Ca shonc kvrve qe keni mer amon.
Ca shonc kvrve qe keni mer amon.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Edhe pse na kan munguar shume lojtare po perseri aritem qe te fitonim edhe se kemi pas disa raste shume te mira po perseri jam i knaqur kur e di se me cilet lojtar kemi fituar dhe sa jemi te lodhur, shpresoj qe ta marim veten pak dhe kunder Portos te tregojm se vertet jemi fuqi.
Sui generis
Gjynah Qe Paskan Fitu Me Ate Rezultat Un Pritja Ndonje 4 Me 0 Lool
I DiD NoT AsK 2 B AlBaNiAn , I JuSt GoT LuCkY
AlBaGiRl
ky trapi italian edhe pse zere se e ka qeth koken tullac , prape i rregullon ato floket sikur i ka 2 metra te gjate ku lun ne fushe.
tamam adoleshent italian .
me fat fitoi man u.
liverpoli po paraqitet 100% me mire se man u keto javet e fundit. man u duhet te kishe humb me aston villen e duhet te kishte barazuar me sunderland. liverpoli duhet te ishte ne vend te pare qe tani. nejse, une mendoj se man u humb pike me tottenhamin dhe sigurisht me arsenalin dhe wiganin ndeshjen e fundit . nqs mban kete ritem qe ka pase deri tani liverpoli , them se e kap man u , bile ka shume shance ta fitojne premiershipin.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Smth_Poetic : 11-04-2009 mė 20:52
Qent lehin karavanet vazhdojnė...
Sui generis
ju dy me lart jeni tifozet me leshko te man u qe kam debatuar deri tani.
nuk ju ve faj. shqipet qe jane bere me ekipet angleze kur kane ardh ne kete shtet , zakonisht se kane pase haberin fare te futbollit para se te vinin ne kete shtet. ose ose (me keq akoma) i nderrojne ekipet e ''zemres'' si prostitutat klientet e tyre.
Hajde more te festojme,e te tjeret inatcore le te komentojne.
Qeni qe s'leh han!!!
Krijoni Kontakt