Close
Faqja 12 prej 18 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 174
    pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Hmmmmmmmmmm....merr njehere fryme thelle, perpiqu te kuptosh qe Charlize Theron nuk do jete kurre me ty, dhe tani plasja nje te qari.

Aq brenda ke rene me Charlize sa nuk e kupton kur e shajne apo kur e mburrin. Eh c'na gjeti me keta meshkujt mer zot, qenie shume e dobet jeni.

Per mua, femer tamam eshte Monika Belluci. Ajo sa me teper plaket, aq me e bukur behet.
    Ja se e paska "parashikuar" infinity pergjigjen time. :P

Ah mer cun mer cun!
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga Inteligjentja Lexo Postimin
    loool S'ja ke prezantuar Monicen te fejuares mo? ncncncnc C'jane keto sekrete? I thuaj qe s'ka krahasim me te se ne fund te fundit dashuria per te fejuaren eshte njerezore ndersa per Monicen eshte dashuri ndaj nje hyjneshe.
    Dhe kjo pune me duhet mua. Aman te keqen pak e kam problem qe nga mengjesi ne dark ti them dhe per Monica Belluci tani qe e dua kete femer nuk i rezistoje dot. Ateher me hodhi nga kati i katert me koke poshte

Citim Postuar mė parė nga Blue-Destroyer™ Lexo Postimin
    Ate gjo e di une qe s'do ta kem noiher, po thuaje keshtu ne imagjinat. Dhe noiher shikoje ondrra me sy hap dhe menoje sikur jam me ate, mos me thuaj imagjinat e shfrenume se me iken menja fare pasnej

Infinito a e di c'ke ti a je tu m'lon rehat me dashurin time imagjinare ne shif noi koke zeze anej nga interneti
    Jo mo cun se nuk jam nga ato qe ua prish lumturine te tjereve une.

Ti vazhdo shiko enderra se te ben mire, po se mos uleret emrin e Charlizes kur nuk duhet dhe te te rroje Charlize pastaj. lol

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Tsk tsk tsk.
    Sa paragjykues jeni ju meshkujt! Une kam te pakten 4 shoqe qe e pelqejne Monicen aq sa edhe une. Edhe ne forum jam e sigurte qe ka femra me shumice qe nuk kane "xhelozi" ndaj saj. Take your chances... :P
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Ju lutem permbajuni temes !
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Exspecto Nex Maska e Blue-Destroyer™
    Anėtarėsuar
    25-02-2009
    Vendndodhja
    Tiranė Profesioni: Dux Ducis
    Postime
    9
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Jo mo cun se nuk jam nga ato qe ua prish lumturine te tjereve une.

Ti vazhdo shiko enderra se te ben mire, po se mos uleret emrin e Charlizes kur nuk duhet dhe te te rroje Charlize pastaj. lol
    Po pra po e shikoje une qe s'prish lumturin ti. Po cer jan keto qe me thua se me bone me fiksime tani. Aq do ajo e shkreta nje fjale ne me piu e zeza ne mu Cer me i bo pasnej hajde mushi menjen qe jan brunet mo t'mira se bjondet. Hahahaahahahahahahahah, kom hy me nje labirinth qe spo e gjej dot rrugen. Duhet me mor noi elektrik dore ne me ec onash.

Hahahahahahahahahaahahaha

Ty kom me t'vra une me buke n'goje ne ti e di mire
    It's in that place where I put that thing that time.

Citim Postuar mė parė nga PĘON Lexo Postimin
    Dhe kjo pune me duhet mua. Aman te keqen pak e kam problem qe nga mengjesi ne dark ti them dhe per Monica Belluci tani qe e dua kete femer nuk i rezistoje dot. Ateher me hodhi nga kati i katert me koke poshte.
    Paeon,

Shume soft e paske te fejuaren ti. Nga kati 4 dhe po te hedhi, vetem ndonje brinje do thyesh, po prape do shpetosh. Thuaj asaj te marri ndonje sharre nga ato gjithe ndryshke dhe te te bej ndonje castration dhe harron Moniken ti dhe Carlen per ate pune.

Shiko, ai i imi psh ma ka thene hapur, qe per Pamelen te le, dhe une e kam pranuar.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga Inteligjentja Lexo Postimin
    Tsk tsk tsk.
    Sa paragjykues jeni ju meshkujt! Une kam te pakten 4 shoqe qe e pelqejne Monicen aq sa edhe une. Edhe ne forum jam e sigurte qe ka femra me shumice qe nuk kane "xhelozi" ndaj saj. Take your chances... :P
    Dje po shikoja nje film, isha bashke me te fejuaren. "Vllazeria e Ujqerve", dhe po i thoja cfare femre qe eshte kjo Monica Belluci, dhe me tha. Dhe une qe jam femer jam e marrosur mbas saj, e kuptoje boten mashkullore cfare mund te mendoje per nje perfeksion te till. Cti thoja me teper kur ajo dinte gjithcka, dhe ndonjeher me theret hajde se doli idhulli yt ne TV Ka mirekuptim, per te tilla gjera, per faktin se nuk e prek dot realitetin thjesht ne largesi, distanc e madhe per tu afruar tek ajo. Dicka qe nuk mund te realizohet kurr.

Citim Postuar mė parė nga INFINITY©
    Paeon,

Shume soft e paske te fejuaren ti. Nga kati 4 dhe po te hedhi, vetem ndonje brinje do thyesh, po prape do shpetosh. Thuaj asaj te marri ndonje sharre nga ato gjithe ndryshke dhe te te bej ndonje castration dhe harron Moniken ti dhe Carlen per ate pune.

Shiko, ai i imi psh ma ka thene hapur, qe per Pamelen te le, dhe une e kam pranuar.
    Tani te lutem mos i jep idera te gabuara se aq do, influencohet shpejte nga fjalet e te tjereve. Une si kam thene qe per Monica Belluci te le, se jam koshient dhe vet qe nuk do ta kem shancin ta shikoje jo mo ta kem pran.

P.s [Perla] na fal qe dolem nga tema, po ndonjeher ka nevoje dhe per devijime te vogla, qe nuk perbejne problem si ne rastin konrekt. Gjithesesi ju e dini me mire. Nese ka ndonje problem mund ti fshish postimet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga E=mc² : 31-03-2009 mė 18:14 Arsyeja: Last post...

Citim Postuar mė parė nga PĘON Lexo Postimin
    Tani te lutem mos i jep idera te gabuara se aq do, influencohet shpejte nga fjalet e te tjereve. Une si kam thene qe per Monica Belluci te le, se jam koshient dhe vet qe nuk do ta kem shancin ta shikoje jo mo ta kem pran.
    Po ti pse kujton se une e kam pranuar qe ai te me leri per Pamelen?! Thua se do i bej Pamela ndonje vizite eee?

Citim Postuar mė parė nga Blue_Destroyer
    Po cer jan keto qe me thua se me bone me fiksime tani. Aq do ajo e shkreta nje fjale ne me piu e zeza ne mu Cer me i bo pasnej hajde mushi menjen qe jan brunet mo t'mira se bjondet. Hahahaahahahahahahahah, kom hy me nje labirinth qe spo e gjej dot rrugen. Duhet me mor noi elektrik dore ne me ec onash.

Hahahahahahahahahaahahaha

Ty kom me t'vra une me buke n'goje ne ti e di mire
    Ti me fiksime ke lindur se mos te bera une. lol

Tani ti vazhdo enderro per Charlizen, por nje pyetje kisha une, Charlize Theron apo Nancy Ajram?
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Tyra Banks
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 12 prej 18 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tualeti i syve
    Nga __SwEeT_GirL__ nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 13-01-2010, 14:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •