Une votova per Messin ,per vet faktin qe mendoj se eshte disi me i mire se Ronaldo .... Por mbas ndeshjes Argjentine -Paraguaj pash qe Messi ishte nje zhgenjim i math , duke patur parasysh formen e mire qe ka te Barca....
Une votova per Messin ,per vet faktin qe mendoj se eshte disi me i mire se Ronaldo .... Por mbas ndeshjes Argjentine -Paraguaj pash qe Messi ishte nje zhgenjim i math , duke patur parasysh formen e mire qe ka te Barca....
Keta dy super Yje do te takohen ne finalen e madhe ne Rom Lionel Messi do te dal fitimtar dhe do te ja mar te gjitha trofet qe i ka marr Ronaldo
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strong_07 : 08-05-2009 mė 06:25
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
ronaldo e ka me leht ne finale se messi sepse ronaldon do e ruaj ose silvinjo ose caceres
kshtu qe nuk jan mbrojtesa te fort ndersa messi-n do e ruaj vidic edhe evra te dyt te mir messi e ka me veshtir po nese loja esht e hapur messi do dal me i miri
shpresoj qe nuk do jet loj e mbyllur
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Mesi ehste me i mire ne nje krahasim te pergjithshem.
C.Ronaldo + ka vetem gjuajtjen nga gjuajtjet e lira, ndersa ne aspektet tjera Messi eshte me i mire.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
kristiano ronaldo eshte me i forte...
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
ROONEY
10 gėrma
Prektora
Personaliteti, qetesia, karakteri, vendosshmeria, gjenialiteti, shpejtesia, forca, teknika (gjeniale, nuk e kemi pare me perpara), inteligjenca, kolektiviteti, e shum te tjera. Jan te asambluara me se miri tek nje lojtar i vetem, i cili quhet Lionel Messi.
P.s Me keto te dhena ti ket vetem nje lojtar, nuk mendoj se mund ti afrohet ndonje tjeter.
Na u dha rasti qe ti shohim ne fushe qe te dy kundra. Le te shohim kush do jete me i miri.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Dhe vjet e patem rastin, nuk beri diferenc me asnje cast C. Ronaldo. Nje Messi i vetem u mundua per 180 min dhe tregoj qe eshte me lart. Prap e kemi mundesin te vendosim njeher e mire, se cili do te jet lojtari i ketij 10 vjecari.
P.s Kam nje bindje qe Messi do leri gjurme ne finale, dhe C. Ronaldo do jet nen hije kur behet fjal per ndeshje decizive dhe me rendesi kaq te madhe.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Krijoni Kontakt