ca ke me thene hahahaha
noooooooooo clay_more do e ket per ner te jete sekretari im, una kurre sekretare heeeeeeee ca ke me thene hahahaha
La vita è bella...
Pse me , ça ke me sekretaret ti? Bobo![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Hej njerez akoma nuk e keni nderuar titullin e temesU be gati dy muaj qe ka mbaruar dita e veres. Me ka marr malli prap per Ballokume
Del ndonje vullnetare te na serviri nje pjat
P.s Pershendetje per te gjithe Elbasanllinjte dhe kalofshi nje fundjave te bukur.
Nuk ka pse të ndërrohet, ballokume mund të bësh edhe tani
Sa për rrogat duhet të kaloni të llogaritarja duke filluar nga sekretarja e me rradhë. Nuk kam kohë të merrem me ju. Po përgatitem për SIFE.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Mrama, mrama patriot dhe mysafir.
[Perla] puccccccccccccc qe i solle te falat dhe qe m'i do patriotet, kam xhan![]()
Ca behet ketej? [era] merru pak me miqte sot please se jam shume e lodhmete dielen i marr une persiper kur te jem pushim (:
Meqe ra fjala kush do ma pergjysmonte rrogen mi se na fiket deren, duhet me ba pajen do martohem... me ka lane BaBa amanet me u martu para se te vij prape ne forum se i kam zane deren![]()
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
hahahaha milanistja_el))))))))))))))))))) se mos harron e me fton se ta hoqem rrogen fare e s'te lam as gjysmen
kiss kiss
Mire se na urdherove Paeon, che bella sorpresa:-)))))))))
Clay_More per ca po pregatitesh ti re, na e shkoqit icik mire se s'kaptum fort?![]()
La vita è bella...
sofra e elbasanit pershendetje,mir se ju gjeta.
shpresoj qe tia kaloj mir tek ju se ndryshe do e kete keq punen kunata ime pastaj,se me ka then se elbasani eshte qytet mikprites e i ngjan shkodres,po e shoh njeher hahaha
ju pershendes te gjithve ne veqanti kunaten time
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
bombona vallaj qytet mikprites jemi. Hajde e mire se te na urdherosh e mos degjo ate Perlinen qe thot te kunderten qe gjasme e paskemi perzene ne![]()
La vita è bella...
hahahahaha mire shume ben bombona, plus qe ju shkodranet jeni njerez me kulture e tradita te medhaja, qeflinj e argetues, prandaj shkoni mire me ne nga Elbasani, se na keni te qete fare
Ke ke kunate ne Elbasan ti me, ndonje ketu ne forum kshu![]()
La vita è bella...
Krijoni Kontakt