hik ri dreq as njoni siper as njoni posht se te dy jeni nja 100 kile![]()
hik ri dreq as njoni siper as njoni posht se te dy jeni nja 100 kile![]()
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Un 100 kile? Kush te ka rrejt mi?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
ti na paske rrejt mer si nuk ke turp more menefregist
......xhuxhu me ka then hahahahaha
Po pra, te kam rrejt ene Xhuxho te ka rrejt, se sjam 100 kile, po jam 143 kile. Mos na ulni peshen ju lutna!!!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
E martume? Edhe un qe doja me gjet nuse..
1 jashte nga lista. Ike Tironce, spate fat.
Kan ngel edhe 39 tani per ty pyt.
ua qyqa pse me mos bo sikur nuk di ti qe jam e martume une mer ja edi xhuxhu...na fal per peshen po doja te beja icik elegant more hahahahaha........po kush jan ato 39 more une isha e 40 eeee...hahahaha
Jo ti ishe anej nga 17-ta.. lol
Un se dija qe ishe e martume mi, ato sms e mia gjith dashni e romantike, kot ti paskam nis une?
yt.. tradhtare qafire![]()
ua dhe me ke pare me burrin ne fotografi more si harrove ti pse kush ishte ai vllai im apo ca....hahahaha
ua po une jam rob zoti more pranej po ti coj lekte qe ke harxhu me sms qe mi ke cu hahahaha...
trathtar je ti mer cuni keq se me ke then gjithmon jam njishi ke ty...hahaha
Te pata thene qe je nr-1-shi .. po meqe je tradhtare e qafire edhe mke tradhtu, do te djeg me benzine e berutqafire
Krijoni Kontakt