ne shqiptaret nga te tjeret per mendimin tim qe ne shqiptaret "rrim drejt dhe flasim shtremet"...ose kur jemi pa pune nuk e vrasim shume mendjen kafen e pim prap ne lokal flejm rehat etj etj
ne shqiptaret nga te tjeret per mendimin tim qe ne shqiptaret "rrim drejt dhe flasim shtremet"...ose kur jemi pa pune nuk e vrasim shume mendjen kafen e pim prap ne lokal flejm rehat etj etj
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
E duam Shqiperin me shum se te tjeret dhe ky eshte dallimi , sepse Shqiperin e kem te bekuar nga zoti.
Dallimi tjeter eshte sepse merremi shum me punet e te tjerve e me se paku me tonat, ja qajm hallin gjithkujt .
Deri para pak kohe na ka dallu toleranca fetare por kjo tani eshte shuar .
Ka plot gjera por per mendimin tim keto jan kryesoret .
nga krenaria dhe bujarizmi qe kemi ne pergjethsi
Edhim Plerat Nga Dritarja Dhe Bashkejetojme Me To
PARTIZONI@MILAN FOREVER
kemi djemt me te bukur ne bote dhe femrat me seksi ne bote
JO SEKS PARA MARTESE
se jemi shteti me popullsi me te re ne gjithe eurpen
e kam lexur te "atlante de agostini 09"
Per vetitė Negative tė tjerėve kemi pasur dallim (Pėr te mirė), perderisa tani per vetitė Pozitive te te tjereve kemi dallim shume(Per te keq)!!!!!
dallimi i shqipetareve nga te tjeret vjen qe nga lashtesia.(do te thoni se te tjeret kane dallim nga ne).
e para jemi nje popull fisnik me te mirat dhe te keqiat.
e dyta jemi bujar dhe te respektueshem.qe do te thoja se kemi pasur shume dyndje nga popuj te tjere dhe u kemi hapur pragun.nje e vecante qe kombe te tjere nuk e kane.(kemi luftuar armikun por kur ky eshte dorezuar u kemi dhene shpirtin) .
kemi bese qe ne ter boten nuk e gjen (ne asnje gjuhe te botes nuk e gjen).
nuk jemi popull racist per te huajt qe ndodhen ne shqiperi.
jemi popull ikumenik ku te ter fete jetojne bashke ne menyre harmonike dhe shume te tjera.
pra te mirat tona jane me teper se te te keqiat.si kokforte gjaknxehte hakmarres.
do te kundershtoja qe jemi te trashe.dhe me shume rreptesi sepse gjith ky zhvillim ne shqiperi vjen nga ne emigrantet.jemi popull nikoqir(dhe kete e pranojne dhe ketu ne greqi qe nuk duan te na shohim me sy).
se fundi jam krenar qe jam shqipetar(si bir i nje shqipe qe te tjere nuk e kane)
Pa dashur te hy me thelle..Ne cilin vend jeton ti dhe ndodh kjo .Se ketej nga jetoj une mjafton 2 shqiptar te takohen me njeri tjetrin dhe 1 american apo 100 te jene plas shqipja si ne leme.Biles as qe na behet vone se ofendohet amerikani apo jo .Edhe gabim bejme ndonjehere po kujt i behet vone .
Krijoni Kontakt