Close
Faqja 63 prej 65 FillimFillim ... 13536162636465 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 621 deri 630 prej 643
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Asgje Goldo. Kane qene momente te cilat nuk harrohen lehte. Me Effenberg, Kahn, Scholl, Lizarazu, Linke, Kuffour, Elber etj ky ekip ishte i pandalshem. Kur sheh qe sot ne vend te ketyre legjendave lujne mercenare si Van Bolja, Ribery, Podolski etj te vjen me verte per te qare. Nqs do kishim vetem legenden "Effe der Cheffe", FC Bayern Munchen do kishte fituar ne Camp Nou jo te kishte Messin por edhe Maradonen te kthente Barcelona.
    ke plotesisht te drejte
    edhe schweini po ma merzit kete sezon
    po mos ki frike dhe pa effen do i mbysim katalant
    JO SEKS PARA MARTESE

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Sa lart e qoni Messin mo nesër mbrojtje ka me luajt se ne sulm LAHM ka mja lidh komet

BAYERNNNNNNNNNNNNNNN BAYERRRRRRRRRRRRRNNN
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    ke plotesisht te drejte
    edhe schweini po ma merzit kete sezon
    po mos ki frike dhe pa effen do i mbysim katalant
    Kam ndryshuar psotimin tim duke futur nje kuote te famshme te Effenberg. Fati e do qe ne vend te tij te kemi nje plehre hollandeze qe deshtimin e quan sukses si Van Bolja.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    van bolja e then qafen sezonin qe vjen
    po ta durojme dhe pak
    JO SEKS PARA MARTESE

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560

Podolski: Championsi për të harruar Bundesligën

Bajerni i Mynihut nuk do të përsërisë të njëjtat gabime si në kampionat kundër Volfsburgut

Lukas Podolski synon të lërë pas Bundesligën dhe të harrojë kujtimet e humbjes së thellë 5-1 kundër Volfsburgut dhe ta inspirojë Bajernin e Mynihut drejt fitores kundër skuadrës së tij të preferuar në kohën e fëmijërisë, Barcelonës. Të dyja skuadrat do të ndeshen nesër për çerekfinalet e Ligës së Kampionëve. Lojtari 23-vjeçar ka luajtur për 90 minuta kundër Volfsburgut, në humbjen më të thellë të Bajernit këtë sezon. Ndeshja e sotme në “Camp Nou” i ofron Bajernit shansin e menjëhershëm për të treguar se ata janë ende të fortë. “Kam qenë një tifoz i madh i Barcelonës prej vitesh, edhe pse e di se nuk ka vend për mëshirë kur të ndeshemi”, ka thënë Podolski. “Do të shkojmë në Barcelonë për të marrë të paktën një barazim. E vetmja mënyrë për të harruar humbjen 5-1 në Bundesligë është të luajmë mirë kundër Barcelonës. Ky është edhe synimi im”, ka shtuar ai.

Lojtarët e preferuar Krahas skuadrës së tij të zemrës, Këlnit, Podolski pranon se ka qenë gjithnjë tifoz i skuadrës katalanase. “Vite më parë unë isha tifoz i dy klubeve: i Këlnit dhe i Barcelonës. Mbaj mend kur Barça kishte lojtarë të shquar si Hristo Stoiçkov, Rivaldo dhe Romario. Kur luaja në shkollë, unë doja të isha Rivaldo i ri, madje e thërrisja veten ashtu. Secili fëmijë ka lojtarët e tij të preferuar dhe unë kisha Rivaldon”.
    Makinë e prishur Disfata kundër Volfsburgut i dha fund serisë prej katër fitoresh rradhazi në kompeticione të ndryshme dhe Podolski dëshiron të kuptojë se çfarë nuk shkoi si duhet. “Eshtë vërtet e vështirë të shpjegoj atë që ndodhi”, tha ai. “Ne luajtëm mirë në pjesën e parë. Edhe kur pësuam golin e parë, u përgjigjëm shumë shpejt. Në pjesën e dytë ishim si makinë e prishur. Përse? Nuk e kam idenë, por di një gjë, se metoda më e mirë për të marrë veten është të luajmë mirë kundër Barcelonës”.

Paralajmërimi Duke qenë i vetëdijshëm për formën e shkëlqyer të Barcelonës në kampionat dhe në Ligën e Kampionëve këtë sezon, Podolski ka thënë se do të ishte gabim të mos i jepej asnjë shans Bajernit për të kaluar në gjysmëfinale kundër Liverpulit ose Çelsit. “Të gjithë e dimë se ç’skuadër e fortë është Barcelona”. Por lojtarët e Bajernit nuk e kanë harruar që skuadra e tyre nuk e ka provuar humbjen këtë sezon në këtë kompeticion. “Ne ndihemi mirë kur luajmë në Champions, prandaj nuk duam të kapitullojmë që përpara ndeshjes. Do të ishte një gabim i madh. Do të luajmë kundër gjigantëve, por edhe vetë jemi gjigantë. Futemi në këtë ndeshje për të luajtur mirë. Cili do të ishte një rezultat i mirë në Barcelonë? Sigurisht që duam të fitojmë, kurse barazimi është minimnumi”.
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Kam ndryshuar psotimin tim duke futur nje kuote te famshme te Effenberg. Fati e do qe ne vend te tij te kemi nje plehre hollandeze qe deshtimin e quan sukses si Van Bolja.
    O Vella Po Iken Ato Koherat Kur I Dridheshin Gjynjet Te Gjitha Ekipeve Kur kishin Ata Lojtar
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ca bahet keshtu o vllezer bavareze
    se po me luajne mendt e kokes
    JO SEKS PARA MARTESE

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ku jeni ooo trima ahahhaha 4 me 0 deri tani

Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Ti themi Lamtumir chempios se paska gjetur kuanj te lodhur sot
    barcelona dhe hallall ja beft

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    hahha bimo je mire kshtu? gjaku ne maje te kokes me ka hyp

ky klinsman sja ka iden cka duhet me bo me bayern

ky pisi(messi) ndalet kurqysh Lahmi na ka mbet jasht aj tjetri BUTT heroi i ndeshjes merret vesh qe eshte amator me shkurt perveq riberys ska askush cka kerkon ne ate stadion

Ps: harrova altin top duhet urgjentisht te perzihet jo nga bayern po nga gjermonia :S
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Tema të Ngjashme

1. FC Bayern München - Klubi Bavarezëve
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 02-07-2009, 13:53
  2. Klubi FC Bayern München
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 24-04-2006, 14:17
  3. Derby i Milanos: Milan 1 - 0 Inter
    Nga Isomer937 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 15-04-2006, 04:39
  4. Klubi Bavarezëve #2 (Bayern München )
    Nga bayern në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 05-02-2005, 11:38
  5. Kampionët në BundesLiga: 1903-2004.
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2004, 07:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •