Sa lart e qoni Messin monesër mbrojtje ka me luajt se ne sulm LAHM ka mja lidh komet
BAYERNNNNNNNNNNNNNNN BAYERRRRRRRRRRRRRNNN
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
van bolja e then qafen sezonin qe vjen
po ta durojme dhe pak
JO SEKS PARA MARTESE
Bajerni i Mynihut nuk do të përsërisë të njëjtat gabime si në kampionat kundër Volfsburgut
Lukas Podolski synon të lërë pas Bundesligën dhe të harrojë kujtimet e humbjes së thellë 5-1 kundër Volfsburgut dhe ta inspirojë Bajernin e Mynihut drejt fitores kundër skuadrës së tij të preferuar në kohën e fëmijërisë, Barcelonës. Të dyja skuadrat do të ndeshen nesër për çerekfinalet e Ligës së Kampionëve. Lojtari 23-vjeçar ka luajtur për 90 minuta kundër Volfsburgut, në humbjen më të thellë të Bajernit këtë sezon. Ndeshja e sotme në “Camp Nou” i ofron Bajernit shansin e menjëhershëm për të treguar se ata janë ende të fortë. “Kam qenë një tifoz i madh i Barcelonës prej vitesh, edhe pse e di se nuk ka vend për mëshirë kur të ndeshemi”, ka thënë Podolski. “Do të shkojmë në Barcelonë për të marrë të paktën një barazim. E vetmja mënyrë për të harruar humbjen 5-1 në Bundesligë është të luajmë mirë kundër Barcelonës. Ky është edhe synimi im”, ka shtuar ai.
Lojtarët e preferuar Krahas skuadrës së tij të zemrës, Këlnit, Podolski pranon se ka qenë gjithnjë tifoz i skuadrës katalanase. “Vite më parë unë isha tifoz i dy klubeve: i Këlnit dhe i Barcelonës. Mbaj mend kur Barça kishte lojtarë të shquar si Hristo Stoiçkov, Rivaldo dhe Romario. Kur luaja në shkollë, unë doja të isha Rivaldo i ri, madje e thërrisja veten ashtu. Secili fëmijë ka lojtarët e tij të preferuar dhe unë kisha Rivaldon”.
Makinë e prishur Disfata kundër Volfsburgut i dha fund serisë prej katër fitoresh rradhazi në kompeticione të ndryshme dhe Podolski dëshiron të kuptojë se çfarë nuk shkoi si duhet. “Eshtë vërtet e vështirë të shpjegoj atë që ndodhi”, tha ai. “Ne luajtëm mirë në pjesën e parë. Edhe kur pësuam golin e parë, u përgjigjëm shumë shpejt. Në pjesën e dytë ishim si makinë e prishur. Përse? Nuk e kam idenë, por di një gjë, se metoda më e mirë për të marrë veten është të luajmë mirë kundër Barcelonës”.
Paralajmërimi Duke qenë i vetëdijshëm për formën e shkëlqyer të Barcelonës në kampionat dhe në Ligën e Kampionëve këtë sezon, Podolski ka thënë se do të ishte gabim të mos i jepej asnjë shans Bajernit për të kaluar në gjysmëfinale kundër Liverpulit ose Çelsit. “Të gjithë e dimë se ç’skuadër e fortë është Barcelona”. Por lojtarët e Bajernit nuk e kanë harruar që skuadra e tyre nuk e ka provuar humbjen këtë sezon në këtë kompeticion. “Ne ndihemi mirë kur luajmë në Champions, prandaj nuk duam të kapitullojmë që përpara ndeshjes. Do të ishte një gabim i madh. Do të luajmë kundër gjigantëve, por edhe vetë jemi gjigantë. Futemi në këtë ndeshje për të luajtur mirë. Cili do të ishte një rezultat i mirë në Barcelonë? Sigurisht që duam të fitojmë, kurse barazimi është minimnumi”.
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
ca bahet keshtu o vllezer bavareze
se po me luajne mendt e kokes
JO SEKS PARA MARTESE
Ku jeni ooo trima ahahhaha 4 me 0 deri tani![]()
Ti themi Lamtumir chempios se paska gjetur kuanj te lodhur sot
barcelona dhe hallall ja beft
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
hahha bimo je mire kshtu? gjaku ne maje te kokes me ka hyp
ky klinsman sja ka iden cka duhet me bo me bayern
ky pisi(messi) ndalet kurqysh Lahmi na ka mbet jasht aj tjetri BUTT heroi i ndeshjes merret vesh qe eshte amator me shkurt perveq riberys ska askush cka kerkon ne ate stadion
Ps: harrova altin top duhet urgjentisht te perzihet jo nga bayern po nga gjermonia :S
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Krijoni Kontakt