Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 26

Tema: Peshendetje

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Peshendetje

Peshendetje te gjitheve .Jam Anesti nga Duresi e per nga mosha e njejte me ate te prinderve tuaj.Me prezencen time kerkoj te jap kontributin tim ne fushen e edukimit apo te orjentimit te te rijeve ne keto momente te veshtira te tranzicionit.Politikisht jam i orjentuar nga e dhjathta por jo antar in ndonje partie.Ndonse kam nje emer te shenjte jam ateist per vete faktin se me ka munguar ky edukim.Ndonse vij nga nje familje ortodokse do te preferoja te isha nje katolik , apo protestant i mire ose me sakte te perqafoja nje nga besimet e krishtera perendimore.Pra pranoj dhe nxis konvertimin,ose me sakte riperqafimin e identitetit fetar te hubur si pasoj....!Kur jam ne Shqiperi ndjehem i fyer qe jam pjese nje komuniteti qe len per te deshiruar.Kur jam jasht, me keput malli e slejoj kend te me fyej basheke atedhetaret mi. Te tjerat ja leme kohes.Pershendetje!!

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Mire se vjen ne forum!!!Shpresoj qe do kaloni mire!!
    Me respekt,

Valdet Shala

E dua letėrsinė Maska e riza2008
    Anėtarėsuar
    17-05-2008
    Postime
    3,105
    Mir se erdhet ne F/Sh.Kalofsh sa me mire

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Mirė se erdhe kalofsh sa mė bukur.
    Sui generis

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    mirese erdhe
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-04-2009
    Postime
    55
    PERSHENDETJE!Uroj tja kaloni sa me mir.....

Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    .................................................. . Kur jam ne Shqiperi ndjehem i fyer qe jam pjese nje komuniteti qe len per te deshiruar.Kur jam jasht, me keput malli e slejoj kend te me fyej basheke atedhetaret mi. Te tjerat ja leme kohes.Pershendetje!!

Mireseerdhe z. Anesti!

Ē'ka kam nenvizuar, me ben te besoj, se je me ndjenja te bukura lirie dhe ke per ti dhene shume gjera te vlefshme forumit.
    Je i mirepritur dhe te uroj shendet e gezim!

Perzemersisht!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2006
    Vendndodhja
    Nė zemėr tė Tiranės (pėr disa kohė)
    Postime
    256
    Pershendetje Anesti,
    Mire se erdhe te ky forum!
    Me vjen mire qe qenke nje zoteri ne moshe, por mos valle bere nje prezantim te shumefishte fetar?
    Here thua qe jam ortodoks me origjine, pastaj thua qe "jam ateist", pastaj thua qe "te pelqen te behesh katolik apo protestant", pastaj thua "me sakte te perqafosh nje nga besimet e krishtera perendimore".
    Ne radhe te pare, nuk e di se sa fe te krishtera, perendimore apo lindore ka (sipas teje). Dhe, a eshte feja e krishtere "perendimore" sipas jush, i perket perendimit?
    Ne radhe te dyte, ke te drejte kur thua "ndjehem i fyer qe jam pjese nje komuniteti qe len per te deshiruar" sepse ose shumica jeni joshqiptare me origjine ose jeni shitur te greku (si Vasillaq Bollano).
    Ne radhe te trete, do te me interesonte se ciles pjese te krishterimit do te pelqente qe t'i takoje (pervec ortodoks): katolik, protestant, deshmitar i jehovait, baptist, evangjelist, anglikan etj. Por gjithsesi nuk ke pse te ndihesh nga askush i ofenduar per besimin tend, kur di ta zbatosh dhe ta argumentosh (duke qene ti vete i bindur si dhe t'ia argumentosh te tjereve).
    Se treti, pse nuk te intereson qe te behesh nje besimtar i mire i nje feje tjeter, si p.sh. budist, panteist, hindus, brahman, musliman?
    Gjithe te mirat nga Tirana!

Peshendetje te gjitheve .Jam Anesti nga Duresi e per nga mosha e njejte me ate te prinderve tuaj.Me prezencen time kerkoj te jap kontributin tim ne fushen e edukimit apo te orjentimit te te rijeve ne keto momente te veshtira te tranzicionit.Politikisht jam i orjentuar nga e dhjathta por jo antar in ndonje partie.Ndonse kam nje emer te shenjte jam ateist per vete faktin se me ka munguar ky edukim.Ndonse vij nga nje familje ortodokse do te preferoja te isha nje katolik , apo protestant i mire ose me sakte te perqafoja nje nga besimet e krishtera perendimore.Pra pranoj dhe nxis konvertimin,ose me sakte riperqafimin e identitetit fetar te hubur si pasoj....!Kur jam ne Shqiperi ndjehem i fyer qe jam pjese nje komuniteti qe len per te deshiruar.Kur jam jasht, me keput malli e slejoj kend te me fyej basheke atedhetaret mi. Te tjerat ja leme kohes.Pershendetje!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Orientalist : 04-05-2009 mė 05:20

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-01-2009
    Postime
    454
    po si je ore Anesti

na thave syte ore i uruar
    haha kur ma thane qe ke hyre ketu me hypi nje e qeshur qe ....................hahaaaaaaaaaaaaaaaa je gallate fare edhe ne prezantim.....haaaaaaaaaaaaaaa
    ke edhe njefare moshe more i uruar (te pakten keshtu ke thene ti) dhe akoma se ke vendosur se ne ē'barke lundron dhe me e forta eshte qe do na japesh mend ( edukim, pra) kur nuk je i qarte per veten tende.nejse mo

partizano-ballisto-komunisto-zogisto

me besim ateist ,origjine ortodokse dhe me deshire per tu anetaresuar ne :

"preferoja te isha nje katolik , apo protestant i mire ose me sakte te perqafoja nje nga besimet e krishtera perendimore"- e ke then ti kete.

hahaaaaaaaaaaaaa
    hej gallate
    sa per histori :
    perendimore ke vetem paganizmin sepse te gjitha besimet e tjera vijne nga lindja ore Anesti.

ke thene :

Pra pranoj dhe nxis konvertimin,ose me sakte riperqafimin e identitetit fetar te hubur si pasoj....

ke thene:

.........jam ateist.................

hahaaaaaaaaaaaaaaa............... prape me kenaqe

keshilloj dhe propozoj qe kete prezantim ta ēoni tek portokallia apo fiksi se ka per te bere buje.haaaaaaaahaaaaaaaaa

ore po mire qe shkruani porse lexojini ndonjehere se ēfare shkruani

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2006
    Vendndodhja
    Nė zemėr tė Tiranės (pėr disa kohė)
    Postime
    256
    Hey-hey,
    Nuk ma paska pare syri mua o byrazer...
    Po ti more qenke regjistruar qe ne vitin 2005, dhe tani te ngeli qe te na prezantohesh ketu???
    Kushedi sa kane vdekur gjate 4 viteve qe nuk ke folur ketu, dhe kushedi sa mund te vdesin pas "pershendetjes" qe bere ketu.
    Tra-la-la hesaqi...
    "Olimbi, jeta eshte arithmetike".

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •