Ti Oliver jeton akoma me endrra,
te duket se bota eshte fushe me lule perderisa mendon ne menyre kaq naive.
Ne virtualitet anonimiteti eshte teper i rendesishem.
Ti Oliver jeton akoma me endrra,
te duket se bota eshte fushe me lule perderisa mendon ne menyre kaq naive.
Ne virtualitet anonimiteti eshte teper i rendesishem.
Se paske me qejf te me kuptosh, nejse ceshtja jote. Fillo i pari na trego foton, adresen, gjendjen familjare, nr e tel, ku punon qe te mund te gjejme kollaj etj....
Dito.
ahahahahhahahaaaaahahahahhahahaaaa
qesh prap ahahahahhahahaaaa
PS: dito ca thot bacja lale u ban lakrat![]()
Per mua ata qe skan emer dhe mbiemer jan anonim.Secili ka mendimin e tij. Secili vepron si i leverdis.TI ke mendimin tend, une timin.nuk te detyron njeri me zor.Thjesh po diskutojme,ne qoftese ti ke ndonje arsye qe te jesh anonim o thuaje ose mos e thuaj.
PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;
Virtualitet eshte prandaj edhe Info te anetareve jane nga me te ndryshmet.
Nuk kam pse jap info te metejshme ( flas per veten time ) pasi mjaftojne keto qe kam dhene deri ketu edhe e kam shpjeguar pak me gjate kur kam bere prezantimin.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Eshte mese normale qe gjithsecili do te ruaj privacy e tij , nese do te dish me shum nga dikush ose per dike , mund ti besh keto gjera ne rrug te tjera , por sesht mir qe nje bote e tere qe ti se njef te dij shum mbi ty , quaje gabim , prapa mbetje por kto jemi ne..
PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;
Do gjeja nje menyr tjeter per te reklamuar punen time , ndoshta me nje web site personal , por ne nje forum asnjeher sdo beja nje gje te till , ketu vihet per te folur per te kaluar kohen , dhe gjerat mbi jeten private me mir te ngelen te tilla . nese njeriu e ka mjet pune pc dhe duhet te tregoj dicka eshte gje tjeter , ketu ne forum nese dicka e imja cenohet asnje smerr masa , ama ne nje site zyrtar gjera te tilla sndodhin kurre , te pakten un skam lexuar e pare .
Pershendetje te gjithve.Pyetje me vend ,edhe pse paska shum pergjegjeje edhe une do jap mendimin tim une jam shofer kamioni prandai edhe kam ver foton e kamionit qe e enderroi ta kem Zoti nese do edhe do ta kem sepse me punen qe kam ber tashme i kam dy jo te ketill si ne foto por besoi se seshpeiti do e blej nje te till une jam shoferi,edhe pse me mosh 37vjeq veten e ndiej te ri dhe basketbollin e kam ne zemer prandai pa marr parasysh moshen per nje duel ne basket ju ftoi ne sfid.hahah bujrum
Zoti i di te gjitha
asnje se ka vene ketu , une pse ta ve, dua te jem e fshehte mos me njofi kush.
Krijoni Kontakt