Pershendetje Xheneta.
Po filloj me nje kontradikte. Nuk behet dallim ne mes Profeteve...
2:136. Ju (besimtarė) thuani: "Ne i besuam All-llahut, atė qė na u shpall neve, atė qė iu shpall Ibrahimit, Ismailit, Is'hakut, Jakubit dhe pasardhėsve (tė jakubit qė ishin tė ndarė nė dymbedhjetė kabile), atė qė i ėshtė dhėnė Musait, Isait dhe atė qė iu ėshtė dhėnė nga Zoti i tyre pejgamberėve, ne nuk bėjmė dallim nė asnjėrin prej tyre dhe ne vetėm atij i jemi bindur.
Ne nje ajet tjeter thuhet se Muhamedi eshte i mbi Profetet e tjere. Ne shahadet eshte i perfshire vetem Muhamedi, nese allahu nuk do te bente dallim do te futej edhe Jezusi (qe konsiderohet si Profet i larte ne Kuran, me shpesh se Muhamedi permendet ne Kuran dhe ka mrekulli qe Muhamedi as ne enderr nuk mund t'i bente).
Edhe nje kontradikte, Muhamed, Muhamed, Muhamed...
qitash po na del AHMED. Kete kontradikte desha t'ia postoj La Lunes, po qe po ta postoj ty.
61:6. Dhe, kur Isai, biri i Merjemes tha: "O beni israilė, unė jam i dėrguar i All-llahut te ju, jam vėrtetues i Tevratit qė ishte para meje dhe jam pėrgėzues pėr njė tė dėrguar qė do tė vijė pas meje, emri i tė cilit ėshtė Ahmed!" E kur ai u erdhi atyre me argumente tė qarta, ata thanė: "Kjo ėshtė magji e hapėt".
Krijoni Kontakt