Close
Faqja 59 prej 65 FillimFillim ... 9495758596061 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 581 deri 590 prej 643
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    humbja e riberi do ishte katastrofe per bayernin
    JO SEKS PARA MARTESE

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    po he se gjejn tjeter me te mir se ribery nuk do te thot qe iken ribery
    skuadra mer fund nuk esht vetem ai si lojtar ka dhe tjer me te mir se ai
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Ky artikull nuk thot asgje, edhe Ronldinho eshte sponsori i Nike por prape vajti te nje skuadre qe ka sponsor adidas.
    Welt Meister 2014

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Ivica Oliç, Anatoli Timoshuk e Aleksander Baumjohan janë futbollistët që Bajerni i Mynihut ka blerë, përpara sezonit të ardhshëm. Por klubi bavarez nuk dëshiron të ndalet me kaq. Nga Gjermania vjen lajmi në lidhje me një interesim të fortë nga ana e Bajernit, për Zheremi Tulalan, mesfushor i Lionit. Bernard Lakomb, këshilltari i deleguar i lionezëve, megjithatë ka dashur të paralajmërojë Bajernin: “Kemi pasur futbollistë të tjerë, që kanë luajtur në rolin e tij, si Esien e Diarra, përreth të cilëve kishim idenë për të ndërtuar një projekt, megjithatë ata u larguan. Nëse do të na ofronin 40 milionë euro, do të nisim të negociojmë”, ka deklaruar Lakomb në “Aujourd’hui Sport”. /panoramasport/
    Nuk besoj se do merrni Toulalan , se keni Timoschuk shkaterrues. Megjithese per mendimin tim Toulalan eshte shume me i mire se Timoschuk.

Citim Postuar më parë nga Altin1 Lexo Postimin
    40 milion euro

Ne morrem Ribery per 25 milion
    Ribery e moret nga Marseille apo jo? Hidhu nje sy shitjeve te Lyon dhe flasim pastaj
    Ata na shiten Abidalin per 20 milion qe eshte mbrojtes krahu dhe ishte 28 vjec kur e morem ne. Toulalan eshte nje nga lojtaret kyc te Lyon keshtu qe ose do jepni nja 35-40 milion ose nuk e merrni fare.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Bayerni s'ka per te hedhur kurre 40 milion euro per nje lojtar. Edhe sikur te ishte 30 milion bordi drejtues do ishte prape ne dyshim. Thjesht Bayerni nuk eshte nje nga ato klube.
    Welt Meister 2014

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278

Bajerni i Mynihut vëzhgon Currin e Dallkun

E bujshme. Debatik Curri dhe Armend Dallku do të jenë sot nën vëzhgimin e një skauti të famshëm, që përfaqëson, as më pak e as më shumë, por Bajernin e Mynihut. Pas publikimit të lajmit në mediat ukrainase, një gjë e tillë u konfirmua zyrtarisht për “Panorama Sport” nga Debatik Curri. “Po, është e vërtetë”, pohoi mbrojtësi kuqezi, nëpërmjet linjës telefonike nga qyteti i Polltavës. Më pas, Curri sqaron: “Kemi mësuar nga klubi, që në ndeshjen kundër Ilitçivets Mariupolit, do të na ndjekë një menaxher i njohur, i cili është përfaqësues i Bajernit të Mynihut. Kaq mund të them, pasi nuk është se ka ndonjë gjë konkrete. Personalisht di vetëm që menaxheri i Hamburgut më ka vëzhguar në dy ndeshjet e kombëtares.
    Tani shpresoj që të fitojmë nesër (sot) dhe natyrisht të bëj një paraqitje të mirë.” Vorskla Polltava, ku aktivizohen prej vitesh dy kuqezinjtë, përballet në fushën e vet kundër Ilitçivets Mariupolit. Në tribunën “VIP” do të jetë “skauti” bavarez, Egon Kurdes. Sipas uebsajtit “football.ua”, ky i fundit ka marrë kontakte me klubin e Vorsklës, në mënyrë që të shtunën t’i rezervohej një vend. Kujtojmë që interesim konkret për Currin dhe Dallkun kanë pasur klube turke dhe ruse. Vlen për t’u përmendur Dinamo e Moskës dhe Gallatasarai. Ndërkohë, kontrata e tyre me Vorsklën, përfundon në fillimin e vitit 2010. /shqipmedia/

ps: loja mes Wolfsburg dhe Bayern eshte mjaft interesante shënoi wolfsburg brenda 1 minuta LUCAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Toni Barazoi . Pjesa pare perfundoi.

44' [1 - 0] C. Gentner
    45' [1 - 1] L. Toni
    Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 04-04-2009 më 10:13
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    K.O. Bayerni minuta 77 5 -1 po humb
    Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 04-04-2009 më 11:04
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    K.O. Bayerni minuta 77 4 -1 po humb
    hajt mos u merzit,

se ket vit Bayerni o ekip pa byth,....

i ka lojtaret si komptarja shqiptare, a shikohen dallku dhe curri per ti marr me bayernin
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Oooooooooooooooooooo Bimo ku je more se ke hum fare

çbohet me Bayernin kshtu ..........doni me fitu dhe me Barcelonen
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Dhe merrni guximin e thoni : Do kualifikohemi me Barcelonen !!!!! Kjo eshte per LOOOL
    Hahahahahaahahahahahahahahaha

Kur ju pallon 5 - 1 Wolfsburgu, nga Barcelona te na thoni dhe nje FALEMINDERIT pas pallimit qe do pesoni ne CAMP NOU.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Faqja 59 prej 65 FillimFillim ... 9495758596061 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. FC Bayern München - Klubi Bavarezëve
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 02-07-2009, 13:53
  2. Klubi FC Bayern München
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 24-04-2006, 14:17
  3. Derby i Milanos: Milan 1 - 0 Inter
    Nga Isomer937 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 15-04-2006, 04:39
  4. Klubi Bavarezëve #2 (Bayern München )
    Nga bayern në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 05-02-2005, 11:38
  5. Kampionët në BundesLiga: 1903-2004.
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2004, 07:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •