Kte duhet te thoje.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
E ja e thash ...
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Postuar më parë nga ardis me pelqen te shkembej mendime me ty patjeter edhe mua gjithashtu
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar më parë nga Izadora patjeter edhe mua gjithashtu Mos harro qe jam edhe une ketu,qe me pelqen te shkembej mendime me ty.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Postuar më parë nga BlooD_VenoM Mos harro qe jam edhe une ketu,qe me pelqen te shkembej mendime me ty. honey kerkoje divorcin nga ty ich bring dich um
Postuar më parë nga Izadora honey kerkoje divorcin nga ty ich bring dich um Moooooossss,tani me le,ne kohe krize?
Postuar më parë nga Izadora honey kerkoje divorcin nga ty ich bring dich um Ke moj ??????????? u dashka nejt larg teje sot Si ma bone gjumin mire ...qeke ngritur me nerva kshtu ?????
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar më parë nga goca-bules Ke moj ??????????? u dashka nejt larg teje sot Si ma bone gjumin mire ...qeke ngritur me nerva kshtu ????? PO me le mua,po si guxon ajo njehere.I thuaj pak i thuaj.
Postuar më parë nga goca-bules Ke moj ??????????? u dashka nejt larg teje sot Si ma bone gjumin mire ...qeke ngritur me nerva kshtu ????? jo mi shpirto cer nervash : ngaqe e du shume dreqin prandaj e thashe blood-venom --------------PAQE ; ) : D
Postuar më parë nga Izadora jo mi shpirto cer nervash : ngaqe e du shume dreqin prandaj e thashe blood-venom --------------PAQE ; ) : D Ohhh cme c'lirove.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt