Te vazhdoj une nje tjeter .
Kur na vjen njeri dhe e presim sidomos ne usa ,dhe kur e shohim qe eshte bere me mire se ne themi :
Ua Qyqa une e prita skishte panatallona te vishte dhe shih sot se ku ka arritur, plas sherri dhe sflasim me .![]()
Te vazhdoj une nje tjeter .
Kur na vjen njeri dhe e presim sidomos ne usa ,dhe kur e shohim qe eshte bere me mire se ne themi :
Ua Qyqa une e prita skishte panatallona te vishte dhe shih sot se ku ka arritur, plas sherri dhe sflasim me .![]()
nga dhembet se i kemi si shkoll nate hahahaha
Kemi disa dallime, unė po theksoj vetem njė: Nėse jemi 10 shqiptarė dhe vetem ni i huaj, te gjithe nuk flasim gjuhen tone dhe fillojme te flasim ne gjuhen e huaj, kjo nuk me pelqen aspak por keshtu eshte.
Me ka pas ardhur njiher ne kosove nji shoqe jo shqiptare dhe edhe gjyshja 70 vjeqare provonte te fliste ne gjuhen e asaje shoqes!
Optimizmi , ne shqiptaret jemi shume optimiste kjo eshte reale.
Dija eshte Pushtet
Dallimi qe ka populli shqiptar nga popujt tjer? mendoi qe shqiptaret jan popull shum i bukur edhe intelegjent,shqiptaret kan shum veqori dhe cilsi te mira qe na dallon nga te tjeret.Prandaj ne duhet te jemi krenar qe jemi shqiptar.
Pamja, mėnyra e tė ecurit, kėto dyja nė shikim tė parė. Tė tjerat shihen nė shikim tė dytė
jemi popull i zgjute dhe kete se lun as topi
temperamenti----na leviz gjaku shpejte
kokeforte,nervoza
Jeto sot se neser nuk i dihet
hhahah ishalla nuk i lexon dikush kto shkrime se sdo ekzistoj me " Krenar qe jam Shqiptar''
if love is the answer, could you rephrase the question?
Krijoni Kontakt