Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639

Anetaret e "merituar" te forumit!!!

Anetari i pare i merituar i ketij forumi eshte Kobra-1984 ( Aka Gjergj Presheva ). Ky person ne shkrimet e tija tregon qe eshte me i afte se Ismail Kadareja, sic duket kete vit do te marri cmimin Nobel nje shqiptar , per idiotizem.
    NE vijim i keni ca pjese te shkeputura nga postimet e tija, dhe mos haroni qe ka vetem 49 postime deri me tani!!
    Citim Postuar mė parė nga kobra-1984
    a guxon me tregu kush je ta shohim se cka te hajme ty. Kemi me ta qije ate nane prej te parit e te mbramit tuaj e bashke me ty kemi me ta qi edhe Sebrine, rusin, e arabin.
    Jashzakonisht postim i bukur , tipat si ky dhe postimet e tilla ngrejne lart nivelin e forumit.

Citim Postuar mė parė nga kobra-1984
    Hajt se flasim neser edhe une edhe gjergji edhe disa shoke tjeter me ty e shohim pastaj si do na pergjigjesh.
    Ath kuranin ta ******.
    Ose ne kete postim
    Citim Postuar mė parė nga kobra1984
    a ketu te paguan me shtrenjet, dil mezi po pres me ti qij krejt ata robe, cka djalli nuk tregon ku do me u taku.
    ose ky postim
    Citim Postuar mė parė nga kobra1984
    ta qifshin gjithe muslimanet, gjithcka ke, deri te ma i vogli, se serbet jam i sigurt se ti kan qi,...
    edhe shum postime tjera te llojit te njejte.
    Dhe cuditerisht te nderuar forumista keto postime nuk jane te mjaftueshme qe ky njeri te perjashtohet nga forumi, sipas Dariusit!!!

GV_USA
    P.S." Ne vazhdim do tua sjelli postimet e "artisatave" tjere te forumit.
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639

Hehe

Hehe(Aka Gjergj Presheva) eshte anetari tjeter me renome ne kete forum qe njelloj si kobra1984 pretendon te fitoj cmimin nobel per idiotizem.

Nga veprat me te spikatura te tij ne forum po i sjellim disa ne vijim:

Citim Postuar mė parė nga hehe
    he more preshevalee edhe vista e paske emrin a motrat ti ****** qe i ke kudra qe te kan shku me shkije edhe sot e kesaj dite.
    Ose kjo
    hehe arrita me ja hudhe nokaut kete te shitur florimi007.
    edhe nese hy me naj emer tjeter ja baj njejte nervat ja pshurri bashke...
    Ketu haptas po e pranon se eshte duke perdorur edhe nofka tjetra qe eshte ne kundershtim me rregulloren e forumit.

ose
    o florimi shkoj me i rujte motrat e veta, se ia kalova tash gardhin. vetem ato ferexhe, veshjet e trupit jam duke ia hequn.
    Nuk qenkan te kqija keto per shtepija publike.
    By the way, nuk e kuptoj nese ka dicka kunder Florimit, ku eshte arsyeja qe ti perzi motrat e tija ne debat?!! Dhe kjo per moderatoret eshte normale!
    Nje kali ketu opfendon motrat e tjeter kujt , dhe ne vend qe ti shlyhen keto mesazhe dhe te perjashtohet, ky kali po mbrohet nga moderatoret!!!

ose
    naj moter a ma rujte edhe per mu hej mos gabo me me lane pa motrat tuja se atro du me i qij mire a
    Vetem lexoni te nderuar forumista se cfar lejohet ne kete forum!!!

ose
    ah u vertetu se nena jote ishte kuder, qe po linte me i kercy kush te doj, aq shume qe po i urren drejansin muhamed mustafan dhe gjergji ata ta paskan shulu mire nanen e moitrat...
    Besoj se nuk ka me nevoje te vazhdoj dhe te sjell postime tjera mbi kete njeri, vec e keni kuptuar se cfar njeriu eshte.
    Sic duket vetem moderatoret nuk jane duke e kuptuar kete pune!

GV_USA.
    P.S." Ne vazhdim do ju sjell postmet e personit numer tre qe eshte njishi i forumit"
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639

Ujku2

UJKU2 Aka Gjergj Presheva, po ashtu eshte kandidat per te fituar cmimin nobel per idiotizem.
    Disa nga punimet e tija per te cilat ky person po vleresohet nga ana e moderatoreve jane:
    Citim Postuar mė parė nga ujku2
    ec bre a ta *** nenen ne sy bashkevendasi yt e tash ala po shkrun keso kopalla shko more mytu shka
    Ose
    hej gjojo ta kemi ndjek turklun shko ne turqi a e di ta ****** familjen a ala me armiq bashkpunon bre
    ose
    o gjergj shqiperia te lumt dora e emendja, duhet te ja humbim faren spijunave he nenen e nenes ja shulofsha.
    ose
    llokum i jem kam me ta qij cdo gje, merre nr tim: +444282082084.
    Edhe kjo eshte imella ime. guri1@live.com.
    Shkruj nese guxon nr tend edhe imellen tende

ose
    ece bre se po ta qij me kuran e iman, me din e islam, shko qije nene tende more spijune.
    ose
    humbni krejt muslimant se po ja uqij te gjallet e te vdekurit.Spijuna
    A ka nevoje te sjelli postime nga ky person i famshem akoma ose jo ?!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Nqs keta tipa vazhdojne te shajne dhe nqs se keta tipa vazhdojne te tolerohen akoma prej moderatoreve, atehere sic duket ky forum do te duhet qe te mbahet me tipa te tille.
    Une per veten time largohem nga ky forum, dhe u bej ftese te gjithe shqiptareve musliman qe ndjehen te ofenduar nga sjelljet e moderatoreve dhe nga postimet e ketyre tipave te bejne te njejten pune.

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Ke te drejte.

Fjalor rruge qenka. Sa shume postime i paskan shpetuar moderatoreve me kete fjalor.

No comment

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga suadabolzano Lexo Postimin
    Ke te drejte.

Fjalor rruge qenka. Sa shume postime i paskan shpetuar moderatoreve me kete fjalor.

No comment
    Nuk ju kane shpetuar jo, po ata i lejojne me qellim qe tju shpetojne postimet e tilla, te kisha qene une ose dikush tjeter gjate kohe do ta kishte marre perjashtimin, por per shkak pse behet fjale per tipa qe ofendojne dhe shajne shqiptaret musliman, tolerohen nga ana e moderatoreve.

Por si do qofte, te falemenderoj per mirekuptimin.

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    kot e ke o wlla ky forum me shum esht duke shkuar drejt nje forumi rugacesh sesa nje forum ku mund te meson dikush dicka

mos e lodh veten nese ske pun me te dobishme ateher hyn dhe meru me keta tipa

propozimi im

pasiqe askush s ndermer asgje kundra postimeve me sharje te qarta ateher gjith forumistat qe jan ne vetedije duhet ti injorojn shkrimet e ketyre pisave dhe mos ju pergjigjen hiq ama hiq leri qent le te lehin pas pisllekut te tyre

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    ua nuk kan turp moderatoret rrin perjashtojn te tjer po keta i tolerojn nuk e kuptoj....turp te ken nji hjer qe kan folur keshtu...dhe ju moderator ku jeni kur duheni?????
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    kot e ke o wlla ky forum me shum esht duke shkuar drejt nje forumi rugacesh sesa nje forum ku mund te meson dikush dicka

mos e lodh veten nese ske pun me te dobishme ateher hyn dhe meru me keta tipa

propozimi im

pasiqe askush s ndermer asgje kundra postimeve me sharje te qarta ateher gjith forumistat qe jan ne vetedije duhet ti injorojn shkrimet e ketyre pisave dhe mos ju pergjigjen hiq ama hiq leri qent le te lehin pas pisllekut te tyre
    O vlla une per vete e kam vendos, nese nuk shikoj ndryshimtek ky forum, une largohem. Nuk kam nevra te merrem me njerez te tille. Ti e fut ne listen e injormit me nje nofke, ndersa ai futet me nofke tjeter dhe perseri shan dhe une perseri jam i detyruar te lexoj sharjet e tyre.

Provo vellau i dashur ti te shajsh ne kete menyre, te perjashtojne qe kurre te mos futesh me ne kete forum, por sic duket ketu vlen ligji i Maliqit.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    ua nuk kan turp moderatoret rrin perjashtojn te tjer po keta i tolerojn nuk e kuptoj....turp te ken nji hjer qe kan folur keshtu...dhe ju moderator ku jeni kur duheni?????
    E pra edhe une kete gje jam duke pyetur veten, a kane nje cik ftyre moderatoret ose jo!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Gjilani
    Nga cod3r nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 13:18
  3. Ortodoksia dhe Shqipėria
    Nga shendelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16
  4. Publikohet portali i forumit
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2003, 12:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •