humbja e riberi do ishte katastrofe per bayernin
humbja e riberi do ishte katastrofe per bayernin
JO SEKS PARA MARTESE
po he se gjejn tjeter me te mir se ribery nuk do te thot qe iken ribery
skuadra mer fund nuk esht vetem ai si lojtar ka dhe tjer me te mir se ai
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Ky artikull nuk thot asgje, edhe Ronldinho eshte sponsori i Nike por prape vajti te nje skuadre qe ka sponsor adidas.
Welt Meister 2014
Nuk besoj se do merrni Toulalan , se keni Timoschuk shkaterrues. Megjithese per mendimin tim Toulalan eshte shume me i mire se Timoschuk.
Ribery e moret nga Marseille apo jo? Hidhu nje sy shitjeve te Lyon dhe flasim pastaj
Ata na shiten Abidalin per 20 milion qe eshte mbrojtes krahu dhe ishte 28 vjec kur e morem ne. Toulalan eshte nje nga lojtaret kyc te Lyon keshtu qe ose do jepni nja 35-40 milion ose nuk e merrni fare.
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Bayerni s'ka per te hedhur kurre 40 milion euro per nje lojtar. Edhe sikur te ishte 30 milion bordi drejtues do ishte prape ne dyshim. Thjesht Bayerni nuk eshte nje nga ato klube.
Welt Meister 2014
E bujshme. Debatik Curri dhe Armend Dallku do të jenë sot nën vëzhgimin e një skauti të famshëm, që përfaqëson, as më pak e as më shumë, por Bajernin e Mynihut. Pas publikimit të lajmit në mediat ukrainase, një gjë e tillë u konfirmua zyrtarisht për “Panorama Sport” nga Debatik Curri. “Po, është e vërtetë”, pohoi mbrojtësi kuqezi, nëpërmjet linjës telefonike nga qyteti i Polltavës. Më pas, Curri sqaron: “Kemi mësuar nga klubi, që në ndeshjen kundër Ilitçivets Mariupolit, do të na ndjekë një menaxher i njohur, i cili është përfaqësues i Bajernit të Mynihut. Kaq mund të them, pasi nuk është se ka ndonjë gjë konkrete. Personalisht di vetëm që menaxheri i Hamburgut më ka vëzhguar në dy ndeshjet e kombëtares.
Tani shpresoj që të fitojmë nesër (sot) dhe natyrisht të bëj një paraqitje të mirë.” Vorskla Polltava, ku aktivizohen prej vitesh dy kuqezinjtë, përballet në fushën e vet kundër Ilitçivets Mariupolit. Në tribunën “VIP” do të jetë “skauti” bavarez, Egon Kurdes. Sipas uebsajtit “football.ua”, ky i fundit ka marrë kontakte me klubin e Vorsklës, në mënyrë që të shtunën t’i rezervohej një vend. Kujtojmë që interesim konkret për Currin dhe Dallkun kanë pasur klube turke dhe ruse. Vlen për t’u përmendur Dinamo e Moskës dhe Gallatasarai. Ndërkohë, kontrata e tyre me Vorsklën, përfundon në fillimin e vitit 2010. /shqipmedia/
ps: loja mes Wolfsburg dhe Bayern eshte mjaft interesante shënoi wolfsburg brenda 1 minuta LUCAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Toni Barazoi. Pjesa pare perfundoi.
44' [1 - 0] C. Gentner
45' [1 - 1] L. Toni
Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 04-04-2009 më 10:13
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
K.O. Bayerni minuta 77 5 -1 po humb![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 04-04-2009 më 11:04
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Oooooooooooooooooooo Bimo ku je more se ke hum fare
çbohet me Bayernin kshtu ..........doni me fitu dhe me Barcelonen
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Dhe merrni guximin e thoni : Do kualifikohemi me Barcelonen !!!!! Kjo eshte per LOOOL
Hahahahahaahahahahahahahahaha
Kur ju pallon 5 - 1 Wolfsburgu, nga Barcelona te na thoni dhe nje FALEMINDERIT pas pallimit qe do pesoni ne CAMP NOU.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Krijoni Kontakt