bsdev (03-03-2017)
trimeri me kte vajzen e mire e te urte e te ndershme bejne gangot e burrelit me nicka Drejtor shkolle"..
e ata qindra vrases te burrel e rrethina qe bredhin te lire rrugve te burrelit tiranes e botes..nuk u bien ne sy ketyre pisave qe duan te shiten si "euroatllantikas"..
lereni te qete ate vajze more morracaker enveriste te burrelit qe na furnizoni parlamentin me kelish enveriste.. tash 20 vjet.. e zan caushin me mantenuta.. e filip chanell pedofilin me lahperica me cic-jashte-tartabiqe..
me ate vajz te gjore gjeten te bejne revolucion ateisto m.utist kta m.uter..
me shami ne krye jo e me pejdh jasht po,.. keshtu duan keta hamshore qe kan mbush ding armaten rrog marrese te arsimtareve..
Pikerisht ne shkolle behet edukimi.. dhe asaj vajzes aty do ti jepet kultura e shendosh e ajo te vendos vet nje dit ta mbaj a jo shamine ne koke..
..
Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 31-03-2009 më 20:07
bsdev (03-03-2017)
Ca problemi i shkakton shkolles apo nxenesve te tjere shamia qe mban kjo goca? Budalliqe...
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
Ne Universitetin ku une jap mesim, ka shum femra qe studiojne per Biologji apo per Bio-Kimi, nder atyre femrave ka dhe femra te mbuluara. Mua nuk me duket aspak e ekzagjeruar, dhe me duket teper normale. Kam pare qe midis ketyre personave ka shoqeri me njeri tjetrin dhe nuk hyn aspak feja. Nuk e di sa do laike te jet shkolla, kur vjen puna tek arsimi, nuk ka pse te perjashtohet studentja. Me te vertet teper e habitshme, kur ketu ne Shqiperi ka nje bashkejetes fetare ne menyren me perfekte.
Feelings change - memories don't.
Dea, te them te drejten, grupet qe me kane rene me student qe kan ardhur nga shkolla qe jan fetare, kan nivel shum me te larte se shkolla publike te pergjithshme. Mbi te gjitha din te te respektojne, te te vleresojne per ate qe i meson. Din te mbajne ne radh te pare qendrimin student - pedagog/mesues. Jan shum me te preukupuar dhe kulturuar, po te shikosh dhe jashte studentet qe dalin nga kolegjet turke apo nga medreseja kane nivele shum te larta arsimore. Dhe kjo me habit, perse kaq neglizhent shkollat publike dhe kaq te forta shkollat fetare...
Per shkollat e mesme nuk mund te flas me siguri, ne kohen kur e kam mbaruar une i bie shum kohe perpara dhe nuk e di cfare rregullore ka pasur, tani jam larg shkollave te mesme dhe nuk kam asnje informacion te sakt. Po di qe ne universitete nuk i ve re asnje, dhe trajtohen njesoje si te gjithe studentet.
P.s Per rastin ne fjale, kam nje pikepyetje te madhe, qe nuk di ti jap pergjigje, thjesht jam i shokuar nga kjo qe po degjoje.
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
Nuk besoje se eshte vene rregull. Mund te shkosh te www.mash.gov.al dhe te shikosh qe nuk ka dal asnje qarkore, qe te penalizoje studentet qe jane te mbuluar apo ato qe mbajne relika fetare. Ndoshta vend i vogel, dhe mbas ka ndonje inat familjar. Qe pasojat bien mbi kete vajzen e gjore, qe kerkon te arsimohet, pavaresisht fes qe i perket.
P.s Ne Shqiperi cfare nuk pret, dhe mos u habit po te jet kjo qe thash une.
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt