Postuar më parë nga xhamia Okej eks Edhe nese e jep mos gabo me ardh pa ndonje embelsire ishalla eshte e bere vete(adaes thuji vjerres me ta ba per hater tend se ta pa mer 10)hahhaa
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar më parë nga xhamia e lumja ti per bese , sa me ka marr malli per kohen me ndejt deri ne mengjes dhe ti pafsh mongolian hahahhaa e qa den me than me pa mongolian se nuk e di? e sa per kinezet ata te sjedhin pare sa te duash
Postuar më parë nga bombona e qa den me than me pa mongolian se nuk e di? e sa per kinezet ata te sjedhin pare sa te duash jo nuk e di vetem te thash sepse duken trishtueshem ne Tv
ca mka merzit vllaznia sonte o puro na thuj nej gja
JO SEKS PARA MARTESE
Postuar më parë nga xhamia jo nuk e di vetem te thash sepse duken trishtueshem ne Tv e qa den me than me kete ti djal i mir?
Postuar më parë nga bombona e qa den me than me kete ti djal i mir? u tutsh naten hahhahahaha
Postuar më parë nga xhamia u tutsh naten hahhahahaha qe filloj ky me fol kinezqe,qa je tu than mare djal?
o puro ku ke hup na hupi vllazniaaaaaaaaaaa
Postuar më parë nga bombona qe filloj ky me fol kinezqe,qa je tu than mare djal? A jeni ju shkodranet me mire sot ??? A jeni qetsu hiqq
xhamia lum si ti qe po merr nuse shkodrane
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt