Close
Faqja 11 prej 18 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 178
    Xp Maska e Vista
    Anėtarėsuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    A mos deshe te thuajsh duke shfajsuar Muhamdein qe emori vajzen e Halles-Zejnepin per grua? Shpurdhu more!!!!
    Ju keni problem , kur merrni me lexu Biblen , nuk e lexoni krejt komplet dhe sdoni ta kuptoni ashtu sic thuhet ne Bibel:

Ne Bibel thot : Mbytni Homoseksualet - ju beheni se nuk kuptoni

Ne Bibel thot : Mos u shkurorzonu

Ne Bibel thot : Mos abortoni

Vatikani thot : Mos me kondom

Bibla thot : Mosni lakuriqsin

Bibla thot : Oj krishtere mbuloji floket se per ate te jan dhen

Bibla thot : Mosni me ikona , mosni me idhujtari , ju i keni mbush kishat dhe shtepit me idhuj.

Bibla thot : Nese dikush te bjen ne faqe , ti ktheja ne tjetren , ju thoni , Bibla eshte paqesore.

Jezusi thonte : shkoni bleni shpata , ju thoni ne sjemi per luft

Ju thoni ne nuk i marrim punt e Zotit ne durt tona ( sic beri gjoja hoxh Krasniqi ) , ndersa nga ana tjeter thoni Islami eshte fe e gabume , vetem te krishteret jan te shpetuar.

Bibla thot : Jo martesa homoseksuale , krejt Europa e mbushme me homoseksual.
    E Verteta ėshtė e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anė)

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga Vista Lexo Postimin
    Ju keni problem , kur merrni me lexu Biblen , nuk e lexoni krejt komplet dhe sdoni ta kuptoni ashtu sic thuhet ne Bibel:

Ne Bibel thot : Mos u shkurorzonu

Ne Bibel thot : Mos abortoni

Vatikani thot : Mos me kondom

Bibla thot : Mosni lakuriqsin

Bibla thot : Oj krishtere mbuloji floket se per ate te jan dhen

Bibla thot : Mosni me ikona , mosni me idhujtari , ju i keni mbush kishat dhe shtepit me idhuj.

Bibla thot : Nese dikush te bjen ne faqe , ti ktheja ne tjetren , ju thoni , Bibla eshte paqesore.

Jezusi thonte : shkoni bleni shpata , ju thoni ne sjemi per luft

Ju thoni ne nuk i marrim punt e Zotit ne durt tona ( sic beri gjoja hoxh Krasniqi ) , ndersa nga ana tjeter thoni Islami eshte fe e gabume , vetem te krishteret jan te shpetuar.

Bibla thot : Jo martesa homoseksuale , krejt Europa e mbushme me homoseksual.
    Ca pive ti cuni/goca

Kurani thote : Vrisni ,digjni , shkaterroni, ofendoni, poshteroni.... rrini si kafshe jo si njeres...

Ju i plotesoni me perpikmeri keto kerkesa, ideale.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Qe musliman jane mbrapa teknollogjikisht dhe shkencarisht kete kete edhe qorr nese je , je ne gjendje ta shikojsh!
    Por ama te fajesojsh per kete situate Kuranin dhe a.s. Muhamedin , eshte njelloj sikur me fajesua Biblen dhe Jezu Krishtin per situaten ne te cilen ndodheshin te krishteret ne mesjete!!!
    Tani me trego ti mua a ishte faji i Bibles dhe JEzu Krishtit , per periudhen e heret kristijane ose jo ?!!

GV_USA
    Une skam jetuar ne kohen e mesjetes por nga ajo qe kam lexuar mesjeta ka qene shume me mire se disa vende arabe ne kohet tona .Tani a jane fajtore Bibla dhe J.KRISHTI per gjendjen jo aq te mire si thoni them se jo sepse J.KRISHTIN
    askush nuk mund ta akuzoj qe ka qene i martuar per interes me plake pasanike ,as per interes pervers me nje femije dhe smund ta akuzoj askush qe ka perhapur fene me shpate.Keto veti qe neve na duken te neveritshme ne boten arabe jane cilesi.E tani se cka bojne disa prifta tani dhe disa persona ne boten e krishtere eshte tjeter mesele ,skane te bejen asgje me J.KRISHTIN.Edhe une kam besuar qe feja islame po keqinterpretohet por duke lexuar me shume jam bind qe keqkuptimi mund te ndodhe me disa persona e jo me te tere.

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga Vista Lexo Postimin

.

Sa per me mbytė ua kemi lėnė tjerėve, ata me mjeker - gjatė dhe pantoll - shkurtė mbytin dhe bile mburen me vepren. Ik more se toka ka zararė ku prekė ai si ti he mazamakeq!!!
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Xp Maska e Vista
    Anėtarėsuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Sa per me mbytė ua kemi lėnė tjerėve, ata me mjeker - gjatė dhe pantoll - shkurtė mbytin dhe bile mburen me vepren. Ik more se toka ka zararė ku prekė ai si ti he mazamakeq!!!

13 Nėse mashkulli bie me mashkull si bihet me femėr, tė dy bėjnė vepėr tė urryer: le tė ndėshkohen me vdekje: gjaku i tyre rėntė mbi ta.
    E Verteta ėshtė e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anė)

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Ore une s`e marr vesh pse kur doni te shani Europen permendni Biblen. Europa moderne s`ka lidhje hic me Biblen. Europa dhe sidomos Amerika kane shume per t`u share po ju nuk dini as si ta shani as ku te shani. Dhe ke mburrni? Arabine? O ku Arabia, o ku ishim ne.
    Booh kalbezim i sistemit nervor qendror.
    -

ALLAHU EKBER Maska e unejsa
    Anėtarėsuar
    08-02-2009
    Vendndodhja
    SHIJAK
    Postime
    695
    O Casnova perpara se te permendesh islamin dhe besimtart musliman ne fillim laje gojen me sapun mir e mir pastoj po gucove flit prap. Pastaj mesa duket ti je nje nga ato njerez qe se kan iden se cdo te thot te kesh cip ne fytyr sepse ty te ka plasur per vete cipa e fytyres. Ahhhhhhhhh dhe ate ****** qe i ke then Altruistit dhe besimtarve te tjer mbaje per vete OK
    Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga MIRIAM Lexo Postimin
    Une skam jetuar ne kohen e mesjetes por nga ajo qe kam lexuar mesjeta ka qene shume me mire se disa vende arabe ne kohet tona .Tani a jane fajtore Bibla dhe J.KRISHTI per gjendjen jo aq te mire si thoni them se jo sepse J.KRISHTIN
    askush nuk mund ta akuzoj qe ka qene i martuar per interes me plake pasanike ,as per interes pervers me nje femije dhe smund ta akuzoj askush qe ka perhapur fene me shpate.Keto veti qe neve na duken te neveritshme ne boten arabe jane cilesi.E tani se cka bojne disa prifta tani dhe disa persona ne boten e krishtere eshte tjeter mesele ,skane te bejen asgje me J.KRISHTIN.Edhe une kam besuar qe feja islame po keqinterpretohet por duke lexuar me shume jam bind qe keqkuptimi mund te ndodhe me disa persona e jo me te tere.
    Miriam ae shikon se nuk folen ne menyre te drejte, po hjek andej nga te hjek shati?!!
    Ti the se muslimanet jane te prapambetur, une mundesha te te pergjigjem me "jo" duke te thene se je gabim, por ama nje pergjigje e tille do te ishte kunder realitetit qe shofim me sy dhe ti menjehere do ta dije qe fol nga inati.
    Por une nuk zgjedha kete mynyre te te pergjigjem, ne fakt tu pergjigja ne menyre te sinqerte duke these se edhe qorr nese je , je ne gjendje te shikojsh se bota islame sot eshte mbrapa ne shvillim shkencor dhe teknollogjik!
    Por ama per kete prapambetje nuk mund te akuzojsh Kuranin!!! Nuk munde te akuzojsh profetin Miriam!!
    Kurani eshte hapur me fjalen "IKRE=MESO=LEXO=STUDJO" dhe profeti ka thene "KERKOJENI DITURINE NESE KA NEVOJE SHKONI DERI NE KINE", kush ua ka fajin muslimaneve qe nuk u permbahen ketyre urdherave ?!! Kurani?!! Allahu?!! Profeti ?!!
    Jo Miriam jo, faji eshte i joni ( edhe i imi si musliman qe jam sepse kam pasur mundesi te arrij me shum) qe nuk u permbahemi urdherave te Kuranit.

Nqs se ti akuzon Kuranin dhe profetin per kete prapambetje, atehere une do te akuzoj Biblen dhe Jezu Krishtin per vdekjen e mese 600.000 njerezve vetem gjate inkuizicionit. Te gjithe keta u vrane ne emer te Bibles, me Bibel ne Dore, dhe ne emer te Jezu Krishtit!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Po nqs nderrojme fe, do shpetojme valle ?! Mund te me pergjigjesh ?!
    E provuat ju si eshte pa fe 50 vjet jetuat pa fe dhe e din qka fituat me ket. E moret epitetin e vendit me te pazhvilluar ne Europ ishit vendi me i mbrapametur ne Europ, gje qe po i vuani ende pasojat sepse ende jeni vendi me i mbrapametur ne Europe. Nuk e di se si nuk e kuptuat ket gje dhe vini perseri ketu flitni se feja ju la mbrapa.

Citim Postuar mė parė nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    E provuat ju si eshte pa fe 50 vjet jetuat pa fe dhe e din qka fituat me ket. E moret epitetin e vendit me te pazhvilluar ne Europ ishit vendi me i mbrapametur ne Europ, gje qe po i vuani ende pasojat sepse ende jeni vendi me i mbrapametur ne Europe. Nuk e di se si nuk e kuptuat ket gje dhe vini perseri ketu flitni se feja ju la mbrapa.
    Ju s'jeni as ne Evrope ore te mjere
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Faqja 11 prej 18 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Muslimanet ne U.S.S.R (ish Bashkimi Sovietik)
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-11-2008, 20:23
  2. Njė tezė greke: Problemi i ēamėve myslimanė
    Nga DYDRINAS nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-05-2006, 18:19
  3. Nektari I Vulosur I Xhennetit
    Nga Arrnubi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-04-2006, 10:47
  4. Qëndrimet e Perëndimit ndaj Islamit dhe mulimanëve
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-02-2006, 17:46
  5. SHBA deklaron: I forti te rreh dhe nuk te le te qash!
    Nga DeuS nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 20:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •