Close
Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 147
    HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    cfar pelhera jane mer,, ne shkollat publike (laike) ne amerik ke te drejt ti mbash, kurse moracaket sypalar ne shqiperi, nuk i lejojne, eh .
    duan te kenaqin epshtin kriminelat
    te isha atje, do ti kisha futur nje te rafur ati drejtorit te shkolles, ta mbante mend deri ne vdekje
    nuk jane tjeter vecse qener, dhe bejne punen e qenerve.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    pa ofendime,mundet edhe ashtu,llapi-nuk jan kan ber mire,sepse ajo shpreh deshiren e saj te mbulohet sdi cte keqe ka ketu,ka ne shkoll qe shkojn edhe me mini mirepo ajo gje sju pengon profesorave laik,ska dert nuk esht ky rast i par as i fundit,shpresojm te behet mir dhe gjejn zgjidhje

mos u kenaqeni asnjeher me mundimet e dikujt,pamvarsisht te cfardo lloji qofshin

PANOJAT-mir thot drague mos u nervozo burr,lere cdo kush te thot cka te don,ata qe fyejn i poshterojn edhe kafshet.....
    une qendroi prapa postimit tim te par ku kam than se mire ja kan ba
    sepse ketu para te gjithave ne jemi Shqiptar ne europ
    e jo taliban e ne avganistan
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar më parë nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Lexo Postimin
    BURREL- Një vajzë, nxënëse në vitin e tretë të shkollës së mesme "Pjetër Budi" në Burrel, nuk është lejuar në shkollë pasi u paraqit me ferexhe.
    Sapo është zbuluar me këtë veshje nga drejtuesit e shkollës është kthyer mbrapsht për në shtëpi, pasi i kanë shpjeguar se shkolla është laike dhe nuk mund të pranohen veshje me simbole fetare. "Nuk lejohet prezenca në shkollë me këtë uniformë, sepse shkolla është laike. Po kështu, shkolla ka një rregullore të brendshme, e cila parashikon mosmbajtjen e një uniforme të tillë", mësohet t'i jetë komunikuar nxënëses Florida Kola.
    Më pas vajza është drejtuar për tek shtëpia ku banon duke u rrëfyer prindërve se jashtë dëshirës së saj ishte përzënë nga shkolla, por ka ngulur këmbë se tashmë këtë veshje nuk do ta hiqte kurrë nga imazhi i saj,dhe nuk ka përse të penalizohet për këtë gjë.
    Madje, sipas dajës, Flamur Lleshi, ajo po kalon një gjendje të rëndë shpirtërore dhe kjo e ka frikësuar dhe familjen e saj për ndonjë veprim të mundshëm ndaj vetes, ndaj ka lajmëruar motrën e tij, nënë e Floridës dhe të atin të kthehen nga fshati Gurrë ku janë për t'i qëndruar afër me vajzës. Ai ka kërkuar menjëherë takim tek drejtoria arsimore me drejtuesit e atyshëm, nga ku marrë sqarimin sesi veprohet në një shkollë laike duke i kumtuar se "arsimi parauniversitar publik ka karakter laik. Në institucionet arsimore publike ndalohet indoktrinimi ideologjik e fetar". Më pas Flamur Lleshi është drejtuar për në prokurorinë e Matit, pasi vajza ka shfaqur probleme, ajo gjendet e "ngujuar" në shtëpi dhe e mbyllur në vetvete, ndërkohë që është betuar se këtë rrobë nuk do ta heqë, por dhe shkollën nuk do ta ndërpresë.

Shekulli
    Mire ja kane bere . Kan gjetur nje preteks kto shamiloverat, nuk duan te shkojne ne shkolle dhe i futin nje shami ne koke te bindura se do t'i tallin e debojne nga shkolla. Pastaj thone -- Ja..., Bab Hekurani e shikon qe s'me lene ne shkolle, s'kam faj une.
    As ne lagje mos ta pranojne , po ishte nga keto.
    Gezuar!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Talking

Puna qendron ketu.
    Ne jemi shtet laik, e jo shtet fetar. Shteti i bazon shkollerat publike ne baze te shumices se shoqerise ne Shqiperi. Sic e dime, ne te Shqiperise brenda nuk jemi shume "fetar" si shqiptaret ne trojet perreth.

Perseri nqs keta nxenes si kjo vajze qe kerkon te jete shume besimtare e kesaj feje, per c'fare arsye e gjeti tani ne vit te trete te gjimnazit te vendos shamine, ku kishte qene me perpara! Gjithashtu sic thashe te veje ne shkollerat e Madrases, nuk eshte se ne Shqiperi nuk ka nga keto shkollera.

Megjithate do isha me krenare qe keto vajzat e sotme te vishnin keto kostume kombetare, te promovonin dhe kulturen tone.
    Keto jane vajzat e verteta Shqiptare, mos tu ngelet qejfi asnjerit.

Ndryshuar për herë të fundit nga _AuLoNa_ : 01-04-2009 më 01:36
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

ToRoNtO_GuY Maska e YoUGoTNoGaMe
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Vendndodhja
    EaRtH..,On TeMpOrArY ViSa.....Ne ToKe..,Me ViZE Te PeRkOhShMe
    Postime
    81
    Mir ja kon bo, qe nuk e kan len n'shkolle...,na can T r a p i n si myslimon dhe krishtere...,
    WoRlD WiDe AlBaNiAn PrIdE
    §e©u®it¥ §©ript ²°°9

rrezja qe ngroh Maska e dielli qe lind
    Anëtarësuar
    13-10-2005
    Vendndodhja
    Aty ku zhurma e dallgeve eshte muzike per veshet e mije.
    Postime
    181
    Citim Postuar më parë nga panajot Lexo Postimin
    llap ti koke pis e laper, a po te veshet motra gjys lakuriq a po ta qon hiq a, nuk e ki dert ti se asi rodi i flliqt je qe edhe motres i hyp , e nuk ki gajle besa se edhe kopilin me ta pru ne shpi , more rod kurve e pjell e flliqt
    Mor Panajot me emer ortodoks dhe me theks veriori, qe me sa po kuptoj qenke dhe mysliman. A e din ti qe shkolla jone eshte laike dhe jo fetare dhe njerezit qe pasqyrojne ndikim fetar nuk duhet te jene ne shkolla publike por ne ato te profilit fetar perkates.Megjithate nga njeri i mjere si ti qe dhe ne shkrim paske probleme te medha nuk mund te presesh nje gjykim me transparent.
    Ti me ate emer qe je prezantuar ne forum, pa tjeter ky eshte dhe emri me te cilin duhet te jeshe regjistuar edhe ne greqi, ke mohuar vetveten ke mohuar familjen tende dhe nje njeri qe mohon familjen dhe veten qofte dhe duke ndryshur vetem emrin qe i kane vene prinderit (vetem nqs je kopil) nuk ka moral te flasi per te tjeret.
    Edhe une mysliman jam, por them me plot gojen qe mire e kane bere.
    nuk me kujtohet

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Deshira e njeriut eshte edhe Feja, Do te thot ne si njerz te civilizuar duhet ti pranojm deshirat e tjerve .. Nesa shkolla ka nje uniform per nxensit ajo do te jet diqka tjeter por vellon nuk mundet askush te ja hjek e as ta ndaloj shkollimin e dikujt ne kete menyr.. Ne shtetet e Bashkuara nuk ndalohet ky fenomen kur ata jan ne luft me shtetet muslimane ne lindje te mesme, Pse kjo te ndalohet ne Shqiperi...

PS:Njeri e zgjedh rrugen e vet dhe besimin e vet....
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

i/e regjistruar Maska e bnik
    Anëtarësuar
    27-12-2007
    Postime
    152
    Adoleshentja eshte duke fekuentuar nje shkolle laike prone e shtetit dhe jo nje shkolle fetare private!
    Prandaj duke qene se sipas Ligjit te Shtetit Shqiptar në fuqi Nr.9741, datë 21.5.2007 "Për Arsimin e Lartë në Republikën e Shqipërisë", në nenin 3, pika 5 shënon se "Arsimi i lartë publik është laik" frekuentimi i kesaj shkolle laike prone e shtetit nga kjo vajze me veshje dhe indoktrinim te qarte fetar ESHTE KRIM ESHTE SHKELJE E LIGJIT DHE KONSIDEROHET ANTI-SHQIPTARE!!

SJELLJA E VAJZES ESHTE E JASHTELIGJSHME DHE SI E TILLE DUHET TE NDESHKOHET SIPAS LIGJIT, DHE PERSONALISHT DO APLIKOJA JO VETEM DEBIMIN NGA SHKOLLA POR EDHE NJE GJOBE TE MAJME !!!

Citim Postuar më parë nga Roi Lexo Postimin
    Ne shtetet e Bashkuara nuk ndalohet ky fenomen kur ata jan ne luft me shtetet muslimane ne lindje te mesme, Pse kjo te ndalohet ne Shqiperi...
    Si shpjegohet qe ne nje shkolle te mesme ne USA nuk shikon asnje femer te mbuluar?

Kam qene ne disa shkolla te mesme, atje ku mbarova vete dhe te tjera ku me duhej te shkoja per arsye te punes, dhe nuk me zuri syri kurre nje vajze te mbuluar.

Kur shkova ne universitet, kishte plot, dhe asnje nuk reagonte keq.

Kjo puna e kesaj vajzes qenka bere e udhes ne Shqiperi dhe nuk eshte aq bardh e zi si ceshtje, por mendoj se ministria e arsimit dhe qeveria duhet te vendosin dicka ne unanimitet se c'duhet te ndodhi ne keto raste. Ne kete menyre edhe prinderit do e dine shume mire se cfare pergjigje do marrin nga shkolla nese dicka e tille ndodh.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin

Kjo puna e kesaj vajzes qenka bere e udhes ne Shqiperi dhe nuk eshte aq bardh e zi si ceshtje, por mendoj se ministria e arsimit dhe qeveria duhet te vendosin dicka ne unanimitet se c'duhet te ndodhi ne keto raste. Ne kete menyre edhe prinderit do e dine shume mire se cfare pergjigje do marrin nga shkolla nese dicka e tille ndodh.
    Shume dakort. Keto lloj rastesh po shtohen, dhe ministria e arsimit duhet te vendos dicka. Keshtu mos te ngelet faji te drejtoria e shkolles apo familjeve.
    Sinqerisht nese do isha une drejtor i nje shkolle dhe te kisha nje rast te tille, nuk e di si do te veproja.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  2. Mësime të përgjithshme rreth Akides [8]
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 21-01-2009, 11:32
  3. Dashuria dhe Martesa
    Nga aluando në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 26-05-2006, 15:12
  4. At Donat Kurti O.F.M.
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-04-2006, 03:17
  5. Fetva te dijetareve islame ne lidhje me ceshtjet Islame
    Nga aluando në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 29-03-2005, 14:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •