Po a e din ti pse e ka braktisur te shoqin ajo ,pse beheni avokatet e djallit ?
Kush e di ēfare i ka hequr shpirti me ate burre ,shif ēfare mostre deri sa arrin ja pret kembet .
Flisni kollaj kshu nga jashte pa ditur si jan gjojnat ,mbase ka qene rruga e vetme per te shpetuar nga mostra .
Mos me thuaj (kursej)qe ta denanconte ,ta ēonte ne gjykate e tjere,
dihet dhuna ne familjet shqiptare dhe'' ndihma'' e shtetit.
Kėshtu ėshtė kur kakarisin pulat ! lol
Nuk kane rendesi detajet. Rendesi ka fakti qe po te ishte gjalle Darwini, do shfaqte interes ne revizionimin e Teorise se Evolucionit po te shpenzonte dy jave ne Arnavutluk.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Un nuk po mbroj as burrin, as grun...Sic u shpreha edhe me lart,trurin nje grusht me miza eshte,mund edhe ti ket shku per dhjam qeni te shkretit,(nuk jam duke e mbrojt eee)...gjths shkaqet jan shum siperfaqesore,nuk mund te gjykohet asnji...sepse ka pas edhe nga ato raste qe ka ik gruja me dashnor jasht vendit dhe e ka len burrin vetem me femije...dhe nuk eshte aspak e lehte te rrisesh dy femije nje 10 vjec e tjetrin 12 vjec,te mbash edhe opinionin e te tjerve mbi shpatulla,e te flesh vetem cdo nate tu mendu se ca po ben e shoqja...
Really Dude... Get A Life!!!
KRENOHEMMMM QE JOMMMMM SHQIPTARRRRRRRRR OLLLEEEE OLLEEEEE
Gezohuni o te dashurit e mi gėzohuni me turpėsi , gėzoheni me padituri , gėzoheni me njerėz tė pamoralshėm ooooo Vėllezėr nuk jemi ne ata qė duhet krenuar mė mirė ėshtė tė ulim koken duke thėnė : UNĖ JAM SHQIPTAR , unė mendoj se ėshtė mė e logjikshme.
Ooo vėllezėr ne jemi ata qė i shkaktojmė dhimbje vetes ton , ne jemi individėt qė krijojmė kolektivitet ( nė zemrat tona ) .
Ne jemi ata qė krenohemi me gjėra qė nuk duhet krenuar.
Ne jemi PATRIOTAT qė nuk pėrdorim trurin .
Ne jemi ata qė i mshojmė shkelm REALITETIT , e realiteti ėshtė kunder nesh o vėllezėr , ne duhet tė mundohem ta ndreqim kėtė realitet tė dhimbshėm e tė frikshėm e tė pamohueshėm .
Mua do mė vinte marre tė thosha : PROUD TO BE A ALBANIAN
mua do mė vinte marre tė thosha : KRENAR QĖ JAM SHQIPTAR
Uleni kokėn oooo shqiptar kjo argumenton krenarin tonė pėr tė qenė SHQIPTAR .
( Mvjen keq ndoshta ėshtė fyese por ėshtė REALITET ) .
o njeres si ilodhur qe jam nga jeta19 vjet,emigrant mendimi im pse ja ka ba aq mir se femrat ktu kan ik per l,,e,,s//tgjitha jan ndar nga burrat moren traditen europjane kuptoni e kan mendjen vetem per ta fut me vjen keq per femit .mendimi vllait babes ok
Tiranė, nėna var veten pasi i vdes djali 10 vjec
Tragjedi e dyfishtė nė periferi tė Tiranės. Nėna e njė fėmije 10 vjecar vari veten pasi kishte gjetur tė vdekur djalin nė divan. "Gazeta Shqiptare" boton letrėn qė la gruaja para se tė vetėvarej.
TIRANE- Njė ngjarje e rėndė tronditi dje familjen Hoxha nė periferi tė Tiranės. Ruzhdije Hoxha, 32 vjece ka vendosur tė var veten pasi ka gjetur tė vdekur nė divan djalin e saj 10 vjecar. E ndjerė nė faj, e vetme nė shtėpi, dhe nė kushtet e njė tronditjeje tė rėndė psikologjike, 32 vjecarja ka gjetur njė kabėll elektrik, tė cilin e ka lidhur nė ballkon dhe ku ka kryer dhe vetėvrasjen. Ngjarja, sipas policisė ka ndodhur rreth orės 8:00 tė mėngjesit tė ditės sė djeshme nė banesėn e saj nė katin e tretė tė njė pallati, nė rrugėn e Kamzės, pranė shkollės "Isa Boletini.
Djali i saj 10 vjecar, Xhonatan, kishte qenė i sėmurė me temperaturė dhe Ruzhdija fajėsonte veten pse nuk e kishte ēuar nė spital gjatė natės. Nė atė moment nė banesė nuk ka pasur anjeri, psai bashkėshorti 39-vjeēar Jeshari punonte si emigrant nė Greqi, ndėrsa e e vjehrra kishte njė javė qė kishte vajtur po nė Greqi tek e bija. Para se tė kryente vetėvrasjen gruaja e re ka shkruar njė letėr ku i kėrkon falje dhe i lė amanet ta varrosin nė njė varr me djalin e saj.
Gazeta Shqiptare boton sot letrėn e fundit tė sė resė mes tė cilave shkruante Djali kishte temperatura dhe mendova se kishte grip. Nuk vendosa se duhej cuar te mjeku. Tani qė ai vdiq nuk e dua mė jetėn pa djalė. Tė mė falin pėr kėtė qė po bėj, por amaneti im i fundit ėshtė tė mė varrosin nė varr me djalin. . Ishin banorėt ata qė kanė dalluar trupin e pajetė dhe tė varur nė ballkon dhe kanė njoftuar policinė.
Trupat e pajetė tė Ruzhdijes dhe djalit Xhonaldit, janė dėrguar pėr ekspertizė mjekoligjore nė Morgun e Tiranės. Dy ekspertė tė policisė dhe mjekėsisė ligjore kanė kryer kėqyrjen dhe autopsinė e trupave tė pajetė, duke rikonfirmuar versionin e policisė se Ruzhdija ėshtė vetėvarur nė kushtet e depresionit tė thellė psikik ku ka rėnė, pasi ka parė qė i ka vdekur djali.
Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .
motra ca bante vetem ne kallamat dhe fmit larg nenes kush do igatunte baba
Krijoni Kontakt