Sa me fat paskan qen keta te Bayern pash zotin! Un mendoj/besoj se Gjermanet do te jen nje hap para me kete dhurate nga zoti !
Ekipi Bayernit ka kapacitet me e .. Barcen nga para e mbrapa edhe kete here ndeshja ne Camp Nou Barazim e ne Bayern luft!!
Gjith te mirat!
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Une keshtu e shof futbollin qe shfaq Barcelona .... Degjenerim , perdhunim, pallim , por e bukura eshte qe : Barcelona luan aq bukur dhe duket romantike, por eshte nje degjenerim ne te vertete.
Te tashe dhe nje here per 4 championsat e Bayernit.... Ti fusi ne B**** Bayerni . Te thoni flm qe po luajm me Barcelonen, sepse t'ju palloi Barcelona eshte nje nder.
Une di deklaratat e Barcelones jane : Do fitojme cdo trofe te mundshem.
Nuk mund te kete frike LUANI NGA LEPURI.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Bayerni per Barcelonen eshte nje kafshat e leht dhe un mendoj ne keto rrezulltate 3-0 ne Camp No 0-5 ne Bayern pra i fiton dy ndeshjet Barcelona
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Tash te jem i sinqert, mendoj se Barcelona do e eliminoj Bajernin.
Sui generis
nese bajerni eshte kafshat e let per barcelonen ather po ashtu edhe simpatizust e bajernit mendojn se barcelona eshte kafshat e let per bajernin keshtu ne do te shenojm me shum gola se sa kunder sportingut ndersa nuk do te pranojm as 1 pra mendoj se ne nou kamp do te fitojm me 7 me 0 e ne arena do te shenojm njo 10 copa a e kini boll hahahhaha bala jeni ju simpatizust e barces shum bala
Paskan ikur per lesh njerzit !!!!!!!!!! Mos ja thoni njeiru te pakten ne jeten reale, sepse do ju marrim per te ēmendur .
Barcelona do e perdhunoj Bayernin, do ja shqyej mitren, do i bej nje SEX te fuqishem.
◄█ Barcelona e MADHE █►
kjo do tregoj se kush asht ma imir a ribery a messi
lucio tha nshpin e qes mesin edhe ngaj demichelis tha eton ma leni mu lahm ky tha ju mes luni mu lodh shum un ngaj per kejt ekipen toni tha valdez kujdes viva viva italia podolski tha barca asht problemi im ribery tha nuk do me ndalin kta te barces
bomel tha barca do gjunjozohet
klinsman tha bayerni mbi gjithqka
hones tha ekam dashur barcen te perlotur
publika tha torrrrrrrrrrrr bayern
fundi tha BAYERN CHAMPION
ahhahahahahhahahah qe eshte tu u pregadit per ju
Krijoni Kontakt